Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Messa multumesc pt sfaturi si incurajari, la mine e nashpa ca nu-mi pot lua concediu deloc, isi va lua decat tati, iar eu voi face seara si in wk-end. Cu mancatu sper sa ne primeasca rudele in perioada asta..

Mihaela ai dreptate cu punctu in loc de virgula...saru mana!
Romaria multa sanatate!!
Liuda...deja incep sa disper cu kilogramele, ca vad ca am o pofta de mancare..uuu...nashpa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Twety bine ai venit!

Romaria si eu banuiesc ca acele extrasistole sint o problema de la sarcina,citisem mai demult pe Internet ca mai multe gravide se plingeau de asa ceva.Bine ca bebe e okay si sper ca si tu sa te simti mai bine in curind.

Alinatxa iti multumesc penntru informatii.Mi se pare ca in Finlanda nu exista deloc asemenea medicament.Nici de no-spa nu auzisera doctorii de aici cind i-am interogat.As cumpara din Romania medicamentul pentru "relaxarea" placentei dar nu stiu daca mi se poate trimite prin posta asa ceva.

Delfinuta si eu am mare pofta de mincare si am luat in greutate 2 kg in ultimele 4 saptamini deci stai linistita.

Cristia verisoara mea o impungea tot asa in greseala pe matusa mea in burtica dar nu s-a intimplat nimic.

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

eu mi-am facut griji sambata si duminica pentru ca am simtit durere in burta (dupa ce tare ma mai laudam pe aici ca nu m-a durut niciodata)
adevarul ca am fost si cam nesimtita si am dus si o sacosa mai gtrea de la masina in casa. Asdica chiar meritam o lectie zdravana.
ei ori de la duphaston cu nospa mi-a dat efecte secundare in cat duminica am fost mai pe dos intr-o depresie totala imi vinea sa plang din orice. Acum realizez abia ca cred ca e din cauza medicamentelor ca altfel chiar nu aveam motiv.
Adevarul ca acum nu mai stiu ce m-a durut pentru ca bb meu ma loveste cu totul in alta parte - deci s-a intors cu totul. Si ma dor unele inchieturi de la bazin astfel in cat imi dau seama ca cred ca s-au delatat oasele. Poate din cauza asta am avut durerea aia sau poate copilul cand s-a intors a apasat undeva. Nu ma stiu, dar ma dor inchieiturile intr-un mod ciudat ca doar nu am facut sport - nu are de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Salut!

Am vazut ca intreba cineva despre cafeaua decofeinizata..am vazut un reportaj pe Discovery cum se obtine acest sortiment si anume prin niste metode chimice si acetona...fetelor...!!!Si cica e mult mai nociva decat cafeaua normala.
Asa ca mai bine o cescuta de cafea normala cu lapte muuuuult...decat cea fara cofeina. Asta e parerea mea...voi ce ziceti?

Cora
21+4

Mergi la inceput

CoraHope parerea mea - beau in fiecare zi o cafea mica mai diluata. si cu asta cam toata parerea ca altfel ma doare capul avand si tensiunea mica. Decat pastile de durere mai bine o cafea mica, ca cica de la 4 cesti in sus pe zi este nerecomandata... dar 2 gaturi nu cred ca influienteaza mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

aiska nu te mai gandi la prostii; baga-ti moralu' in priza si spune-ti mereu ca placenta s-a ridicat si e bine merci! Asa o sa fii cu inima impacata ca ai facut tot ce se poate!Merci ptr raspuns la lovitura in burta!
romaria: si eu am avut niste problemutze cu o tahicardie la primul bb.La nastere (naturala) a stat cardiologu langa mine dar n- fost nevoie sa intervina de nici un fel.Sunt sigura ca si la tine o sa fie foarte bine!
ylilimic: merci ptr raspuns! Chiar ma gandeam ca nu te observasem in grup
Liuda: si pe mine ma mai apuca caratul de chestii grele pe scari (doua etaje) ; daca nu te doare atunci pe loc atunci nu-i de la asta.Plus ca daca te doare punctual nu prea seamana a contractii (care sunt cred eu efectul posibil la efort de genul caratului)...sunt taaare buna la teorie; mai nasol cu practica

Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.Am fost azi la medic´dar din pacate m-au trimis din nou la alt spital,in alt oras:DIN NOU!Nu mi-au putut spune exact cum va fi afectat copilul de aceea m-au trimis in alta parte.Va dati seama?Am asteptat atat ziua de azi pt niste rezultate concrete dar din pacate din nou tre sa astept pana miercuri.Aici mi-au spus ca intr-adevar lichidul este mult prea mult,ca ventriculii sunt cam departati.diagnostic mi-au scris:probabil hidrocefalus fetalis.Nu stiu fetelor dar inca o asteptare...e atat de greu,nu pot dormi,ganduri si ganduri.
Mi-au spus ca este fetita.
Nu stiu de ce ma tot trimit dintr-o parte in alta,de ce nu imi spun o data cum va fii afectata fetita mea,daca exista vreo cale de a se vindeca sau nu.Sunt ff obosita si cu nervii la pamant!Nu stiu ce sa mai fac.
Va multumesc tuturor celor care va rugati pt mine si va doresc multa sanatate voua si bebelusilor vostri!

Mergi la inceput

Cristia
la mine problema mare ca eu mereu am fost super independenta, cand trebuie urc in masina plec. imi fac treaba , cumparaturile, orice de ce am nevoie. Si ca sant asa stiu toti cei din jurul meu. La inceput nu acceptam ajutor ca imi era oarecum - ce eu nu pot duce o sticla cu apa ca doar sant gravida nu handicapata. Plus mereu ma gandesc la parintii nostri care nu cred ca au stat numai intre perne cand ne asteptau pe noi, viata era mult mai grea, nu masini de spalat, nu fast-food-uri, nu multe alte chestii care acum sant banale pentru noi. Ei si acum deja am inteles ca nu mai pot face cumparaturile singura si mai ales sa le si car pana sus. dar mie foarte greu sa caut pe cineva sa ma ajute, ca trebuie sa sun sau sa le las in masina sa mi le ridica mai tarziu... pe cand eu totul vreau repede si fara sa ma rog si sa depind de altii...
asta foarte mult ma nemultumeste. Nu mai sant de capul meu, nu pot sa-mi fac programul sigura si trebuie sa-l impletesc de cel al altcuiva. Complicat pentru cei care erau super independenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Michelle offf , imi pare rau ca nu v-au spus nimic foarte concret nici ashtia...V-ati gandit sa veniti in Romania macar la un dr. si un ecografist foarte bun??
Eu zic ca la noi sunt cativa medici foarte buni!!!

Aventura 18+ cu

Mergi la inceput

Michelle , vezi care e treaba, daca era ceva ce nu mai era reversibil si nu se mai putea de intervenit nu te mai foiau dintr-un spital in altul. Inseamna ca exista sanse!!!! Ca la cate spitale ai fost tu si daca era clar sigur si fara sanse - nu cred ca se mai discuta mult, si nu cred ca te mai trimiteau din unul in altul!!!! Exista sperante, si trebuie sa crezi in tine si in puterea si dorinta copilului tau de a trai. Capul sus, si nu mai stresa si tu copilul atata !!!

Mergi la inceput