Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Simonique o sa urmaresc si eu caracterizarile mamicilor de ian-febr.2006.
Cred ca trebuie sa scriu si eu mai des ca m-am puturosit in ultima vreme si maine poimaine ma trezesc cu vreo caracterizare si ma dati afara .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana perdeluta nu am luat inca. Am vazut una draguta la targul de mobila si trebuie sa ajung la Home Design Mall ca sa o iau. E cu printese. Mi-a mai placut una la Brico Feeria, cu ursuleti, dar nu aveau decat mostra. Deocamdata i-am pus draperie normala si de bentitele cu care se prinde i-am atasat niste pisicute.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Daca mi-e pofta de ceva, atunci e vorba de pateul lui kid. Cind o sa ma hotarasc sa-l fac, va mai intreb o data, sa-mi dati reteta.

Simonique, multumim de pont, o sa fim cu okiu' pe mamicile caracterizate.
Marlena, Miruna nici nu spune tata, ci doar un fel de tei-tei. Chiar ma intrebam daca este vreo mamica care lasa biberonul in patut sa bea copilul singur.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, mersic. Eu am vazut o perdea colorata, cu multe figuri geometrice, in home design mall, o perdea cu buline si draperie asortata la Euro Prestige, si una cu flori mari si draperie asortata in Sphera. Sint in dubii si daca sa fac perdeaua pe toata lungimea peretelui, sau doar pe suprafata geamului. Prima varianta e mai eleganta, a doua mai vesela. Iar eu sint balanta, si am de ales intre toate aceste optiuni.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata, neata!
Asa e Marlena, uite in aceeasi idee cu tine m-am gandit si io sa scriu acuma.
Vreau sa urez in primul rand La multi ani tuturor copilasilor care au implinit un anisor de cand nu am mai scris eu! Sa fie sanatosi si cuminti, sa pape tot si sa asculte parintii!
Cristina, imi pare rau ca nu ai gasit o bona pentru Ancuta, dar sunt convinsa ca se va obisnui la cresa, ca este inca mica si ei se adapteaza mai usor acum decat la 2, 3 ani. Succese in continuare!
Mifloricel, sa stii ca nici Catalina mea nu merge singurica inca. Ii e frica. De 2 ori a facut un singur pas si cand isi da seama ca e singura, se dezechilibreaza si cade. Merge tinuta de manute si de mobila. Cu piciorusul e din ce en ce mai bine. Am fost cu ea la dr si ne-a recomandat ghetutze cu talonete, inalte peste glezne, cu siret sau catarame, fara arici. Si sa o tinem incaltata in casa, cu ghetele puse invers. Pe afara nu, ca sa nu rada lumea de noi ca nu stim care e stangul si care e dreptul.
Nici cu vorbitul nu suntem prea grozav, toata ziua zice ta-ti. Cred ca la ea toate lucrurile sunt tati sau ta-te. Ma striga pe mine cand e suparata tare.
De vreo 2, 3 zile nu mai mananca asa bine, nu are pofta de mancare. Din laptic papa doar 140 160 ml, iar cana de papica, doar un picut mai mult de jumatate. Eu suspectez o infectie urinara. Ca am vazut ca asta se manifesta cu scaderea apetitului. In afara de asta, este foarte, foarte iritata la pasa, de unde deduc ca are urina acida. Ca diaree nu are, deci nu pot zice ca e scaun acid. Si iritatia nu e la fundic. Unde ma pot duce sa-i duc urina pentru analiza? Si ce sa cer? Urocultura sau ce? La dr. de familie nu vreau sa merg si la Stanciu abia poate maine sa obtin o programare, iar eu maine lucrez. Or, mi-e teama ca el iar ne interneaza pentru analize si nu prea vreau. In afara de problema asta, azi a inceput sa si tuseasca, a luat de la ta-su o gripa ceva, ca si Victor s-a pricopsit cu o tuse. Inca nu prea stiu incotro s-o iau. Poate imi spuneti unde ati facut voi (cele care au facut) analiza urinei.
Va pupicesc si ne mai "vedem". Ca sa nu ma scoateti de pe lista.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Dr. pediatra aseara la control ne-a dat frau liber la chec, cozonac,ciorbe.
interesant...
o sa fac pandispan de portocale in weekend sa vad daca ii place.
o sa radeti---ii place painea la nebunie

Avem 10.400 si 82 cm

Moama ce umflata e gingia de jos dreapa.
De aceea ne-a curs nasucul nitel 2 zile.Azi a facut 2 scaune apoase asa ca papam la amiaza morcov-supa, piure de orez cu morcov,banana inca un la amiaza, la 10 dim am ras un catron de branza cu banana, seara vedem ce papam.

