Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
oana_bucur spune:
Liuda m-am uitat pe lista si am vazut ca ar trebui sa fii cam in sapt 21. Bebelina ta e o grasunica ...sa-ti traiasca.
Burtica
Eu si Noi
19+
Daconst spune:
Ce discutii interesante aici,pacat ca nu prea am timp,dar de marti dupa ce pleaca musafirii nu mai scap nimic.
Ma ajutati si pe mine la faza cu patutul si caruciorul pentru ca sunt cam pe linga.
Pentru inceput vom pune patutul in dormitor,cum spunea si Anis ca nu ma vad din 3 in 3 ore umbland prin casa sa-i dau sa manance.Cind creste il mut ca altfel nu stau linistita.
Exista acum si videophone,pentru cele care sunt interesate si e foarte faina ideea.
La carucior nu ma pricep,dar din auzite cica cel cu 3 roti nu e asa bun...ca stabilitate cica.Eu voi lua doar scoica cu care-l vom scoate din spital,apoi mai vad eu pe parcurs.
Deci va astept sugestiile in continuare.
O intrebare pentru burtici acum...v-ati luat ceva chiloti speciali pentru sarcina?sau brau care sa va sustina burtica?Eu am deja burtica cam mare pentru 5 luni si pina la sfarsit nu ma vad bine.
Liuda,felicitari pentru fetita!
Catalina,bafta multa si te asteptam cu vesti bune.
Dana 22+ 
marinar spune:
Liuda felicitari pentru fetita.
Fete si eu vreau ca bebe sa stea in camera ei de la inceput. la noi in dormitor nu as avea unde sa pun patutul si oricum credem ca e mai bine asa. la inceput o sa stau eu cu ea in camera, poate nu e bine nici asa pt ca si tati trebuie sa se implice, dar la cat munceste... nu stiu cum o sa impac si capra si varza.
Marina
20+
burtika
oana_bucur spune:
Daconst...o sa-ti trimit pe PM tot ce mi-au scris mamicile despre patuturi si carucioare.
Burtica
Eu si Noi
19+
oana_bucur spune:
Marinar daca tati reuseste macar o jumatate de ora pe zi sa stea cu copilul si sa interactioneze stabileste o legatura buna.
Eu trebuie sa inventez noi metode de interrelationare daca situatia proaspat aparuta va continua...adica daca tati va continua sa lucreze la buc in timpul saptamanii si sa-l avem numai in weekend acasa.
Burtica
Eu si Noi
19+
Liuda spune:
Oana _bucur eu am 21 saptamani, dar din cate am citit copilul la varsta asta de sarcina trebuie sa aiba intre 430-450 gr. La noi e ceva mai mare daca ma-sa tot mananca ca nesimtita. mai rau era daca eu puneam pe mine si copilul nu. Asa macar am si eu o consolare.
oana_bucur spune:
Liuda Tot e bine. Eu ma orientez dupa calendarul de crestere de pe site-ul asta si care zice ca in sapt 21 are undeva in jur de 380 gr. O sa ai o dolofanica...si eu imi doresc un bebe grasunel...sunt asa de dulci rotunjiori.
Burtica
Eu si Noi
19+
marinar spune:
Oana sigur se va stradui. sincera sa fiu eu am luat cam singura ideea de a sta bebe la ea in camera si nu cu noi, tati nu prea a fost de acord la inceput. mereu imi spune ca printesa lui va sta in patrul nostru, intre noi. nici nu incape vorba de asa ceva, dar parca vad ca ne vom muta amandoi in camera ei si nu ea in camera noastra.
Marina
20+
burtika
Daconst spune:
Oana,multumesc mult de informatii...esti o dulcica!
Mie azi,nu mi-a spus greutatea lui bb,doar ca e in limite normale.Doar ca burtica mea e cam mare si asta nu stiu daca inseamna si bb mare?
Dana 22+ 
Liuda spune:
ce sa zic, nu stiu daca e bine sau rau ca are cam mai mult decat ar trebui, dar asta este mergem inainte, asta sa fie unica noastra problema!!!
va pupam fetelor si va lasam sa va distrati fara noi Adica eu si gandacul care misca continuu in mine. Noi plecam un pic la aer curat la plimbarica sa mai miscam din buci ca si asa stam cam mult la birou.