Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

neatza, zanelor!

multumim de felicitari! (radu de cu dimineata parca a uitat ca ieri a mers fara mana mea, acum vrea numai de mana . n-am inteles de ce. o fi visat as-noapte ca a cazut . ma gandesc insa ca-si reaminteste el...)

si eu subscriu la ideea cu baby expo. sau la ideile care presupun sa ne intalnim .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Cred ca am deocheat-o pe Ioana ca azi noapte la 2 s-a trezit, iar eu sunt franta. Incepuse sa cante nani, nani puiul tatii.
Ieri i-am luat covorul pentru camera ei si a fost super incantata. Incepuse sa vorbeasca cu el.
Ioana si pentru Ioana toate animalutele sunt ham ham. Maine merg la Florina.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani lui Matei, care implineste azi un an!

Ruxandra, sa va traiasca flacaul, si sa va umple inimile de bucurie! Petrecere frumoasa azi.
Nicole, bafta la control. Pina la urma ce fel de perdea i-ai luat Ioanei? Ca eu sint in cautari febrile. Ai luat simpla, cu flori, cu buline, cu animale? Daca poti, fa o poza si trimite-mi, sa am inspiratie.
Mifloricico, va urez de pe acum pofta buna la restaurant. Eu vinerea si simbata aia sint la un curs la predeal, asa ca abia duminica o sa fug un pic la baby expo. Dar duminica e cel mai nasol, nu mai au aia chef de vinzare, nu mai dau mostre gratuite, etc.
Codruta, asa mi-au zis si mie cu stimulentul, ca in noiembrie; dar pe cuvint nu inteleg de ce le ia 2 luni.
Veronica, si floricica si inimioara le-am primit pentru ca am donat bani in campaniile sustinute de DespreCopii.

Fetelor, de fiecare data cind e sotul plecat nu mai vreau al 2-lea copil (de al 3-lea nici nu mai zic). Dimineata mai merge, dar seara mi-e tare urit. Ca sa nu mai zic noaptea - aseara m-a trezit de 2 ori ca ii era sete, si apoi la 6 ca era pampersul prea plin, si apoi nu a mai adormit. Sint varza de oboseala, si mai si conduc, asa ca pazea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
Si noi ne-am trezit cu noaptea in cap ca s-au mutat vecinii de alaturi iar noi locatari au inceput sa demoleze tot ..nici nu stiu cum va dormi copilul la pranz.
Alex s-a umflat si de ceai si de lapte asta noapte iar dimineata avea pampersul full si patase si lenjeria .

Cristina imi pare rau ca Anca va trebui sa mearga la cresa..poate gasesti totusi o bona.

Sofia e tare buna ideea cu piticodromul festiv .

Ioana Alex spune mai des tata iar mama doar la nevoie cand e tare suparat...cred ca o fi mai usor de rostit pentru el.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

Multumim pt. urari, Ioana! Matei este in parc cu bona acum, dupa ce a facut un scandal monstru ca l-am lasat cu ea.

Kristinutza, felicitari pt. Raducul cel umblaret Lasa ca isi aduce el aminte repede ca a mers singur ieri, asta e un prea mare pas spre independenta ca sa-l uite.

Codruta, boieria nu a tinut decat o noapte pt. ca azi noapte s-a trezit de vreo 3 ori. O data a mancat, dar de celelalte 2 ori doar vroia sa ma vada. Eu nu m-as fi dus, l-as mai fi lasat sa maraie acolo, dar s-a trezit sotul care m-a zgaltait si mi-a zis "i-o fi frig" asa ca m-am dus sa-l verific. Offf.

Kid, vroiam sa-ti spun ca am facut ieri pateul dupa reteta ta si baietii din casa s-au declarat foarte multumiti, ba Matei chiar a mancat fara sa mai respire si fara sa se strambe la prima inghititura, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Codruta am admirat-o pe Petra mai ales pe olita ..ca noi fugim de ea inca.

Alinam mi-au placut pozele cu Vladut!

La multi ani Matei !!

mai citesc si mai raspund ca nu prea ma lasa kupilul asta ..vrea sus pe tastatura desi are si el una.

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Alinam nici noi nu facem inca pa.

Antoanela 23 si noi dormim dezveliti..adica pe patura si nu sub ea si din acest motiv il imbrac mai bine noaptea.
Ruxandra si noi papam cu mofutri si cu privit la reclame, masina de spalat ..orice care sa-i atraga atentia sa nu stie ca mananca .

Asta noapte Alex s-a servit singur cu ceai si laptic si nu a mai tipat ca in ultimele 2 nopti dar eu obisnuita cu trezit am dormit ca iepurele..l-am auzit si cand bea ceai .

