Dr. Tutunaru (15)
Raspunsuri - Pagina 21
kid2003 spune:
Din pacate, eu am notat atunci nr lui Bogdan pe o foaie si nu il mai am, nu l-am bagat in telefon, altfel ti l-as fi dat imediat. Oricum si Ramona te poate ajuta, ea raspunde la nr de mobil de la programari. Ea are numarul lui Bogdan si ti-l va da. Fruntea sus, nu ramai tu pe maini straine...
Cata_adr spune:
Noi am ajuns acasa.
Puiutul meu Robert Alexandru a avut 3050 grame la nastere, 49 cm si s-a nascut la 37 sapt.
Daca vreti sa ne vedeti, ne gasiti aici: http://www.keyweb.ro/
In ceea ce privste nasterea, Mada m-am gandit la ce ai zis...ca pana la controlul de 38 sapt. poate apuc sa schimb scutece. Si uite ca asa a fost.
Joi dim. la ora 5 mi s-a rupt apa, l-am sunat pe Tutunaru si am fugit la spital. T. era de garda, deci toata ziua a fost acolo. A fost super ok din punctul meu de vedere.
Ieri am ajuns acasa, suntem bine, am inceput sa papam si de la san
Nu prea mai am timp acum sa scriu, dar revin cu amanunte.
Va pup...
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru
----------------
You really can change the world if you care enough!
kid2003 spune:
Bravo Cata!!! Sa iti traiasca puiutul, sa fie sanatos, norocos si papacios! Asteptam detalii despre nastere!!!
alexutza_26 spune:
CATA - Felicitari sa-ti traiasca minunea de Robert - e micutz, dar e asha dulce..o bomboana de baiat.
Oare ce s-a intamplat ca erai in urma mea..tu aveai 37 de sapt eu 38 de sapt...cum a fost...am atatea intrebari...
In orice caz, refacere rapida...si inca o data sa va traiasca puiutzul, sa fie sanatos si mancacios...
38+ cu Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
atudor spune:
Cata, felicitariiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Aveti o minunatie de bebic!!!!
Sa fie sanatos, sa va bucurati de el!
Te asteptam cu detalii cand ai timp!
Ana 34w3d cu
Oana Stefana spune:
Cata felicitari
De abia astept sa ne povestesti cum a fost. Ce dulce e puiul tau
madau spune:
Cata vazusi ca am avut dreptate???. Sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa va umple inimile de bucurie.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anasia spune:
cata, aveti o mandrete de baiat, felicitari, sa va traiasca!
anasia mami de Alessia Anca
pozici
Monique_new spune:
Multumim la toate fetele...am fost cuminte dar acum cred ca avem colici si sintem cam plingacioase.
Felicitari Cata pentru bebelus
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
ingeras26a spune:
Felicitari Cata!!! Sa-ti traiasca puiutzul! Este un dulcic!
Monique_New, frumoasa poveste! Sa fiti sanatosi cu totii! este atat de frumoasa!!! Felicitari!
Pupicei, Ingeras 27+ Maya