Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
mari-lu spune:
Salut fetele!Am fost in concediu la tara la parinti, a fost super liniste si pace!BB creste ,am pus 4 kg,asteptam eco morfologica.
Luminag Paracetamolul s pote lua in sarcina,poti si 2/zi daca chiar esti rau racita.Se poate lua si pt dureri de cap sau masele
Vivelatin pumnii sa fie bine,oricum e inadmisibil d mult d asteptat pt rezultat!!!
Bun venit prospaturilor si pe cele ce au plecat
sa va intoarceti curand!!!
Maria
16+
Maria si minunea din burtica
Vivela spune:
Dupa vaicareli la telefon au zis ca imi dau rezultatul maine, la tel, dupa ora 14... deci se poate!
Dar ... nu stiu daca mai are vreun rost. Am fost si mi-am facut eco la alt doctor. La fel, din pacate. Mai mult, "cavitatea amniotica ratatinata", adica bb meu (mai bine zis ce era sa fie) se resoarbe
. In plus, activitatea cardiaca e absenta. As vrea sa pot sa mai sper, dar in conditiile astea, mai rau imi fac sperand.
Slava cerului, am totusi motive de speranta: sotul meu e alaturi de mine si a fost tot timpul - nu m-a lasat deloc singura - si mai ales - motivul meu cel mare de speranta: am ramas gravida din prima luna in care am facut-o neprotejat.
Sper si tineti-mi pumnii, sa revin printre voi, la mamici de iulie-august2007.
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine si mi-ati raspuns si va doresc din toata inima sa aveti sarcini usoare si cei mai sanatosi bebici. 
sofia_misicu spune:
Imi pare rau Vivela! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa revii printre mamicile de anul viitor cat mai curand. Iti tin pumnii.
Nuka si Mama la Nuka
Sori1980 spune:
Sofia,
M-am uitat la pozele cu Nuka ta
, care e o scumpica, si am vazut ca ai Quinny Zapp. Esti multumita de el? Si noi tot ne uitam la landouri de ceva timp si ne bate gandul sa luam un Quinny Buzz, care e bun si pt nou nascuti. Imi place ca e usor si modern.
M-ar interesa parerea ta.
Mersi,
Sori
Sori
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev112pr_.png
Sori1980 spune:
Amma, la noi aici spun sa nu mancam nici un fel de mezeluri, pt ca pot fi contaminate cu listeria, nu numai cele crude. O solutie cica ar fi sa le incalzesti la microunde pana fac aburi, cica asa daca exista vreo bacterie, moare.
asta e, mai bine nu mananc.
Monica, te-ai testat pt listeria? Asa ca sa nu iti faci griji; daca iese ceva la analize, cu antibiotic se trateaza.
Sori
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev112pr_.png
madalina78 spune:
buna fetele! am facut cea de-a 3-a eco acum cateva zile: un BB mic de tot 9mm, o inimiora care batea nebunest si o cavitate amniotica foarte mare!!!
va tot aud de mezeluri! pai ce ma , nu putem sa le prajim?
eu mananc cand am pofta cu conditia sa le perpelesc in tigie , fara ulei, ca doar asa se distug microbi!
roxanici spune:
Eu amutesc de fiecare data cand citesc povestile triste al pierderii unei sarcinii.
Fetelor, nu va pierdeti speranta si perseverati.
Despre mine... am luat rezultatele de la analize, is bune. Toxoplasma de care ma temeam eu (din cauza ca am matza si am avut mereu) a iesit cum nu se putea mai bine. IgM negativ si IgG ce indica imunitate dobandita anterior. Si surprinzator ptr mine, urocultura negativa, dupa ce acum o luna imi iesise infectie cu E.Coli.
in continuare si lichide la greu ca sa ma mentin.
Sapt viitoare merg sa vad pe bebe in burtica.
Si eu vreau pareri despre cremele antivergeturi.
roxana & the baby
laura_oana spune:
vivela imi pare foarte rau
pt pierderea suferita.dar capul sus, privirea ininte si
mult ( imediat ce vei avea "verde")si sa nu iti pierzi speranta, totul va fii bine si in curand vei avea bb-ul dorit.
te
si sa ai grija de tine. sa auzim numai de bine si sa revii cu vesti bune.
cineva intreba ( rusine sa imi fie ca nu mai tin minte cine)daca mai este careva cu rh-ul negativ, ei bine EU. Tocmai am fost sa imi fac analizele pt depistarea anticorpilor si voi lua rezultatele pe la ora 14.va rog sa imi tineti pumnii sa iasa bine.
ce date trebuie sa ma treceti si pe mine pe lista voastra?
va
si sa aveti grija de voi.
mada_rozz spune:
Vivela,
.Sper din tot sufletul sa iti revii repede.
Eu am pierdut prima sarcina la 6 saptamani,dar am avut sangerari si dureri groaznice.A fost aproape ca o nastere.Am stat 3 zile internata in spital.Intr-un fel e mai bine ca se resoarbe,daca pot sa spun asta.Eu n-as dori la nimeni sa treaca prin durerile pe care le-am avut eu.
In ceea ce priveste mezelurile,si mie mi-a spus doctorita sa nu mai mananc.Exista totusi salam pe care scrie fiert,si nu cred ca poate fi priculos.Este salamul de vara,daca nu ma insel.Eu imi fac polonezi fierti,si mananc pe saturate,mai ales cand simt nevoia de mezeluri.
Eu ma lupt in continuare cu durerile de cap,am si racit putin.Ma duc azi la dr.sa vad ce imi da.
Va pup,
Mada
15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
kmi78 spune:
Multumesc fetelor pentru urari ,va doresc si voua bebei sanatosi si frumosi;
In legatura cu crema antivergeturi eu folosesc deja adica din primele luni si deja pielea s-a obisnuit sa primeasca crema pt ca am observat ca daca nu ma dau mai ales dupa dus ma mananca ingrozitor mai ales pe sani; eu folosesc crema super hidratanta de la aloe forever care este naturala cu ulei de jojoba si vitamine E; asa ca puteti sa va cremuiti ca pielea deja se intinde chiar daca burta este inca mica.
Aveti grija de voi.
16+