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, "La Multi Ani!" lui Matei, sa creasca mare, sanatos, frumos, cuminte si la punga gros. Petrecere frumoasa !!

Anca tot mai plange la cresa, de mancat mananca mai putin decat acasa.
Dar seara mananca saraca tot ce prinde.
Cred ca si asta cu mancatul e tot o forma de protest.

Si s-a atasat de o educatoare, si plange si cand o lasa educatoarea asta din brate. Saraca, crede ca o paraseste si educatoarea asta.
Seara vrea numai cu mine.
Ieri i-a placut ca au lucrat cu plastilina. Cica radea cand o framanta.
Si i-a uimit cum mananca ea biscuiti direct din manuta.

Multumesc inca o data ptr sustinere.
Dana_Lucia, si lui Alberto.
Cum e la inot ? Ii place in apa ?

Nicole, bafta la control.

MiFloricica, nici Anca nu merge singura in picioare.
Tinuta de manute e vitezomana sefa, mai ales ca s-a perfectionat la cresa, unde toti ceilalti copii merg.

Ioana, si eu ratez Baby expo pe motiv de team building. Of-of.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sunt varzaaaa rau, si nu m-am imbatat deloc, parol, dar tot ma simt de parca sunt mahmura. Cred ca e de la faptul ca am dormit doar 3-4 ore, imi dau seama ce simtiti voi, mamicile cu pui activi peste noapte. A iesit bine petrecerea, eu urasc debandada de dupa petrecere...asa ca am decretat, o sa mergem la restaurant pentru ziua Alexutzei. Se anunta vreo 20 de oameni si nu am loc si nervi pentru toti in casa...

Maddy, eu am facut dulceata sau gem de capsuni (nu stiu exact ce e) cu fructoza. Cu alte fructe nu am incercat, dar am inteles ca principiul e cam acelasi. Nu am tinut fructele in nimic. Le-am spalat foarte bine si apoi le-am pus intr-o oala mai mare si mai intinsa la cuptor. La 2 kg de fructe am folosit cam 400-500 de g de fructoza, reteta originala e cu 2 kg de fructe si un kg de zahar, dar fructoza trebuie pusa la jumatate, ca e mai dulce. Nu am folosit chiar 500 de g, cam o cutie din aceea (sau un borcan, ca am vazut la Plafar ca mai nou o vand pe aia romaneasca la borcan). Si am lasat pe foc mediu, la cuptor fructele cu fructoza si s-au copt ele acolo bine, s-a facut si sos din acela bun din zeama lasata de ele, deci a iesit destul de buna. Am vrut sa repet si cu visine dar era prea complicat sa curat atatea visine de samburi si m-am lasat pagubasa. Cu ce fructe vrei sa incerci? Mai merge cu prune, cu caise. Alea mai complicate, gen dulceata de trandafiri, de nuci verzi sau de gutui, nu stiu exact cum se fac. Aaah, si am pus la capsuni si cateva feliute de lamaie, i-a dat un gust special.

Locca, ma bucur mult ca v-a placut pateul! E bun si natural! Poate ne vedem diseara in parc.

Mifloricicko, o fost bun tortul, eu nu am luat decat doua lingurite, restul am pastrat pentru tine. Dar ma chinui sa mai slabesc si tot nu iese, chiar daca ma abtin sa bag dulciuri.
Eu sunt pentru o expeditie in grup la Baby Expo si apoi un pranz la restaurant impreuna, ca in vremurile bune. Dar de data asta trebuie sa mergem sambata ca eu in rest sunt la scarbiciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Fratilor, eu nu reusesc sa tin pasul cu raspunsurile... Copchilul asta cand ma vede la calculator e calare pe mine, nu ma lasa pur si simplu I-am luat si lui o tastatura, dar c e prost sa se joace cu aia, nuuuuuuu....
In fine, vreau sa urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor sa fie sanatosi si sa se bucure parintii de ei!
Cu somnul asta nu stiu c sa mai cred, imi vine sa il duc la un dr ceva, doarme ingrozitor de rau si eu sunt varza. E posibil sa viseze urat? Ca uneori tipa asa parca de frica, crek o sa fac infarct la un mom dat de sperietura.

Aaa, sa va zic si o faza amuzanta, mamicile de ian feb 2006 au facut front comun sa le scoata de pe lista pe cele care nu sunt active. Cica sa ia lista si sa fie caracterizata in 10 cuvinte fiecare fata. F amuzant. Sa vedem c o sa iasa...

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput