Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Delfinuta, ai incercat pe cel pe care ti l-am dat eu?
Ca mie imi scrie ca la masurile tale, in luna a 5 a ar trebui sa ai intre 58.9 si 60.67 kg.

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Amaya inseamna ca al meu este maricel !!! ca ep site aici scrie la 21 saptamani - 340 gr. sau cam asa ceva si la mine are juma de kil.
crestem !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liuda, te rog frumos, e un bebe "cu greutate", dar asta nu inseamna neaparat ca va avea 4-5 kg la nastere. Voi sa fiti sanatosi!

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Amaya am incercat si pe pagina pe care mi=ai trim tu si acelasi rezultat..probabil ca nu fac eu ceva bine..Nu conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Liuda, stiu, asa patesc si eu, sunt ca un hipopotam, si nu am decat 19 saptamani. Ieri am fost la o nunta si cand m-am vazut in oglinda eram ca o balena, ii spuneam sotului ca nu ies din casa, cat am burtica am si fundul...

Eu am facut eco 4D la 17 saptamani si 2 zile, respectiv 3 zile, fetele mele aveau 187 g si respectiv 200 g, mi s-a spus ca este foarte bine, si nu am de ce sa imi fac griji !

Va dulce pe toate !

PS: fiind noua pe site, nu prea inteleg despre ce vorbiti voi, pe unde va inscrieti ce date bagati si unde ???!!!

F.Meleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Fetelor nici eu nu mai ajung sa ma inchei la sireturi ca lumea, haine nu am, port o pereche de pantaloni de care m-am saturat pana peste cap, mi s-a ingrasat tenul si parul, sunt umflata...intr-un cuvant arat ca un monstru! Unde mai pui ca de saptamana viitoare ne mutam si vom fi in zugraveli si aranjari..uuu...nici nu vreau sa ma gandesc. Ma rog, nu stiu in ce masura voi fi in stare sa ajut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

salve fetele!
am si io o intrebare: m-a lovit fi-miu in burta in weekend (am dormit cu el si a dat saracul din picioruse); Sunt un pic ingrijorata: daca o fi patit bb din burtik? Fete care sunteti la al doilea voi patiti asa ceva?In nebunia mea mi se pare ca asta mic nu mai misca asa tare.Dar poate doar mi se pare...
Va pup
Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) + 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Din pacate eu azi nu vin cu o veste buna, placenta mea este tot joasa,desi nu acopera colul,este doar 1,2cm deasupra lui si voi merge in sapt 31 din nou la control.Sper ca in cele 11 saptamini sa se ridice 2 cm ca sa nu fie nevoie sa taie prin placenta daca ajung la operatie.

Nici sexul copilului nu-l stiu fiindca nu a vrut sa ni-l arate din pozitia in care a stat la ecografie.

In orice caz se pare ca bebe e okay dupa eco asta a lor morfologic.

Michelle81 sper si ma sa vii cu o veste buna.

va pe toate

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aiska sa stii ca eu am si am avut placenta jos inserata
si la 17 saptamani adica cam o luna in urma tot la cativa centimetri mai sus de col era. Chiar nu era bine deloc din ce imi zicea dr. Si am luat toata perioada asta duphaston. apoi brusc in 2 saptamani a urcat cu 3 cm si acum este la 51 mm. Si eu uneori ma gandeam ca cred ca nu mai urca dar uite un exemplu ca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Liuda imi pare bine ca la tine a migrat placenta.La mine tot asa de joasa este din saptamina 12 si in general se asteapta pina la 32 de saptamini aici in Finlanda.

De-abia daca nu se ridica pina in saptamina 32 se pune diagnosticul de previa.Problema nasoala la mine este ca nu este numai joasa ci si in peretele anterior.Adica exact in locul unde se face cezariana de asta daca nu mi se ridica doctorul e nevoit sa taie prin placenta,si nici nu ma mai gindesc la ce fel de hemoragie poate urma care daca nu se poate opri altfel,se recurge la histerectomie.

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput