Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by akella

Am depus ieri 50 RON in contul lui Marius Pernes, la Banca Transilvania, Agentia Drumul Taberei, chitanta nr. BRFOQBG01302701. Stiu ca nu este o suma mare, dar nu avem mai multi bani disponibili; din nefericire fetita noastra sufera de tetraplegie spastica, iar tratamentele de recuperare lunare ne costa foarte mult. Sper totusi ca gestul nostru sa-i inspire si pe alti forumisti/forumiste, care nu au asemenea probleme familiale; cu o floare nu se face primavara, dar, daca contribuim fiecare cu cate un firicel de floare, atunci va veni primavara din nou pentru Mirela.

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

Akella , foarte frumos spus!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Am depus si eu 100.000 in contul Marius Pernes.E putin dar ma gandesc ca orice suma conteaza pana la urma. M-a impresionat solidaritatea voastra, felicitari tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:

Adresa mea este:

str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, ap.50, sector 6 Bucuresti
Ana-Maria Misu (cu sh)

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Ana, am trimis si eu ieri prin mandat electronic, la adresa ta, 50 ron. Numele meu este Gabriela Galatanu - te rog mult sa-mi confirmi cind ii primesti ca sa stiu ca au ajuns.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ANA,
da-mi de stire daca iti ajunge plicul de la Oradea, te rog frumos, este recomandat cu aviz de primire.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Cum voi primi pliculetzele voi posta pe forum la acest subiect nummele(nick-ul) de la care i-am primit. In momentul acesta am o notificare de la posta (mandat + recomandata) dar nu stiu de la cine este. Voi ajunge dupa-amiaza sa ridic plicul!!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Am depus si eu in contul lui Marius, aseara, Crisan Sorana, referinta 90520/1138. As fi curioasa sa stiu daca au ajuns pt ca am platit de acasa, prin Home Banking. MUltumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna tuturor,

Imi pare rau ca nu am reusit pana acum sa citesc povestea Mirelei...pe forum. Am primit insa un PM si m-a miscat profund. Pe urma am vazut tragedia....

Am trimis azi cu OP prin Raiffeisen online suma de 100RON in contul Pernes Marius din B Transilvania Oradea. Daca e nevoie, pot trimite confirmarea (format .html) prin email la moderatori...Oana parca se ocupa...

Suntem alaturi de Mirela noastra.....transmiteti-i va rugam ca ii dorim sa se faca bine.

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

sotul meu a depus astazi 20 RON la Banca Transilvania in contul in lei (BRFOCMN00560101),este o suma mica,momentan de atat dispunem insa vom mai depune
curaj mai departe mirela noi suntem alaturi de tine

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ufff, Ana sper sa fie banutii de la mine, ca daca nu, ma duc maine sa intreb ce-i si cum!!!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Liana multumesc de confirmare, ma bucur ca au ajuns banii fara probleme!Prin contul deschis la BT imi va fi mai usor de acum incolo sa mai contribui si eu!
Fetelor felicitarii pt. tot cea ce faceti pt. Mirela noastra si DOAMNE-AJUTA sa auzim numai de bine!

Anto

Mergi la inceput