Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Va rog sa puneti iar pe prima pagina o varianta usoara de a intra in yahoo photo ca nu ma descurc!

Mihaela 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ralu, eu inca astept rezultatele. Era vorba ca ma suna aseara dar vad ca nu m-au sunat. Oricum, nu e mult de la recoltare, abia marti am dus probele. POate le ia mai mult antibiograma aia. Nu stiu dar m-am saturat. Ieri chiar m-a durut burta si am avut contractii mai dese - asta unde ma laudam ca nu am ... La un moment dat spre seara chiar incepuse sa ma si doara, dar in sus, pe langa buric. Burta mi se pare destul de tare, parca mai ca de obicei, si ma gandesc ca poate am si gaze. Desi in ultima vreme am avut scaun regulat. Singurul lucru bun a fost ca l-am simtit pe bebe mult aseara miscand si m-am mai linistit si am putut dormi (bineinteles cu intreruperile de rigoare).
Azi nu ma duc la serviciu. Nu aveam asa multa treaba si am zis sa profit.
Fetelor, rugati-va la Maicuta Domnului ca azi se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului si cei care isi doresc copii sunt extra ajutati azi. La multi ani tuturor Mariilor!

Va pup,
Cata 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata, fetele, m-ati innebunit cu mancarurile voastre, ca eu de la sase seara incolo nu mai am pofta de nimic, eventual un strugure, o piersica, insfarsit, un fruct. Ieri m-a pus naiba sa-mi iau doua prajituri, dar cu asta cred ca s-a terminat cu ele pentru mult si bine, ma asteptam sa fie cu totul altfel, am eu ceva nostalgii legate de prajituri din copilarie...

Ieri m-am luptat cu un covor pe care l-am spalat, ma doare curul si spatele de nu mai pot, dar trebuia fiindca se duc zilele calde si nu mai am cand sa-l mai spal. Cum al meu e plecat toata saptamana, am chemat un prieten sa ma ajute sa-l pun la uscat, a avut ce vorbi singur langa ditamai covorul de lana imbibat cu apa.

Oana Bucur, ca sa nu zici ca te aburesc, fac deseara niste poze la hainutze si ti le trimit pe PM, sau ai si alta adresa de mail? Eu incerc sa nu mai dau pe acolo, ca am facut deja o ditamai provizia, de fiecare data gasesc cate ceva care imi ia ochii si banii din portofel.

Nu va mai luati dupa asistentele astea destepte care spun ca pana la patru luni nu trebuie sa iei nici un kil, eu am pus trei la patru luni, pe tatze se vede bine, burtica e marisoara, ce sa-i fac lui bebe, sa-l inghesui de dragul siluetei? Nici vorba.

cristiana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

lA MULTI ANI tuturor burticoaselor pe care le cheama Maria! Sa fiti sanatoase si sa va traiasca bebelusii!
LA MULTI ANI si bebelusilor care isi vor sarbatori ziua de nume de Sf. Maria! Sa creasca mari si sa se nasca sanatosi!
Pupici la burtici!
Loredana 18+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by aventura

quote:
Originally posted by Helenutza23

aventura fa si pt mine o fapta buna plizzzzzz
pune si la mine caruciorul de baiat, te rog. merci muuuult

16+

Gata fata frumoasa! Sa-ti traiasca baietzelul!

Aventura 17+ cu

merci mult, si tie la fel! arata super

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR MICI SI MARI sa fiti sanatoase!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

La multi ani, Mariilor mari si mici!!!

Fetelor sunt super incantata...am reusit sa-mi fac o programare la dr Iosup ptr miercurea viitoare. Am vb cu el la tel si a fost deosebit de dragutz si elegant...mai ca nu imi venea sa cred ce usor m-a programat. Super incantata!!! Amaya

Cristiana esti o dragutza ca te deranjezi...iti dai seama ca vreau sa-mi lungessc ochii la ele...pe PM ma uit cel mai rapid...sper ca incap.

Burtica

Eu si Noi
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana..daca il suni direct la telf..gasesti loc ..

de abia astept sa ma duc si eu marti.
Eram ingrijorata ca nu am mai simti-ot asa de bine pe bebelinas mea si aseara mi-a ars la suturi si vad ca si azi dimineata.
Oricum ma asteptam totusi s-o simt mai bine, dar m-am uitat pe hartii si am vazut ca am placenta in fata, asta inseamna ca am amortizor pe fata si de aia o simt mai greu.

Pt mica sf Maria e o zi tare speciala, la ea m-am rugat f tare ca sa am copii..asa ca LA multi ani tuturor Mariilor!

Apropo fetele care vine la BAby Expo?? Ca eu de abia stept sa ma duc..si oricum imi i-au tot de acolo ce m-ai am de cumparat..

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineata! LA MULTI ANI tuturor Mariilor si o zi frumoasa pt toata lumea!!!

Pt ca ieri toata ziua am vb despre mancare si despre cat am pus pe noi, azi mi-am inceput ziua cu un borcan mare de Activia Fibre Aseara m-am cantarit iar...si nici nu vreau sa va zic ca..am mai luat un kilogram.. Insa sunt foarte fericita!! Dupa cum v-am spus am fost la eco morfologica si bebe este bine, ceea ce este CEL MAI IMPORTANT!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ah...da...intrebare: Cat costa o ecografie morfologica in 20 sapt la Iosup la CMU??? Si pot duce un cd sau stick de memorie acolo!?

Burtica

Eu si Noi
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, ma bucur ca ai reusit sa-ti faci programare. Acum asteptam numai vesti bune. Unde te-ai programat? La CMU sau la Polisano?

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput