Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
oana_bucur spune:
Amaya am sunat la CMU si i-am explicat problema tipei iar ea a zis ca ce poate face e sa-mi dea nr de tel al doctorului Iosup...iar acesta a fost tare dragutz la tel.
Anis cand e baby expo!?
Burtica
Eu si Noi
19+
Amaya spune:
Vai, cum am uitat!?! Ametita de mine!
LA MULTI ANI! tuturor celor ce poarta numele Sfintei Fecioare.
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
monu spune:
LA MULTI ANI de Sf. Maria! 

Anis eu merg sigur la baby expo. pentru ambele fete![]()

17+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
anis spune:
Monu ..chiar mi-ar place sa ne vedem pe acolo..si poate asa ne intalnim mai multe.
AniS
20+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
miciurin spune:

Ma alatur si eu grupului viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2007 cu urarea de "La Multi Ani" celor care poarta numele de Maria, cat si sotilor vostrii care isi serbeaza ziua numelui!
alinuk spune:
si eu, si eu...
ma inscriu si eu la intalnirea de la Baby Expo!!
pt fetele care doreau linkul cu albumul nostru de familie
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/albums/
si reamintesc ca pt a intra si incarca, modifica in album se poate intra cu ID ul mamicile_ianfebr2007 si parola: alinuk
alinuk
PS: Sa fiti cumintele si sa aveti grija de samburei. Voi pleca pentru o saptamana in Bucovina si nu stiu daca voi putea sa mai intru pe net, mergem la manastirile minunate de acolo. Ma voi gandi la voi toate si in special voi spune o rugaciune pentru tine Michelle
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
delfinuta spune:
Alinuk distractie placuta in vacanta! Te asteptam sa ne povestesti si ne pui poze noi, intr-adevar acolo sunt niste locuri minunate de vazut.
Pupici
22+
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by oana_bucur
Ah...da...intrebare: Cat costa o ecografie morfologica in 20 sapt la Iosup la CMU??? Si pot duce un cd sau stick de memorie acolo!?
Burtica
Eu si Noi19+
oana din cate stiu eu costa vreo 2 mil 900. eu am fost la 15 sapt la CMU de pe bdul Unirea. acolo decat cu caseta video (blank, normal) poti sa vii sa iti inregistreze si asta mai costa cateva sute de mii in plus, daca nu ma insel. oricum, ma bucur ca ai reusit sa te programezi. bafta multa

16+