Dr. Tutunaru (15)
Raspunsuri - Pagina 24
nadiutapm spune:
buna fetelor, spuneti-mi si mie daca un col micsorat de la35mm la 29mm e ceva grav sau e doar de la oboseala, si un IR crescut pe artera uterina stanga, de ceva timp fac injectii cu Pregnyl insa doar o mica scadere de la 0.80 la 0.77.
din capitolele anterioare am remarcat si calte cateva fete ce s-au lovit de problemuta cu IR, cum ati procedat.
multumesc
nadiutapm 19+ Lidia Nicoleta
la burtici si puiuti
Zenobia spune:
Androix, ti-am trimis. Si... super-felicitari!
Zenobia (Raluca)
-------------------
Noi
-----------------------
Love, think, help, read
iaylin spune:
Mada multumesc pt raspuns ...m am mai linistit rasp.tau..
Va multmumesc pt.urarile de bine...
Promit cum am timp sa va povestesc mai multe...caci acum puiul meu nu prea imi lasa timp.
la spital pt bebe am avut pampers,serv umede,baneocin pudra si bepanthen
Pupici
Iaylin
madau spune:
Androix felicitari!!!!
Mai dar nu vreti deloc sa-l lasati pe dom' doctor sa "respire"....
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Androix spune:
Multumesc multumesc!
De respirat l-as lasa, dar vreau sa isi mai aduca aminte de mine, asa din doi in doi ani
Deci: n-a rasapuns nimeni la intrebarea mea. La spital mai merge cineva la consultatii?
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
adelyna spune:
Mamicile care si-au facut triplu test,spuneti-mi si mie unde va dat dr.T sa-l faceti?imi trebuie trimitere?
Multumesc
dianad spune:
Adelyna, triplul test l-am facut la GeneticLab.Androix, felicitari! Ce dor imi e si mie ... desi nu au trecut 2 ani. Eu am fost prima data la cabinet in decembrie, apoi in februarie, in martie de 2 ori si dupa nastere. In rest am mers la spital.Am 2 intrebari:-dupa cat timp de la prima pastila isi face efectul exlutonul?-dupa cezariana am avut primul ciclu la 4 luni, urmatorul la 25 de zile si apoi la 16 zile. A mai patit cineva asa?DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)
ingeras26a spune:
Adelina si eu am facut TT tot la GeneticLab (vezi ca au site).
Bafta!
Pupicei, Ingeras 27+ Maya
madau spune:
Adelina TT il faci la Genetic Lab, nu iti trebuie trimitere
Dianad exlutonul isi incepe efectul contraceptiv imediat dupa prima pastila. Eu am avut CM total alandala pana mi-am pus steriletul, deci vreo 4 luni, apoi am pioerdut sirul logic ptr ca am avut o sangerare continua pana luna trecuta (deh..sufera baba la frumusete). Acum nu mai am deloc. Dar e ok sa fie asa, am inteles ca poate dura si 6 luni pana se regleaza.
Androix eu am fost la spital doar de 2 ori, odata pe la 16 sapt si inca o data cand mi-a facut cerclajul. Deci nu stiu cum e treaba pe acolo. Cabinetul era baza la mine, ca faceam 10 min pana acolo
Bey..nu mai vorbiti de dor de gravizenie...ca si pe mine ma apuca asa o melancolie..parca-mi vine sa ma pun pe treaba.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase