Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
oana_bucur spune:
Amaya...hmmm suna bine. Curiozitate...la baby-phone se aude intr-o singura directie sau in ambele? Mi-ar placea sa auzim numai noi zgomotele lui dar nu si el pe ale noastre.
Burtica
Eu si Noi
19+
Amaya spune:
Oana, da, il auziti doar voi pe el, nu si invers.
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
anis spune:
Nu stiu cum e sau nu, dar eu am mutat-o in camera ei pe Ingrid la 6 luni.Asa a fost mai comod si pt mine...ca altfel faceam drumuri la alaptat.Am alaptato pana in sapt a 10 de sarcina, dar dupa 6 luni se mai trezea doar o data /noapte si era ok, si dupa 10 luni doarmea toata noaptea.daca nu alaptezi, zic eu e ok sa muti copilul de la inceput.
AniS
20+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Aventura...mai mergi la piscina!?
Mi-ar placea sa te insotesc saptamana ce vine daca nu te deranjeaza.
Burtica
Eu si Noi
19+
gio spune:
Catalina, sa ne spui si noua ce ai facut la dr! Eu te sfatuiesc daca poti sa stai o perioada acasa, o sa-ti prinda tare bine, o sa vezi.
Oana, noi aveam un monitor prin care puteam si sa-i vorbim Taisiei daca vroiam (dar numai cand vroiam, apasam pe un buton). In rest nu auzea nimic.
Noi am tinut-o pe Taisia singura in camera de la inceput; n-au fost probleme. Cu bb 2 va fi mai complicta pt ca va trebui sa dormim o perioada cu el in camere.
Despre carucioare, ma repet, luati daca puteti de calitate si n-o sa va para rau. Mai ales daca aveti de gand, cum spunea Crisa, sa faceti bb 2. Pat noi avem pliant si a fost mai mult decat ok; l-am luat peste tot si inca il folosim. Arata inca bine si si-a scos parleala cu varf si indesat.
Va pup
19 +
cristia spune:
uf fetelor ca rapide mai sunteti; am citit ultimele doua pagini pe fuga; raspund repede-repejor Oanei:
-da ma refeream la cele trei nivele de rabatare nu neaparat la carucioarele pompoase 3in1 (unele dintre ele f scumpe, care-ti baga pe gat eventual si un cosulet de masina in care bb nu are nici o placere sa stea)
-manerul se muta din fata in spate si invers (e de mult ajutor si cand bate vantul tare si nu vrei sa-l bata pe bb in nasuc![]()
-copertina au toate, ideea e ca intre copertina si fundul carutului sa mai fie ceva (sa se prinda macar in capse; am vazut carusioare la care erau niste cm buni liberi si cand e frig si bate vantul devine palpitant sa plimbi bebele pe afara.
-salteaua din fibra de cocos am luat-o de pe net dar sunt sigura ca o gasesti la orice magazin specializat in lucruri ptr bebei (eu am dat in jur de 1 milion dar merita, mie cel putin imi place f tare - de asta am acum la bb1).
Liuda: mamica aia e exagerata! Nu am auzit pana acum de asa caz.face rau copilului; bate-o la cap sa-si revina
Delfinitza: are si patutul de fash avantaje (usor de carat, dar l-am folosit numai la inceput pana m-am saturat de neajunsurile lui; dupa ce am luat de lemn - iti dai seama cate boscorodeli mi-am luat de la sot
, l-am folosit pe cel de fash numai cand mergeam pe undeva).
Cristiana & Andrei (29Sep04) si
18+
oana_bucur spune:
Scoica si cosuletzul de masina nu sunt unul si acelasi lucru!?
Eu ma gandeam ca si scoica asta o vom lua caci vom circula cu masina si cat va fi mic si imi imaginez ca nu exista altceva safe in care sa calatoreasca bebelul. Scoicile ptr masina au niveluri de rabatare!? Sau sunt diferite ptr nou-nascuti fata de cele ptr copiii la un an(sa zicem)?
Burtica
Eu si Noi
19+
Amaya spune:
Oana, si scaunele sunt de 2 feluri: 0-13 kg si 9-36 kg. Mai sunt unele si intermediare, dar in general cam asa se impart.
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Liuda spune:
M-am intors si eu repede de la medic si stau de nebuna sa citesc ce ati scris!!! da mai scriti mai fetelor. Cine sa va mai urmareasca?!!!
R_Marce despre dureri pot sa-ti zic eu ca le am si acum (cred). Si nu cred ca e de la dependenta de la cafea pentru ca nu am baut cafea vreo 3 luni si nu am avut nimic si apoi a inceput cosmarul. Ziceam ca pastile nu e bine, ca cafea nu e bine - m-am dus la medic si mi-a zis ca poate fi de la tensiunea care scade peste zi. Si nu poate recomanda nimic inafara de fff multa apa sau o ceasca de cafea (mi-a zis hotarasti singura ce accepti- pastile sau cafea) Si a mai comentat ceva de genul - e dovedit ca cafeaua este daunatoare de la 4 cesti de cafea in sus. Pai eu beau un fund de ceasca de cafea diluata dimineata de vreo 2 luni si imediat om ma fac. Ca daca mai uit uneori - pe la 12 deja vine durerea. Cum inghit 2 guri - la locul meu sant.
Despre cunostinta mea - credeti ca numai eu ii zic ca nu e bine sa faca ce face? Toata lumea ii zice - dar nu ai cum rade si zice lasati ca o sa-i aveti pe ai vostri si o sa vedeti. Sau: stii cat la-m asteptat, nu pot altfel.Bine nu prea era ea chiar in mintea ei nici pana la asta - dar ... pacat de copil ca il sufoca si il sugruma.
Fetelor - patuturi si caruturi sant cat vreti - bani sa ai si daca se poate mai multi - ca ce e bun si de calitate costa mai mult.
Sper si eu sa mut copilul cat mai repede in camera lui, daca e posibil la cateva saptamani, din mai multe considerente chiar daca ma v-oi plimba prin casa nopti la rand, sau dormi cu phonul ala in brate. In primul rand in dormitor am foarte putin loc liber si trebuie sa caut patut cat mai mic in latime asa ca o sa ne impiedicam toti pe acolo. Si nu in ultimul rand asi vrea ca copilul sa stea singur linistit si noi singurei cu treaba noastra- ca daca asa se invata de la inceput e cel mai bine.
aaaa stati ca am uitat am venit de la dr. Am o fetita !!!
are 500 gr.
si nu a stat locului cat am facut eco. DNP iar s-a modificat dar asta nu conteaza oricum dupa Revelion trebuie sa fiu gata de atac. Duphastonul pot sa nu-l mai iau, placenta a urcat (ca o aveam jos inserata) Trebuie sa evit mancarea sarata, si ca sa nu fortez mai tarziu rinichii ar fi de dorit sa nu ma ingras mai mult de 16-18 kg
Aici e problema ca eu la 21 sapt. am pus 6 . Sper sa ma mai temperez cu mancarea si sa mai aleg si eu - sa mai las fainoasele de-o parte. In rest e bine. Sa vin peste o luna.
oana_bucur spune:
Amaya...uite-asa ma mai luminez si eu
.
Liuda felicitari ptr fetitza. Dar tu in ce sapt esti?
Burtica
Eu si Noi
19+