Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Michelle, noi suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii pt luni.
Catalina, ma bucur ca sunteti bine. Pata mai inchisa la culoare poate fi si de la pipi (mai apare sange in urina in infectiile urinare).

Maria_Irina, si pana la urma ti-au dat tratament pt infectie?

Dinzo, daca urocultura e sterila nu ai infectie. Primele rezultate sunt de la sumarul de urina. Pt interpretarea lor chiar nu ma pricep.

Crisa, mersi pt sfatul cu patul, insa noi dormim pe o canapea, eventual sa-mi pun o perna la picioare...Oricum numai in pat nu stau , mi-e si frica sa ajung la control.

Uitasem sa va povestesc; ieri am trecut pe la Miniprix Otopeni si mi-am luat niste blugi super de gravidutza. Acum nu va spun pretul, e exorbitant. Nici nu stiu sa calculez: 4,5 ron CU REDUCERE 50 %. Si n-au nici un defect nimic, sunt noi, i-am intors pe toate partile si nu-mi venea sa cred. Problema e ca acolo e f greu sa gasesti ceva ca sunt vandalizate toate umerasele..nu mai e nimic la locul lui sinu va sfatuiesc sa va omorati nervii cautand printre mormane. Eu i-am gasit la cabina de proba, ii luase o tipa fara sa-si dea seama ca sunt de gravi. Si mi-am gasit si niste bluze mai largutze, un pic mai scumpe...

Va pup pe toate

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna dimineata, burtici!

gio, nu mi a dat nici un tratament ca a zis ca nu am infectie.....mi a spus sa iau numai paracetamol, vreo doua zile pt febra....seara cand am ajuns acasa mi am luat temperatura si era ok.chiar nu mi pot explica ce s aintamplat..sa mi fi crescut din cauza durerii , sau pt ca mi afost ingrozitor de cald....sau pt ca m am speriat f trae ....nu stiu ce sa zic si nici medicul nu mi a dat nici o explicatie...mi a zis numai ca poate am avut febra din cauza durerii de spate.....

am si eu o intrebare...mi am cumparat un termometru cu afisaj electronic si mai am unul "normal". dar fiecare imi arata alta valoare si credeti ma ca diferenta este destul de mare....adica cel cu afisaj imi arata 36.1 iar cel normal 37. eu pe care sa l "cred"???

multa sanatate !

irina 23 fixMARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, cred ca te-a ajuns oboseala pe care datorita stresului nu o simteai. Bine ca te-ai odihnit. Consider ca ar fi mult mai bine daca ai merge la servici pentru ca ti se pare ca trece timpul mai usor. Cel putin, asa e in cazul meu.
Cunosc o fata, tot din Buc., care a luat antibiotic in sarcina tot din cauza infectiei urinare, acum are un baietel de 11 luni sanatos si voinic. Ba inca e f. vesel, rade mai tot timpul si acesta e un semn de inteligenta, stii?
gio, sa porti cu placere pantalonii. Ce mai oferta! Adica vrei sa spui ca ai dat 200 mii pe ei??? Poate te pozezi si ni arati si noua. Mi-am cumpart si eu o pereche de pantaloni de la Expo-Kids, dar am dat 750mii. M-am bucurat tare mult pt ca la alte magazine, cea mai ieftina pereche costa 1mil200. Si nu imi placea modelul (avea o burtiera). Astia pe care i-am luat nici nu spui ca sunt de gravi, au si buzunare, sunt drepti (nu largi jos). Am sa pun poze cu ei in album.
Michelle, ma rog pt tine ca totul si fie f.bine si Dumnezeu sa iti dea putere!
maria_irina, ciudate termometre. Fa si tu media aritmetica si ia acea temperatura drept buna. Important e ca nici unul nu mai arata 38.

Mihaela 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Crisotexa,si acum si sarcina trecuta am dormit numai cu piciorele pe perna.Mi-a luat ceva pana m-am obosnuit, dar ce sa-i faci, nu degeaba am facut cerclaj.
Scuze tu ai facut cerclaj?

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

dinzosa iti explic eu din experienta mea de inf urinare recurente, 2-3/an:
"prezente frecvente celule epiteliale" - chestia asta mi se pare ca nu e in regula dar nu mai stiu exact;
"urocultura cantitativa sterila" - asta e de bine, inseamna ca nu ai inf urinara.

mai prost e cand iti iese cu ceva sub un anumit numar cand ei considera ca de fapt nu ai inf urinara si tu te dai de ceasul mortii ca te-ai mutat la baie. asa am patit eu. si nu iti fac antibiograma ca sunt prea putini misculoci din aia. noroc cu synevo ca aia fac antibiograma la cerere si asa mi-am gasit antibioticul care trebuia. asta a fost inainte.
acum stau cu inima cat un purice ca vine frigul si precis o sa ...
inf urinara si sa vedem ce o sa mai iau ca eram deja la generatia a 3-a sau a 4-a de antibiotice. ultima oara am facut perfuzii.

cand era situatia mai usoara luam uricol si urinal la greu. unul e medicam egiptean si dezinfecteaza si relaxeaza iar celalalt e extract de afine de la walmark (sa vedem daca apare numele!??) dar in situatia data nu stiu daca mai sunt bune.
probabil ca merg si afinele preparate in alt fel: ceai, compot, ... afinata. cica spala bacteriile si nu le lasa sa adere la peretii vezicii.
ce mult scriu!!!!
va mai scriu si mai tarziu. ca nu e roman fluviu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

aventura, iti multumesc pentru ajutor. Cu ocazia acestui mesaj voi vedea daca m-am descurcat!

crisotexa, vad ca mai sunt viitoare mamici cu cerclaj si astfel pot face schimb de impresii. Eu sunt la prima astfel de experienta si am vb cu dr meu despre termenul "efort". A fost de acord ca este destul de vag si depinde de cum se simte fiecare femeie in parte pentru a-l adapta. De exemplu as putea sa car 2l de lapte in timp ce alta cara mai mult sau deloc. Locuiesc la et 4 )fara lift) si pot urca scarile de 1,2 ori pe zi cat mai incet cu putinta. Iar plimbarea la mine presupune 3,4 km /zi cu pauze. MI-a spus ca e cam mult dar s-ar putea ca eu sa suport bine in timp ce alta sta doar in pat.Cert este ca daca apare disconfort se recomanda odihna obligatorie.

Nu stiu daca e incurajator sau nu mesajul meu, insa stiu ca daca trebuie sa stau doar la pat este imposibil. Matei la aproape 2 ani n-ar intelege ce se intampla si pe mine ar trebui sa ma lege de pat.

Sanatate tuturor si sa auzim de bine!

ylilimic 21+ cu (05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

ylilimic uite ca n-a fost asa de greu cu profilul
Doar ca,de obicei,caruciorul este bebbe din burtica(fetitza sau baietel).Daca mai ai un baietel in dotare mai poti adauga la profil & sau ,care-ti place tie mai mult,insotit de data data de nastere
primul emoticon este [ bibe ] si al doilea [ copil ] -fara spatiu intre paranteze

Adinush23+ cu Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata burtici, sunteti tare harnice la scris, cine sa tina pasul cu voi?

Oana Bucur, am facut aseara pozele promise, dar cu blitzul au iesit ca porcul. Azi o iau de la capat pe lumina naturala, sunt fiarta caci ca mi s-a dus naibii ori bateria aparatului, ori releul de incarcare, dar tot le fac, sper ca se le pot trimite pe PM.

Fetele din Timisoara, stie cineva cat costa ecografia la Dr. Budau? Sunt programata pe 15 sept la ora 19, abia astept sa-mi vad nazdravanul. Cineva mi-a spus ca percepe tarif separat ca sa-ti spuna sexul copilului, ce ciudatenie!

Mi-a picat tare bine informatia despre temperatura optima in camera copilului, noi nu prea depasim 20 grade, ca si asa ma ia ameteala la vederea facturii de gaz. Eu sunt mai friguroasa, dar asta nu inseamna ca-mi place sa dorm in caldura, caci mi se usuca narile. Cat despre patut, si eu optez pentru lemn, am oroare de fasul acela de la patuturile pliante. Cearceafuri o sa-i fac eu, caci am o zestre intreaga de cearceafuri cu dantela de la bunica, pe patul nostru nu merg fiindca sunt prea mici. Oricum, sunt din bumbac adevarat, nu din materialele astea transparente care sunt la moda acum, si pe care nici nu le poti calca ca lumea, ca se lipesc si fac cocoloase de scame.

Eu am hotarat sa pun de la bun inceput copilul in camera lui, eventual ma mai transfer si eu ocazional acolo caci mai este un pat, daca ar fi sa doarma cu noi in dormitor ba m-ar trezi el de foame, ba m-ar trezi consortul cu ale sale sforaituri... Cred ca imi ajunge un singur desteptator!

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

cristiana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetelor
Nu am mai intrat sa scriu de multisor, dar de citit v-am citit aproape in fiecare zi.
Am intrat sa va impartasesc si voua bucuria si minunea mea, si anume faptul ca voi avea un . Tati si cu mine suntem extrem de fericiti, practic suntem in . Noi suntem relativ bine, cu exceprtia unei raceli pentru care bem mult ceai cu lamaie si luam si paracetamol pt febra. David, adica baietelul meu este f activ in burtica, chiar si acum cand mamica lui il cam supara cu raceala, dar trecem si peste asta.

Va pe TOATE si sa ne dea D-zeu sanatate si putere sa ajungem la ziua in care sa ne tinem puiutii in brate

Cristinna 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20726;28/st/20070112/dt/8/k/0397/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Michelle stiu ca azi mergeti la medic.
asa, cum am mai spus, asteptam vestea cea buna...

17+

Mergi la inceput