Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Raspunsuri - Pagina 20
Qamar spune:
Marius, am trimis si eu niste bani pentru Mirela in contul deschis de tine...daca poti sa confirmi (s-ar putea sa intre abia maine, i-am pus in seara asta)..
iti trimit pe PM datele
merci
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
Amely spune:
Am mai pus astazi 100 RON in contul de la banca Transilvania, Dumnezeu sa o ajute pe Mirela si sa ii dea inca o sansa. Marius, iti trimit numele pe PM, pentru confirmare.
Elenalove27, m-a impresionat mesajul tau, Dumnezeu sa-i redea sanatatea sotului tau, ai incredere, si va fi bine!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
Oana_B spune:
Gabbriela am primit azi pliculetul de la tine, actualizarile sunt in semnatura dar scriu si aici poate nu ai vazut inca.
Multumim
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Eu am depus bani in contul deschis de sora Mirelei la BCR. Ca sa depun in contul lui Marius deschis la Banca Transilvania trebuie sa merg la Banca Transilvania?? Scuzati ignoranta, dar vreau sa aflu.
Ioana
Daca depui banii la o caserie a Bancii Transilvania in contul lui Marius, nu mai platesti comision de transfer. Iti trebuie doar buletinul deponentului + aceste date:
Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
Florile mele
an-k spune:
oana, vreau sa ajut si eu cu ceva, imi poti da adresa pe pm. Multumesc.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
caramella spune:
Pot depune bani in contul lui Marius de la Banca Transilvania,sau unde altundeva mai pot depune?
akella spune:
Am depus ieri 50 RON in contul lui Marius Pernes, la Banca Transilvania, Agentia Drumul Taberei, chitanta nr. BRFOQBG01302701. Stiu ca nu este o suma mare, dar nu avem mai multi bani disponibili; din nefericire fetita noastra sufera de tetraplegie spastica, iar tratamentele de recuperare lunare ne costa foarte mult. Sper totusi ca gestul nostru sa-i inspire si pe alti forumisti/forumiste, care nu au asemenea probleme familiale; cu o floare nu se face primavara, dar, daca contribuim fiecare cu cate un firicel de floare, atunci va veni primavara din nou pentru Mirela.
Kya spune:
quote:
Originally posted by caramella
Pot depune bani in contul lui Marius de la Banca Transilvania,sau unde altundeva mai pot depune?
Sau aici:
Contul este deschis la BCR - sucursala: agentia Bagdasar,pe numele surorii ei,ILAS CRISTINA
pt. lei:
RO38RNCB0075058689710001
pt. euro:
RO11RNCB0075058689710002
Kya - viitoare mamica in asteptare