Bebelusi de ianuarie - februarie (89)
Raspunsuri - Pagina 9
anasebe spune:
Ingrid Da, ai dreptate. In mod cert cei care au deficit ponderal ar trenui sa bea mai mult lapte! Ce face Diana?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
andiaroro spune:
Am inceput operatiunea : poze de la botez in album.alte poze vor veni pe masura ce le vom primi si noi de la ceilalti participanti.
In principiu, a fost ok totul. Maicutele f simpatice si discrete. In afara de maica stareta si inca o maicuta , pe restul nu prea le-am vazut la culoare.
Desi erau inarmati cu harti, orare, numele statiilor, etc bineinteles ca prietenii care au venit cu trenul s-au trezi intr-o gara aiurea. Noroc ca au gasit 2 taxiuri acolo . eu ii banuiesc ca erau intelesi cu preotul ca si dansul a intarziat o ora, asa ca a fost toata lumea la timp la slujba. Alexandre a fost in verva mare spre norocul si nenorocul nostru ca , vazandu-l asa surazator, popa a zis ca-i place si am asistat la cea mai lunga slujba de botez posibila......francezii nu intelegeau nimic, nasul era terminat de maini, dar el s-a distrat la maxim a tras de tot ce se putea crucea preotului, lumanare,etc. a citit Crezul.Cu patrafirul a fost criminal -de vreo cateva ori a fost « pauza de slujba » ca el tragea intr-o parte , popa in alta si au fost necesare interventii ext ca sa i-l smulga din maini. Oricum, nu a plans decat un minut cand l-a scos a treia oara din cazan ca l-a srijinit de margine si cred ca s-a speriat. la dat cu mir alt circ -el tot vroia patrafirul si nu statea locului, asa ca cine era pe aproape mai intindea o mana si-l tinea de ce apuca.........show-ul asta a facut sa fie amuzament total si asa au trecut cele aproape2 ore de slujba.cu masa in sine a fost bine, iar maicutele ne-au facut supriza si au personalizat tortul. Uite asa s-a terminat si aventura asta nostra(cred ca fotografiile sunt mai graitoare decat tot ce va insir eu aici), iar acum o sa o tinem in tot felul de minipetreceri cu ce-i care erau in vacanta si nu au putut veni. In sensul asta cred ca avem program de we pana in noiembrie. Alexandre sa fie sanatos, ca noi cefuim……..
Vad ca va bucatariti pe aici……. Eu am trantit ieri o tarta cu spanac si somon.El mananca orice mancare de bebei fara probleme, dar spanacul cu somon nu a fost chip sa-l fac sa-l inghita. cum mie mi se parea meseriasa combinatia am decis sa reutilizez borcanelele, asa ca am avut o cina bio pe cinste.ma rog, noroc ca era prea buna la gust ca cristi tot mai intreba: sigur nu a scuipat in borcan.mare pb..........pai nici macar nua vrut sa inghita ce-i puneam in lingurita
Ingrid – imi era dor de tine si de Diana.
Ana – sanatate multa. Mie imi miroase a virus.
Ioana- daca Razvan e in grafic nu-ti mai face asa griji. Noi avem 7 kg la 6 luni jum, pot sa-ti garantez ca nu o sa va depasim . Chiar daca sunt ei la lim inferioara ………important e sa se dezvolte armonios.
ana si alexandre (17.02.2006)
asteryaro spune:
Ingrid si Ioana, ce bine ca mai veniti acasa!Ingrid, sper ca Diana este bine si sanatoasa si tu la fel. Spune-ne despre voi.
Ioana, la fel si voi sper ca sunteti bine!
Si Razvanu meu a cam inceput sa mai refuze din portia zilnica de lapte. Eh, noi avem o problema supraponderala .
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
monica70 spune:
HELLO am ajuns si eu acasa si deja am hranit pitzipoanca cu laptic de la tzatza.Dar in ce stil ": 5-6 guri,intors,catzarat pe mami pentru a se ridica in picioare - recuperat odorul,pus iar la tzatza,supt 4-5 guri,intors,mers in 4 labe pana la marginea patului si uitat in jos,iar recuperat si pus la tzatza,inca 3-4 guri,iar catzarata pe mine Si nu va ganditi ca asta de vreo 3-4 ori,eventual 15-20 ori,pana imi pierd rabdarea.Tema de casa : catzi ml de laptic a baut Dia ??? Premiu pentru cine imi zice
Stati sa ma dezmeticesc ca parca mai voiam sa raspund catorva,acum ma uit intai la filmuletzele Raisei si revin.
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Ursoaica spune:
Ana cum ai reusit mami sa te imbolnavesti in halaul asta? Iti doresc multa sanatate sa iti revii repede si Tibisor sa nu aibe nimic la stomacel!!!!
Andiaro sa va traiasca micul crestin!!!!! Sa va aduca numai bucurii!
Ingrid
Cine intreba cat costa Hohlandul ca nu mai stiu ...este 20,50 ron kg afumat si 19,50ron kg neafumat.
Ali depinde de la medic la medic ... al meu ar veni in fiecare saptamana ... asa are programat terenul ... dar nu il primesc eu chiar asa des si atunci vine 1/luna. Acum mai depinde si cat implicat este dr si multe altele.
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ingrid S spune:
Mersi de intrebarile pentru Diana, are 6500 gr la 7 luni (ca fetitza ta Moni) si 69 cm. E vioaie, se antreneaza pt mersul in 4 labe, se taraste dupa jucarii, sta si nu prea in fund si toata ziua trancaneste tata, da-da, lala, ba-ba, ma-ma si altele de genul asta.
E cuminte, dupa fiecare masa trage o tura de somn, in general doarme destul de mult, asa ca am timp liber cat vreau !
Ingrid S si Diana
anymony spune:
salutare
iaca si noi am revenit pe forum....cam greu.
LA MULTI ANI LA SARBATORITII DE AZI
am mincat si noi ieri iaurt cu biscuiti rasi-100 de grame.
am vazut ca vb de cantitatea de lapte ce tb sa o bea bb pe zi.
da la ped mea citire:
sub 6 luni 700-800 ml/ zi
peste 6 luni 500-600/zi max
1-6 ani 500/zi zilnic
peste 6 ani 300-400/zi
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
monica70 spune:
Da...
MIRELA no coment cu drumul ,dar cred ca te rezolva astia in Ro mai degraba!
ANA din Spania ma bucur ca o sa intri mai des,astept
ASTERY cam scurtutz,ia mai zi-ne!
ANDIARORO astept si restul de poze,ca primele sunt mortale
IOANA nu uita la Razvan se cam scade o luna la calcule,ca a fost nascut mai devreme!
ANASOL eu ii fac baie in fiecare seara,cu f.mici exceptii (si atunci ii fac pe fuga,in chiuveta ) desi ma critica mami (si Ghita)
ALI probabil ca o sa semene Iarina pe Dia si la restul
URSULINA unde esti azi?
ANASEBE sper ca esti mai bine azi cu si TIBI la fel.
Apropo,grisul se pune la lactate ? Ca azi i-a facut mami si din ala Dar tare ma tem ca tot degeaba ...
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Ursoaica spune:
Moni ... 200ml Pe bune daca faci un calcul la ce ai zis a papat destul pt o masa.
Aici sunt!!
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
anymony spune:
fetele..a aparut revista MAMI cu supliment despre alimentatie. e interesanta si are si meniuri pt bb pe virste.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina