Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 28
ylilimic spune:
Crisotexa, iti multumesc pentru impartasirea experientei tale. Habar nu aveam ca poate fi asa de complicat. Eu la prima sarcina am luat utrogestan, nu mai stiu pana cand, dar in rest nu pot spune ca am dus-o rau. La 1,60 inaltime luasem 16 kg in greutate, si daca era dupa mine as fi fost si la piscina si cu bicicleta (nebuna rau, nu?). NOroc cu domn'doctor care e mai sanatos dintre noi doi si m-a ponderat. Acum ma simt deja naspa: nu mai fac piata, nu fac treaba in casa -doar mancare dar asta e simplu, nu car copilul... Fizic ma simt OK, cand e agitatie mare in burtica, ma intind si-l las sa-si faca numarul. Ma multumesc cu doar o plimbare pe zi si ma rog la Dumnezeu sa nu apara complicatii. Dar intr-adevar statul in casa te indeamna sa mai dai o raita prin frigider,si asta ma nemultumeste pentru ca si la capitolul asta sunt "defecta" : am aproape 5 luni si 2 kg luate.Da' si sa vezi cand oi lua!
ylilimic
21+ cu
(05 nov.2004)
Liuda spune:
Aiska nu mai inteleg ce e la vai in tarile astea "mai bune" ....
pai ei ce dracu asteapta ?! Intai moare si dupa asta incep sa se miste si ei... Pai asa daca ajungi la dr. cu o boala si daca te lasa sa astepti nu stiu ce ca sa vada daca rezisti sau nu.... pai nici la noi in Romania unde vorba fie este asa cum este, dar tot nu asteapta sa vada esti rezistent sau nu chiar in halul asta. Pai daca organismul tau este de asa natura si exista medicamente care te-ar putea ajuta, de ce doamne iarta-ma sa nu te ajute ca de asta se dezvolta medicina si se inventeaza tot felul de doctorii ca sa ajute, dar nu dupa ce te testeaza la supravietuire...
delfinuta spune:
ylilimic dar tu cate kg aveai initial si ce inaltime ai? Sa fac si eu o comparatie... Hai ca io devin nebuna cu kilogramele astea..
twety spune:
Buna burticilor
Sunt nascuta pe 27.12.1979, DPN 07.02.2007 cand o sa apara un BB baiat si am sa nasc la CF2 cum am nascut si prima oara in 28.09.2003 o fetita pe nume Timeea.
aiska spune:
Liuda finlandezii sustin ca nu exista medicamente sa ajute la ridicarea placentei.Dupa cite scria si Mariana din Suedia si la suedezi tot asa este.Nici pe Internet nu am gasit nimic ca ar exista care sa ridice placenta.Nu stiu ce sa mai zic.
Sabina
19+
mamica lui Aleksi Joel 
Liuda spune:
delfinuta
eu te inteleg sa stii
chiar daca se zice ca nu conteaza si sa fii sanatoasa tu si copilul tau - eu nu sant de aceiasi parere. Pai daca ma ingras de nebuna nici eu nu ma simt bine. Eu la 22 saptamani am 6 kg in plus si care le-am pus in o luna si ceva - pai organismul meu nu e invatat cu surplusul asta- eu gafai, ma ridic si ma culc greu, chiar nu ma simt bine. De asta vreau sa mai reduc un pic din mancare chiar daca este destul de greu ca deja m-am deprins sa mananc mai mult , cam mai mereu. Asa ca chiar ma preocupa problema plus ca nu am voie sa pun mai mult de 16 kg si eu am deja 6 si mai sant inca 18 saptamani si cele mai grele, cand mananci si te ingrasi mult(ultimile 2 luni).
romaria spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris demult dar de citit citesc in fiecare zi.
Michell, ne rugam ca totul sa fie bine.
Eu, nu pot sa zic ca ma simt bine, joi m-a luat salvarea de la servici, avea pulsul 144, am inceput sa tremur f rau. Am ajuns la spital mi s-au facut 15 cred de EKG -uri, sange ,urina..
Dupa o ora au zis ca nu am boala grava la inima (slava Domnului), pulsul este marit de la sarcina. Oricum am crezut ca mor joi, inima o simteam in gat, mi s-au inmuiat picioarele si nu mai puteam sa respir.
Nu stiu ce o sa fac ca am prins tare frica sa mai ies din casa
.
Ma mai apuca si acasa dar imi fac un ceai si ma bag in pat. Mi se pare prea curand sa stau acasa . Cred ca astea nu-i fac bine deloc la copil:((. Nu ma lasa sa i-au nimic de calmare ca nu sunt bune cica in sarcina.
Cam cu astea ma laud. Ma rog sa fie bine si copilul sanatos asta e important.
Va pup si va doresc la toate multa sanatate,
Romaria,
23+
Messa spune:
delfinuta, am citit ca te muti si renovezi - eu sunt acum in plina actiune si crede-ma ca sunt deja la pepeni de oboseala, de nervi cu neprevazute si de clienti nesimtiti care nu inteleg ca sunt in concediu, sunt gravida si am nevoie de odihna si ma mai si mut in acelasi timp - daca ai cum, inchide-ti telefonul si fa in asa fel incat sa fii lasata in pace de toata lumea care nu poate sa ajute la mutat si la renovat in perioada asta, care e stresanta oricum. Offf, eu de abia astept sa scap naibii odata de dezordine si calabalac peste tot si sa ma vad cu toate puse la locul lor... colac peste pupaza zilele astea nu am cum sa spal ca astept sa vina sa-mi monteze masina de spalat care a fost demontata si nu mai am nici toale sa ma imbrac (din alea 3 feluri si atat de "grasa" pe care le rulez) asa ca trebuie sa le spal de mana si ma seaca treaba asta. In plus, mananc numai senvisuri si macuri si junk-food de o saptamana, ca nu am nici cum sa gatesc (si niic timp) - e groaznic - daca poate gati cineva pentru voi in perioada asta, asigura-te de pe acum. BAFTA MAXIMA cu renovatul si mutatul. Si pe cat poti sa nu cari chestii.
mihacarm2002 spune:
Delfinuta, legat de calculatorul greutatii: nu cumva pui virgula in loc de punct la inaltime(1.65)? Pe ambele calculatoare iti da aceeasi greutate.
Mihaela 18+ 
ALINATXA spune:
Aiska uite eu chiar am intrebat care e treaba cu medicatia ptr placenta.Deci progestativele nu ridica efectiv placenta in sus ci o ajuta sa se relaxeze .Facand lucrul asta ea se ridica usor usor.Ai aici exemple.Deci tot e bine.Eu nu sunt de acord cu doctorii vostri.In momentul in care se vede clar ca exista o problema de ordin placentar ,al colului ei tot nu intervin.Lasa natura sa isi faca mendrele.Hai mahh sa fim seriosi.
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos