Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
miciurin spune:
Stiu ca mesajul meu va aparea cu intarziere(inca asteptam sa trecem de faza cu moderarea mesajelor) dar doresc la toate viitoarele mamici un weekend placut si plin numai de evenimente frumoase!
oana_bucur spune:
R_Marce pe ici pe colo am avut si eu dureri de cap...la mine am constatat ca erau fie din cauza tensiunii scazute si atunci o rezolvam cu o cescuta de cafea sau o jumate de pahar de vin rosu (de casa de preferinta dar merge si din comert unul mai acatarii) sau de la curent (asta am realizat-o mai tarziu si am invatat sa ma feresc de partea asta). In rest dureri foarte puternice de cap a avut prietena mea care e cu 7 sapt mai mare in sarcina si care merge la acelasi doctor ca si mine...iar ei doctorelul i-a spus ca de preferat e sa le suporte dar daca devin insuportabile poate sa apeleze la o juma de pastile de algocalmin sau o pastila intreaga...sustinand ca nu face atata rau pe cat stipuleaza unii doctori.
Sper sa scapi curand de ele.
De premergatoare stiam si eu de la kinetoterapeut ca nu sunt recomandate caci nu lasa bebelul sa-si capete instinctul de echilibru la modul la care sa-l stapaneasca foarte bine ulterior. Nici eu nu-l voi folosi chiar daca putzica va fi plin de vanatai si voi avea limba scoasa de alergat pe langa el.
Liuda felul in care cresti un copil tine de verticalitatea fiecarei persoane...de cat poate vizualiza consecintele propriilor actiuni in viitorul acestuia.
Burtica
Eu si Noi
19+
hermanadela spune:
salut fetelor,
am si eu o intrebare,mai demult am citit ca sunt cateva garvidute care au candida,imi puteti spune daca ati folosit ceva si ce pt a o trata.deja devine insuportabila ,pe langa scugerea normala pe care o am ma mai bate si asta la cap.
In legatura cu durerile de cap mie imi trec de la cafea.In ziua in care nu beau cafea dimineat am niste dureri de cap ca nu sunt buna de nimic.
Va rog raspundeti-mi in legatura cu candida si la cate saptamani ati luat tratament,pt ca mie dr mi-a spus sa mai astept doua sapt. si abia dupa aceea pot folosi ovule LOMEXIN.
17+
NIMENI NU MAI ARE ARE CANDIDA?!?!?!?!
oana_bucur spune:
Amaya de acord cu dormitul bebelului in camera lui inca de la inceput. Stiu ca imi va fi oarecum greu sa tin niste bariere dar stiu ca sunt importante. Vreau sa capete de la inceput senzatia de autonomie. Evident ca indata ce va avea nevoie vom fi prezenti langa patut.
Burtica
Eu si Noi
19+
simkat spune:
Buna burticute!
Am citit tot ce ati scris de kg-ele in plus. M-au ingrozit fetele care au spus ca au luat 2-4 Kg pana la 5 luni. Eu am luat...
7,5Kg la 3 luni si jumatate. Dar lasa, lasa ... ca sunt
si frumoasa! Eeeeeeee, acum nu-i nimic, o sa vedeti cand o sa am 25 -30 de Kg im plus cum o sa fie! O sa imi inchirieze sotul o macara sa ma ridice din pat, o sa imi faca un scripete sa ma coboare de la etaj (stau la 4 din 4 - fara lift)... Totul o sa fie ca-n povesti!
De unde stiu toate astea?(mai putin chestia cu macaraua si cu scripetele). Pai, am mai fost o data
si am luat 23Kg, dar acum stiu ca o sa iau mai mult, pen'ca atunci aveam doar 5Kg (in plus) la 3 luni si jumatate.
Nu va speriati, ca la numai 2 luni si o saptamana (ale lui BB) imi veneau toate lucrurile care le aveam inainte de a ramane insarcinata si asta fara nici un efort in plus (decat ca nu dormeam nici zi nici noapte fiindca BB plangea intr-una, mancam daca apucam...).
Mami@Raducu
Amaya spune:
Oana, pentru noi a fost sfant babyphone-ul si pe langa asta avem o camera web montata la el in camera si il vedem in permanenta. Camera am pus-o in special pentru mama ca sa-l poata vedea pe yahoo cand vrea insa s-a dovedit tare utila ca sa nu-l deranjez mereu deschizand si inchizand usa.
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
oana_bucur spune:
Amaya, camera web imi pare o idee de luat in considerare din mai multe puncte de vedere...cred ca o sa punem si noi. La baby-phone m-am gandit dar acum ar parea amuzant caci dormitoarele au perete comun si ma gandesc ca ptr inceput as lasa si usile intredeschise. Daca se dovedeste ca ne-ar trebui ma mobilizez imediat.
Burtica
Eu si Noi
19+
delfinuta spune:
Marcela eu am avut dureri groaznice de cap pana acum 5-6 saptamani. Am dedus eu ca sunt de la lipsa cofeinei si a tutunului. Se poate sa fi fost si tensiunea mica, asa cum zice Oana. Eu n-am baut cafea deloc, mi-a fost frica sa nu poftesc si la o tigara
..insa am luat cate o fiola de algocalmin cand si cand si zilnic Vit B1 si B6. Ajuta!
22+
Amaya spune:
Oana, eu babyphone-ul, la inceput cand era mic-mic si nu se putea intoarce, il puneam in fata lui, in patut, ca sa-i ascult respiratia. Era cea mai frumoasa muzica
. Eu nu puteam sa stau cu usa deschisa fiindca in perioada aceea inca aveam cainele.
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
adyf spune:
Fetelor, referitor la kg in plus, eu tin sa precizez ca sunt la sf sapt a 16 si am cu un kg mai putin decat aveam cand am ramas insarcinata.
Bine ar mai fi nevoie de o precizare, eu oricum eram grasa adica aveam 83 kg asa ca....
Si vreau sa spun ca mananc, bine mai putin decat mancam pana acum, si mananc exagerat de multe fructe in special strugurii, iau vitamine si ma simt super bine, asa ca eu nu cred ca este o problema ca nu am luat in greutate.