Fetelor as vrea sa cumpar vaccinul care se face la 1 an. Ce sa iau? Nu stiu denumirea. de ce? sa vad daca imi mai face reactie-nasuc infundat si muci la greu timp de 7 zile dupa vaccin. Poate la asta nu o sa faca. Cat costa?

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

LA MULTI ANI MATEI!!!!!sa cresti mare, sanatos, frumos, cuminte, norocos

Am venit si eu din concediu... A fost supeeer!!!!! Vladut a fost incantat! Era in culmea fericirii cand il bagam in apa! Toti copii erau calare pe el, mai ales fetitele de 4-6 ani care vroiau sa-l ia in brate sa se joace cu el ! Dar nu s-a lasat ca sa nu o supere pe Miruna . Vremea a fost calada, asa ca am fost la bazin in fiecare zi... Noaptea era cam frig, dar am avut incalzire... asa ca... ce sa mai zic... a fost pe departe cea mai faina iesire cu Vladut! O sa pun poze curand ca mom nu am net acasa :(...

si o sa incerc sa recuperez.... dar nu promit

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata la pranz!
La multi ani Matei !

Marlena cred ca 90% dintre bb spun mama doar cand "ii doare" ...in rest ..... tati tata samd

Simonique hehehe treaba cu tastatura "de rezerva" nu tine, noi am incercat de mult treaba asta, ba chiar si acum am doua tastaturi suprapuse ,da degeaba, al meu mai nou a fakut pasiune pt mouse, adika clikaie de nu mai poate, imi blokeaza ferestre skimba ....ce se poate de ma chinui cate juma' de ora sa le asez la lok.

Irina sa va fie de bine concediul :), deci Vladut a avut succes la fetitze mai mari

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor! "La multi ani!" pentru Matei la aniversarea primului anisor dar si pentru ceilalti copilasi care azi mai implinesc o lunita! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Ioana, Miflore, Alberto va multumreste pentru "cheers"!

Cristina (CGE), Alberto e mare fan apa si cum are deja vreo 7 luni de cind merge la bazin pentru lectii, e foarte incintat de tot ce face acolo. Se si joaca cu alti copii in piscina (ultimele 15 minute din lectie sunt joaca in apa), se dau pe topogan acvatic si fac tot felul de nazdravanii. Il iau cu greu din piscina iar saptamina trecuta am fost neatenta citeva secunde si el gata se catarase pe gardul care duce la piscina sa sara iar in apa desi lectia se terminase....ehee la nazbitii concuram pentru primul loc cred!
Multa bafta Ancutei cu acomodarea la cresa si lui Victor cu afterschool.

Sa aveti o zi buna in continuare.
Salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

La multi ani Matei pentru un anisor implinit si pentru Briana si Bianca care au impinit 11 lunite!

Kidd,mersi de raspuns.ma gandeam sa-i fac de caise si piersici,nu ma complic cu alte fructe.o sa fac cu fructoza sa fie mai naturala,sa vedem dc imi iese.

karmenuta,eu am facut urocultura si sumar de urina la Medicover pe plevnei,am mai fost si la inst.cantacuzino dar acolo trebuie sa fii de la ora 8 si e coada mereu.

Irina,bine ati revenit din concediu!

miflore
,nici Bianca nu merge singurica,ii este frica,face 3 pasi si se arunca in fata,stie c-o prind.

Eu am dormit f prost,s-a trezit Bianca de f multe ori,a si mancat de 2 ori peste noapte cate un biberon de 180 lapte..asa am mai calmat-o.
Ma duc sa calc ca sau adunat cam multe si maine plecam in Delta.

Mergi la inceput