Dr. Tutunaru (15)
Raspunsuri - Pagina 6
alexutza_26 spune:
Cata..ideea ca din toate discutiile care le-am avut cu dr T a reiesit faptul cum ca este adeptul nasterii normale...acum e si in functie de materialul clientei...intzelegi?
Poti intreba maine cand te duci ..mai ales ca el este asha direct...si vezi ce iti raspunde..dar cred ca iti(ne) da raspunsul de abia la 38 de sapt tocmai ca pana atunci sa vada evoutia sarcinii si mai ales ca de abia din sapt 38 se poate spune ca poti naste un bebe normal(adica nu prematur)
38+ cu Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Era sa uit...mercic Iaylin si tinem legatura...
Bafta multa si tie!!!!
[graviduta] 38+ cu Gabitza
LEVI spune:
Oana Stefana, ti-am trimis PM.Pentru cele interesate ecograful este 4D iar pe mine m-a costat 250 RON.S-ar putea ca la sarcina unica sa fie mai putin.
Luminiža16+ si Daria
adelyna spune:
Fetelor,maine am si eu programare si nu stiu unde sa merg iar doamna Ramona nu raspunde.Ma puteti ajuta cu o informatie?
Merci1
Cata_adr spune:
alexutza_26 - multumesc pt. raspuns. Eu ma tot gandesc, ce se intampla daca nasc mai devreme? . Eu sper sa mai stea cel putin 2 sapt.
adelyna - de la ce ora ai programarea? Si eu tot maine am si am sunat acum si mi-a zis noua adresa..adica Sandu Aldea, 86.
Pupicei
Cata + puiutul din burtik :)
35+
----------------
You really can change the world if you care enough!
alexutza_26 spune:
Cata si eu am programare maine la ora 17 poate ne vedem...iti dai seama cate fete au programare maine...Sheryll, Oana Stefana, tu, eu...si cine stie cate altele..poate ne vedem( asta cred ) dar nu stiu cum ne vom recunoaste...doar sa avem etichete..
Asha ca ramane de vazut si de vorbit!
38+ cu Gabitza
Monique_new spune:
Fetelor sa nu mi-l tineti pe nenea dr mult azi ca am treaba cu el.Ieri m-a trimis acasa dar azi il retin sigur.
POZE
Monica 40 sapt
aventura spune:
Monique, iti tinem pumnii sa nasti usor azi!
Fetelor, pe ce suport ne poate da acum filmul de ecografie 4D? Tot stick USB?
Aventura 18+ cu
alexutza_26 spune:
Aventura - da, mie cel putin pe stick USB mi-a dat filmuletzul cu Gabitza..si cred pana la urma ca asta e cea mai buna si fara alte complicatii varianta.
38+ cu Gabitza
mayaione spune:
4D e optional sau ne face la toate? Sa stiu ce bani iau la mine. Adresa noua imi puteti da si mie mai multe detalii despre cum ajung? Va pupic!