Dr. Tutunaru (15)
Raspunsuri - Pagina 7
sheryll spune:
Fetelor care aveti azi programare , eu acum plec spre bucuresti ajung la dr la 16 . Eu port ochelari . Sper sa ne vedem acolo .
Am emotii abia astept sa vad cate kg are , as vrea sa aiba macar 2200g.
Va pup !
sheryll 33+
Oana Stefana spune:
Sheryll si eu am ochelari, dar sunt la ora 18.
Eu voi fi cea furioasa pe sot, dragutul de el ma trimite cu ratb-ul.
Asa ca ajutati-ma, n-am fost niciodata la Elias,deci nu stiu unde-i cabinetul, daca iau metroul pana la 1 mai pe urma ce fac?sau ajung mai bine cu 41?
Oana Stefana spune:
Levi multumesc pentru raspuns; ma bucur ca gemenii sunt ok, si eu abia astept sa-l vad pe bebe.
Echo 4 D este intravaginala sau pe burtica? Am inteles bine, se poate inregistra?
alexutza_26 spune:
Oana si eu am programare tot azi dar la 17..sunt roscata cu par lung si cret...si am baietel...
Echo 4D se face pe burtica...si daca aduci un Stick de memorie USB se poate inregistra...sa il vezi pe bebe acasa...ce super,nu?
Deci fetele poate reusim s ane vedem toate azi...Sheryll are la 16, eu la 17, Oana Stefana la 18, dar poate cu cat mai asteptam acolo ne vom putea si vedea
38+ cu Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
dariana spune:
Stie cineva daca mai functioneaza si vechiul cabinet? De mine ar fi mai aproape.Si care este programul, inteleg ca la noul cab vine dupaamiaza.
Cata_adr spune:
Neatza fetelor,
Monique..Bafta azi!!!
Eu am programare azi la 18,15.
Oana eu zic ca e mai bine sa vii cu tramvaiul 41 pana la biserica Casin. De acolo, a 3-a strada pe stanga este Sandu Aldea. (dar asta cum te duci spre Expozitie, nu spre Elias) Deci, cum cobori, o iei inainte nu inapoi. Sper ca m-am facut inteleasa. Eu sunt super incantata ca s-a mutat, e foarte aproape de mine, la 10 minute cu masina. Pun si link-ul cu strada..http://www.hartionline.ro/buc/harta/k10.html. Deci dupa Zorileanu, ultima de sus nemarcata..aia e, iar tu cobori undeva la intersectia dintre Str. Campina si Marasti.
Sper ca e ok
Si eu am mari emotii azi ca-l vad si abia astept sa vad cate Kg are, cum ii mai e, daca mai are loc. Apropos..ce este cu 4D? Ne face 4D? Oare cat costa? Si eu voi lua stickul, nu ratez momentul. Si data trecuta l-am inregistrat.
Cata + puiutul din burtik :)
35+
----------------
You really can change the world if you care enough!
alexutza_26 spune:
Cata chiar crezi ca ne face la toate 4D...desi cred ca ein avantajul nu, ca doar asha scoate mai multi bani....ideea e ca habar nu am cati bani sa iau la mine...2-2,5mil..habar n-am
Sper sa reusim sa ne vedem cu toatele azi acolo...deja suntem 4 programate azi..Eu, tu Oana Stefana, Sheryll (care cred ca acum e pe drum)..eu am la 17..de abia astept sa vad cat de gras este Gabitza
38+ cu Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
ingeras26a spune:
Monique_new, ai nascut???
Daca nu, nastere usoara si sa ne tii la curent!
Fetelor, eu am programare pe 29 sept tot la cabinetul nou si de-abia astept!
Va pupacesc cu drag pe toate!
Pupicei, Ingeras 25+ Maya
Oana Stefana spune:
Multumesc de explicatii, am reusit sa ma orientez
Mie sper sa-mi faca ecografie, ca-s in saptamana 15 si a zis ca sapt. asta facem echo morfologica. Mini stickul e in geanta deja, eu am o groaza de treaba la servici si chef ioc .
Abia astept sa ne vedem.
atudor spune:
Fetelor, care mergeti azi, sa ne spuneti si noua ce tarife se practica...nu de alta, dar sa nu ne facem de ras
Pupici
Ana 32w5d cu