Dr. Tutunaru (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Pana la urma in ce perioada e plecat dr. din tara? De pe 2-9 sau de pe 3-9? Pt ca eu am programare pe 2 si nu stiu daca sa vin in buc sau nu. Stau si ma gandesc poate cand se intoarce pe 10 ma interneaza si pe mine. Simt ca nu mai rezist , am facut un burtoi , abia ma misc.

sheryll 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Doamne ce copii frumosi pe-aici, Monique si cata sa va traiasca puii sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutelena spune:

Buna ziua,
Am si eu o intrebare pentru pacientele dr T. As dori sa aflu daca poti merge la consultatii numai la spital sau trebuie sa mergi si la cabinetul dansului? Am citit zeci de pagini pe acest forum despre dansul, sunt efectiv impresionata si as dori sa fie dansul doctorul care ma va urmari pe parcursul sarcinii.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Monique_new, sunt sigura ca te-am vazut la Elias in dimineata in care ai nascut. Eu inca nu sunt gravida, dar merg la dr. T in acest sens si mai intru si pe la voi sa vad ce se mai intampla si cum o sa mearga lucrurile cand voi avea si eu un bebe. In dimineata aceea (miercuri) veneam cu sotul meu la monitorizare si tu erai cu sotul si cu o alta doamna (probabil mama ta?!), iar sotul tau tinea gentuta de spital. Am vazut cu sotul meu s-a emotionat cand v-a vazut si mi-a zis "Super, asa o sa aratam si noi atunci!". Dupa ce am vazut si pozele cu tine si cu bebe m-am convins ca tu erai.

Sa va traiasca minunea si voua si tuturor fetelor cu bebelusi de aici. Va pup!

Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza

Mergi la inceput

A, Sheryll, dr. T este plecat in saptamana
3-9 octombrie,
adica tocmai cand am eu monitorizare.

Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Sheryll, eu stiu ca pleaca de pe 3, pentru ca pe 2 am si eu programare la cabinet si chiar el mi-a spus data trecuta ca il gasesc pina pe 2 inclusiv, asa ca vino linistita in Bucuresti, daca era ceva, nu te mai programa Ramona pe 2.

O fericita mamica in devenire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutelena spune:

quote:
Originally posted by nutelena

Buna ziua,
Am si eu o intrebare pentru pacientele dr T. As dori sa aflu daca poti merge la consultatii numai la spital sau trebuie sa mergi si la cabinetul dansului? Am citit zeci de pagini pe acest forum despre dansul, sunt efectiv impresionata si as dori sa fie dansul doctorul care ma va urmari pe parcursul sarcinii.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaylin spune:

Multi pupici....Si eu am nascut in aceeasi noapte cu Cata...Puiuta mea a avut 3900 la nastere.
Cata ce ti face puiul..? e ok Papa?
CA puiuta mea de dimineata de la 10 vrea sa suga intruna iar eu nu stiu ce lapte am..Cu pompa nu iese mai nimic.Nu a dormit iar eu sunt disperata ca daca ii dau supliment la biberon nu mai papa apoi la san.. Mamici ajutor... Voi ati avut problema asta?Arata clar ca ii e foame.
Astept mesaj
Iaylin... mamica Ruxandrei

Mergi la inceput

nutelena, iti trimit pe PM datele dansului. Poti merge in ambele locuri, dar la spital ai nevoie de trimitere de la medicul de familie ca sa nu platesti nimic. Este intr-adevar un dr fffff bun. Bafta.

Editez: Nu ai PM activat, ti-am trimis e-mail.

Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

iaylin - ma bucur ca sunteti bine. La mine a venit laptiucl dupa multe incercari cu pompa. Nu renunta! Nici la mine nu a venit din prima. Poate nu fixezi bine pompita pe sfarc. Eu ii dau sa suga la san si supliment cu ce ma mulg. Azi a supt o ora la san si credeam ca e satul, insa cand l-am pus in patut urla si el nu e un plangacios. I-am mai dat supliment.

Acum fug ca iar plange:(((((((

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput