Bebelusi de ianuarie - februarie (89)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
URSU pazea ca vin la tine cu Diana ! Ca atata a strigat la Raisa si a ras la ea
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anymony spune:
ingrid...nici a ta nu sta bine in fund?
eu de cind i-am luat scaunel de masa parca e mai bine.se impinge in coate sa se ridice singura si sa ajunga la jucaria de pe masa.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Ursoaica spune:
Ok intindem plasa sa va prindem!
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
anymony spune:
Am pus poze noi cu scaunelul de masa.
poze Ioana-Catalina
Ursoaica spune:
Waw marfa scaun! Cat ai dat pe el si de unde l-ai luat? Sper sa nu cad pe spate cand o sa citesc pretul...
Poze Raisa Ioana
acina spune:
Buna fetelor ,
Vad ca sunteti bine desi nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, imi trebuie zile...
Ce bebei mari si frumosi avem , chiar nu imi vine sa cred cum a mai trecut timpul .
Andrei e un scump , a crescut si el ...ne minunam in fiecare zi de cate o chestie de-a lui noua pe care o face , dar banuiesc ca stiti cum este , noua ni se pare wow ...
o sa mai pun niste poze
Pup mamici si bebei
Anca cu buburuzul Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
monica70 spune:
INGRID deci Diana ta e ca si a mea la 7 luni Numai ca a ta e mai cuminte ca doarme atat Ceva poze noi???
Sa stii ca si Diana daca bea mai prin somn bea mai mult,dar eu nu ma indur sa-i dau noaptea,mi-e teama ca se trezeste si eu mai merg si la birou!
URSULINA ce mai calcul Dar pe bune ca asa face gagica Si daca bea 3 mese din astea de lapte pe zi ... (dimineazta si seara nu prea face asa) eu zic ca se aduna 300 ml minim,nu? Plus 2 iaurtzele de 50 ar fi inca 100 ml (a bagat ea si 4 odata).Daca mai bag si branza .... ne apropiem de 500 ml ? Ca mai mult nu visez
Iar de venit acasa pediatra,ciuciu,doar daca ii dau eu telefon ca are ceva si atunci cotizez. Iar la cabinet am fost doar cu vaccinurile,atunci a si controlat-o de toate cele.
De kg ... am facut analize pentru anemie - n-are! Lamblii au iesit,deci ar fi o explicatie ca nu se ingrasa,dar nu cred ca de la asta e.Si dupa tratament tot acolo e.
Singura mea explicatie e genetica si daca n-ar fi tabelul ala unde suntem codase la kg nu mi-as face probleme! Ca de papat papa,activa e,ceva bulanutze are,bucalata e...Asa ca INGRID eu zic ca sunt ok fetele noastre ... viitoare miss
Inca ceva - si maica-mea e obsedata ca nu ii dau destul lapte (ea tot i-ar mai da suplimente de lapte praf peste zi,cica dupa fiecare papa ),dar presupun ca asa ne-a indopat si pe mine si pe fratelo si de aia tot slabanogi eram si suntem Mai, si dupa ce am mai crescut ne indopa cu miere de albine,Cavit 9,vitamine etc. si tot nu avem silueta ei (solida 1,62 / 70 kg) ci a lui tati,super siluet
ACINA cam rar!
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anymony spune:
pe scaun am dat 230 ron- l-am luat de la un depozit de medicamente-asta e pretul fara adaos. am vazut pe net la 370 ron. da merita banii
e super.
poze Ioana-Catalina
Ursoaica spune:
Mai fetelor dar pe unde umblarati???
Bine ai revenit Acina!
Poze Raisa Ioana
anymony spune:
moni..trece-ne si pe noi la manechine...ioana are la 6 luni juma 7.300 si nu e bulanoasa...:))
poze Ioana-Catalina