Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Raspunsuri - Pagina 22
Catrinel_17 spune:
Oana_B, am trimis din partea mea si a lui enn prin paypal.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Ubi spune:
Ana Maria - am trimis banii prin mandat postal
Cristina Zaman (Ubi)
Mirela - Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste tot!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
roller025 spune:
Am trimis in cont la Marius 15 roni. Nu-i mult. Sper sa se adune suficienti bani incat sa o ajute pe Mirela. Pentru ca i-am operat azi prin homebank vor ajunge cel mai probabil vineri.
Va multumesc ca existati. In lumea de zi cu zi imi pastrati speranta vie ca mai exista OAMENI.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
miki-miki spune:
Marius am depus astazi in contul tau de la BT 20RON. Referinta BRFODLF02148701. Stiu ca nu sunt multi dar sper sa-i fie de folos Mirelei noastre .
Eu am vrut sa-i cumpar integratorul Tre-En-En (98,50 RON)dar cum nu s-a mai oferit nimeni sa participe am depus banii pe care vroiam eu sa-i dau pe ac integrator in contul tau. Pacat pt ca ac integrator o ajuta pe Mirela sa-si revina mai repede.
Miki
kriss79 spune:
Buna ziua
am trimis ieri dimineata in contul lui Marius de la BT, cel de valuta, 9 E- chitanta BRFOISRO 2462301. As dori si eu o confirmare de primire.
POZE
Cristina S.
Amaya spune:
Marius, am depus si eu astazi in cont niste banuti. Chitanta nr. BRFOQBG01315101.
Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Nicoleta spune:
Servus.
Am depus si eu, de la HVB, 20 de ron, dar de pe contul sotului, prin e-banking. Sper sa se adauge multor sume de acest fel si sa se faca bine.
Nicoleta
marius spune:
Nu uitati sa-mi trimitei mesaj privat cu numele si prenumele pt confirmare. Mi-e mai usor. Actualizarile le fac seara in general.
Multumesc.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
X-ray spune:
marius scuze ca te-am deranjat din nou pe pm,acum vad ca actualizarile le faci seara.
scuze!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472