Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 25
Flavia-Ioana spune:
Buna fetelor !
Sunt si eu o viitoare mamica de februarie, mai exact, 05.02.2007, si sper din tot sufletul sa ma primiti si pe mine printre voi...
Dumnezeu m-a binecuvantat cu 2 fetite, am noroc de o sarcina gemelara pe care mi-o doresc din tot sufletul si ma rog in fiecare zi sa fie totul bine si sa imi pot tine fetitele la piept.
Am trecut si noi prin diverse incercari, dar a trecut totul acum...
Va pupic si va doresc din suflet o sarcina usoara si multa sanatate !
Flavia,
Alexia si Daria 19 saptamani
cristia spune:
Bun venit Flavia si Tweety! Sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi!
Michelle
Ne rugam pentru o veste buna!
Catalina: ma bucur ca esti bine tu si bb!
Fete iar am citit din 2 in 3 ca ma alearga astia la sv.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara, cu bebei activi si burtici relaxate!![]()
Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si
19+
aventura spune:
Michelle, ne rugam pentru voi
, va imbratisam si va asteptam cu o veste buna!! Te rog fa Doamne o minune!
Aventura
18+ cu 
aventura spune:
Mai sunt cateva zile pana la intalneala noastra!!! Fetelor, a facut cineva rezervare? Daca nu, e cazul..De abia astept..
Am descoperit gustul minunat al cafelei decofeinizate..banuiesc ca nu este nici o problema sa beau, nu? Stie cineva?
Aventura
18+ cu 
delfinuta spune:
Buna dimineatza tuturor burticutzelor!! Va doresc sa aveti o saptamana frumoasa si insorita!
Stiu ca m-am trezit cam tarziu, dar vrea sa ma ajute si pe mine cineva cu listutza, va rog.
DN - 18.08.1977
UM - 05.04.2006
DPN - 14.01.2007 - 
Am intrat acum pe linkul unde iti poti calcula greutatea optima in functie de luna in care esti si am bagat datele pe care mi le cere calculatorul respectiv si imi da ca rezultat acceasi greutate pe care o aveam inainte sa raman gravida...de ce oare? ![]()
22+
gio spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
gio, sa porti cu placere pantalonii. Ce mai oferta! Adica vrei sa spui ca ai dat 200 mii pe ei???Poate te pozezi si ni arati si noua.
Nu, adica am dat 22 mii pe ei. Inca nu-mi vine sa cred. Azi m-am imbracat cu ei si in afara de faptul ca mai trebuie sa creasca burta
19 +
gio spune:
fetele, uitasem de intalnire..eu nu garantez ca vin 9s-ar putea sa fim nevoiti sa plecam din Buc pt weekend), dar ramane asa pana la urma?
s-au hotarat toate fetele pt la mama?
reactualizam lista?
cred ca daca suna marti-miercuri pt rezervare e ok. dar ar fi bine sa rezerve cineva care stie sigur ca vine.
Va pup
19 +
Liuda spune:
buna dimineata !!!
o zi buna pentru toti
Delfinuta - poate iti da aceaiasi greutate pentru ca la inaltimea care ai setat-o tu acolo si greutatea care o aveai - era depasita pentru inaltimea ta
delfinuta spune:
Liuda am 1.65 si aveam 53 de kg, nu cred ca era depasita.. oricum am setat apoi cat ar tb sa am in luna 9 si la fel imi arata.
Liuda spune:
Fetelot sa va zic ceva : nu mai stau duminica acasa in pururea si vecii - vecilor. Pai vreau sa zic ca avand in vedere ca acasa activitate- aproape mai nimic ( am zis sa stau mai mult in pat ca si asa ma prea agit in timpul saptamanii) am mancat toata ziua ca o poarca sparta. Deci daca va zic cate am mancat cred ca ma credeti nebuna dar dupa stat si "frecand luleaua" toata ziua numai la mancare mi-a stat gandul, si struguri si mere, si piersici, si criveti si inghetata, si spagheti carbonara, si orez cu pui fasii, si seminte, si smantana cu branza, deci am ras mai tot din frigider....
si simteam ca exagerez dar tot cu gandul la mancare am stat pana nu am adormit - pai daca mai stau asa acasa ma fac cat casa, abia asteptam luni sa vina ca stiam ca am multa treaba, agitatie si mai uit de infulecat.