Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

GIO, asa dragutzica, stai cumintica si o sa vezi la eco, pe 21 sept, ca o sa fie bine!! M-as mai programa si eu la eco .... La doctor sunt programata abia pe 28 sept, ca e in concediu. El nu face ecografii. Mi-a spus ca o sa-mi spuna el cand trebuie sa fac urmatoarea eco. Ultima am facut-o la 18 sapt fara trei zile si totul era OK. Stie el ca stau cumintica!!!
Ce sa zic, probabil ca daca faci ecografii la 2 sapt, sa masori mereu colul, poti sa iti faci de cap. Partea mai naspa e ca asta costa si bani si poate chiar mult mai mult...

AMAYA, ce ne-am face noi fara tine. Multam de calculator . Vad ca sunt in grafic cu greutatea... Referitor la bebe si al meu avea 193 g la 18 sapt fara 3 zile.

CRISTIA, bebe e bine protejat in burtica. Nu se "supara" el asa usor.

AISKA, mie mi-a zis doctorul (la 18 saptamani), ca sunt vreo 5 tipuri de placenta pozitionata jos. Si la mine e pozitionata aproape de col si ca ar fi de tipul 5. Mi-a spus ca se va ridica pe masura ce se dezvolta sarcina.
Chiar nu am idee daca se pot trimite medicamente. Cred ca ar fi mai usor daca ai prinde pe cineva care vine din tara. No-spa oricum nu ti-ar face rau.

YLLILIMIC, eu de felul meu, intru in casa numa' ca sa dorm. Cand n-aveam catel si copil (asta a fost ordinea) chiar asa faceam. Daca imi zicea cineva ca o stau 9 luni + 6 luni + 5 luni = aproape 2 ani in casa, pana acum , as fi zis ca e nebun. Partea mai ciudata e ca am rezistat si nu pot spune ca "sufar". Ti-am mai zis, o fi si varsta de vina, ca imi doresc mult copii, stiu ca asa e colul meu si la o alta sarcina ar fi la fel si nu pot sa risc.

ROMARIA, si eu am citit ca pot aparea probleme cu inima, in sarcina. Ce-i drept, am cam sarit articolele astea, ca nu am avut probleme. Ai avut o zi mai agitata, te-ai suparat cu ceva sau ai lenisat pur si simplu? Ti-era cumva foame?

CORAHOPE, bine ca mi-ai confirmat temerile legate de cafeaua decofeinizata. Eu citisem acelasi lucru de berea fara acelasi lucru de berea fara alcool si m-am gandit ca e la fel. In ultima vreme am cam baut cafea fara cofeina. Gata, la gunoi!!!

MICHELLE, cred ca iti este tare greu. Cred ca trebuie sa dai peste unb medic foarte bun, care sa mai fi avut cazuri de acest fel. Ce-ar fi sa postezi un astfel de subiect, poate afli ceva mai concret. Poate deja ai facut-o si eu bat campii. Te imbratisam si iti dorim multa putere!!!

La ce ziceti ca m-am uitat aseara? La ceva ce n-as fi zis in viata mea. La Virinel & Monica. De ce? Ca-i faceau ecografie si eram curioasa ce-i zice. Erau doua, ecografista propiu-zisa si una care mai dadea informatii suplimentare. Noua cred ca la eco, ne lipseste a doua ...

Tocmai ce mi-a zis fiu-meu, care a plecat afara, "sa am grija de bebe, sa nu-l scap pe jos, ca el nu poate sa mi-l puna la loc".

Crisotexa (20 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Delfinuta si Twety, v-am trecut pe lista!
Cine deschide capitol nou ca eu nu stiu cum...

Aventura 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Crisotexa,nu mi-a fost foame,nu m-am suparat, e drept e un pic stres acum la munca .
Dar am observat ca de doua sapt am pulsul marit si numai asa ramane:((,relaxata am 99-100 si cand ma agit este maree..
Aventura, avem specilisti dar asa de greu ajungi la eii uff.
O sa merg azi iar la doctorul de familie, poate imi i-au si un concediu medical.
Pupici,
Romaria, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Am deschis eu capitolul nou cu numarul 18.
Puteti sa postati deci aici

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput