Dr. Tutunaru (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nutelena spune:

Multumesc Zenobia, am primit mailul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

IAYLIN - sa-ti traiasca puicutza, sa fie sanatoasa si frumoasa si mancacioasa(nu te alarma..cu laptele...ca va fi bine pana la urma)

Fetelor - care dintre voi stie ceva despre Adriana_mica - a nascut sau ce e cu ea...ca acum vreo 2 zile zicea ca i-a picat dopul, ca dr T i-ar fi zis la control ca are un col ca si inexistent - si ma gandeam poate stiti ceva de ea...daca e bine , daca a nascut...

38+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaylin sa-ti traiasca puiutza si sa fie sanatoasa!!!

Lapticul la unele vine mai repede la altele mai greu. Important este s-o pui la san de fiecare data cand vrea sa pape, chiar daca nu curge mare luccru, stimuleaza lactatia sa vina mai repede. Poti sa-i dai fara grija completare, dar sa fie un bibe cu tetina mica, nu va refuza sanul atata timp cat o pui mereu la el. Eu i-am dat zilnic completare de lapte praf si cu toate astea era fan supt la san (numai ca imi manca si urechile, asa ca nu faceam fatza doar cu sanul). Si am alaptat-o pana la 5 luni fara probleme, dupa aia s-a intarcat sigura ca deh..daduse de gusturi noi (sucuri, fructe, etc). Nu e o solutie nici sa o lasi nemancata, nu va lua in greutate, dar sa nu uiti s-o pui la san mereu. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Iaylin, sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si papacioasa! Fii fara grija, vine si lapticul.
Fetelor, eu mi-am facut programare la dr T pe data de 9 oct. la ora 17.30. Mai vine cineva?

Ana 34w5d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Androix, esti gravi!!!!!!!!!!!!!
Felicitari, mami! Nu ai pierdut vremea aiurea

Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Intrebare pt fetele care au nascut : ce acte trebuie sa am la mine la internare la Elias? Trebuie sa am si carnetul de gravida?

sheryll 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Zenobia

nutelena, iti trimit pe PM datele dansului. Poti merge in ambele locuri, dar la spital ai nevoie de trimitere de la medicul de familie ca sa nu platesti nimic. Este intr-adevar un dr fffff bun. Bafta.

Editez: Nu ai PM activat, ti-am trimis e-mail.

Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza

Trimite-mi si mie ca si pe mine ma intereseaza. Sa va zic de ce: acum 2 ani cand am nascut eu cabinetul abia incepea sa functioneze si cred ca intre timp o data cu amploarea pe care au luat-o consultatiile la cabinet s-au schimbat putin lucrurile la spital. As fi curioasa sa stiu cam ce, ca din pacate aici vad numai fete care merg la cabinet.
Uite faza cu trimiterea e un lucru nou, acum 2 ani nu-ti trebuia nik

Nu-ti trebe carnetul de gravida la internare. Iti trebuie buletinul si adeverinta de salariat.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor care ati nascut in Elias...ce produse farmaceutice ne sunt necesare pt bebei in timpul spitalizarii? Voi v-ati luat ceva de acasa? Cremute, ser fiziologic, apa distilata, comprese sterile, servetele umede, etc.
Multumesc anticipat pt lamuriri

Ana 34w5d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

In afara de scutece si haine de plecat acasa eu n-am luat nimic pentru bb.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Bonjour! asa, ca sa fim in ton cu vremurile...
Eu azi merg la dr. la consult pe la ora 17; mai vine cineva?

Mergi la inceput