Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, nu vomita, acum e chiar vesel, se joaca, dar eu o sa ajung paranoica.
Tocmai vorbesc si cu mama acum si mi-a spus ca eu ma loveam zilnic, ba de calorifer, ba de frigider, ba in cada, si ea traia intr-o permanenta spaima.

Off, o sa ajung sa il tin legat de mine...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, macar e ascultator cu tine, eu trebuie sa negociez cu Andrei sa scoata porcariile din gura" "daca ii dai lui mami ce ai in gurita ia uite ce-ti da mami in schimb!?!" (si trebuie sa-i dau o caramea sau un Dots sau ceva apetisant ce mananca f. rar).

Cu cazaturile nu te mai stresa asa de rau daca nu au urmari de genul: lesin, varsaturi, somnolenta, picioare impleticite. Asta e, eu m-am obisnuit cu cazaturile astea ca bolovanii. Mereu trebuie sa aiba un cucui sau o vanataie pe undeva. Astazi, spre ex, avea un biscuite intr-o mana si cana de apa in cealalta si intrand de pe balcon (unde si-a facut pista pt. masinute) in casa a uitat sa mai ridice picioarele ca sa treaca pragul si a cazut ca o valiza fix in frunte. S-a auzit ca si cum i s-a crapat fruntea in doua dar el s-a ridicat razand si cu o fata de "io n-am facut nimic, pragul mi-a pus piedica" de m-a busit si pe mine rasul.

Bubu, bine ca l-ai avut la indemana.
Andrei n-are nimic la burtica, a racit in week-end (si eu la fel) fiindca am stat foarte mult la plimbare si cum si sambata si duminica a batut vantul rau ne-a luat. Il doftoricesc din greu cu antitermice, doza dubla de Imunobaby, Vitamina C si Tantum Verde.

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Amaya, deci si voi aveti probleme cu bagatul diverselor lucruri in gurita? Credeam ca suntem singurii.
Nu stiu ca va dura perioada asta dar e grea.

Of, in legatura cu cazaturile, e mai greu.
Cucuie a tot avut, iar de cazaturi se pare ca avem parte zilnic.
Eu as vrea sa vad ca e mai precaut, mai atent, mai temator, iar el nimic.
Vreau sa fie curajos, dar pe de alta parte vreau sa stie ca exista si pericole si fiecare cazaturta sa insemne o lectie pentru el.

Azi de exemplu, l-am vazut chiar speriat dupa aceea si ii spuneam si explicam ca uite, daca nu ai fost atent ai facut " buba" ( acum spun buba la orice) si atunci facea o fata din aceea dulcica, serioasa si punea mana la umflatura.
Totusi zona aceea e periculoasa. Era foarte aproape de ochi dar si de tampla.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, Tantum Verde este si pt. copii? Si asta e pt. dureri in gat, nu?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Crinuta, nu baga foarte des in gurita dar el nu e cu hartia, baga baterii, musca elicele de la jucarii, rotite mici de masinute, etc.

Bubu, da este pentru dureri si inflamari ale gatului...cel pentru adulti este ok si pentru copii. Eu i-am luat spray-ul si in loc de 4 pufuri cat e o doza pt. adulti ii dau 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

e ora 23 si cris rontaie de zor la niste pufarine.azi a plouat si nu l am mai tinut asa de mult afara,dar oricum,tot am stat vreo ora.i am cumparat si pelerina din aia de ploaie,gen musama,dar n o prea suporta.nu stiu de ce,dar nu i place sa l imbrac,desi i spun ca mergem afara,tot protesteaza.nu mai spun ca nu suporta nimic pe cap.asta vara,la mare,oricat am incercat sa l conving sa tina bandana pe cap,n am reusit.de 1000 de ori daca i o pun,de 1000 de ori si o scoate.sa vedem ce facem cand vine frigul.fetelor,citeam de experientele nefaste cu tunsul.noi avem o masina de tuns,costa f putin si cu aia l am tuns pe cris.eu il tin in brate si tati il tunde.ii explic ce se intampla si e destul de linistit.el pe noi nu ne mai loveste,pt ca l am mai atins la fund si s a mai potolit.cu copiii e inca o problema,pt ca atunci cand i se ia jucaria din mana sau cand e nervos si e vreun copil langa el,il loveste.ripostez imediat,bineinteles,dar nu prea am vazut pana acum rezultatele.acum ii ies si caninii si parca e mai nervos decat de obicei.sper sa nu ploua prea mult,ca se plictiseste f tare in casa.

Mergi la inceput

Mona, poate pelerina e grea sau fosneste si din cauza asta nu-i place...problema cu ceva pe cap o avem si noi...vara e mai greu dar acum am tehnica si imediat cum ii pun sapca pe cap ii distrag atentia cu ceva ce stiu ca-l capteaza si pt. ceva timp uita de ea, cand isi aduce aminte si trage iar de ea, repet figura. Cand e rece e mai simplu, ii iau caciuli care se leaga sub barba (sau care se inchid cu capse sub barba), ii ascund legatura sub haine si gata problema.

Mergi la inceput

'neatza. Cine e la cafea?

Mona, te inteleg, nici Rayan nu suporta nimic pe cap, dar vara oricum nu ii pun nimic.

Aici sunt cam 36 de grade, e mult mai bine, e respirabil, se poate iesi afara.

Hahaha, chiar acum cand ne pregatim sa plecam in Germania.

Fetelor, ieri am descoperit ca Rayan nu il poate spune pe " F" inca.
Aseara, in pat, vorbeam cu el si el zice de cateva ori " pe paci " ( ce faci). Daca i-am cerut sa spuna " Fa", spunea " Pa", in schimb daca ii ceream doar litera "F", spunea " V", deci pe aproape.

Una peste alte e tare dulce cu " pe paci"-ul lui.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Off, a inghitit hartie. Ce fac sa il dezvat?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Salutari tuturor, ne-am intors si noi din vacanta, a fost SUPER pe insula insa drumul la dus a fost cu aventuri... revin cu povestiri mai pe larg.

o sa incerc zilele astea sa va pun si niste poze, insula aceea greceasca e superba! dar mai ales locatia unde am stat, curtea adica!
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput