Bebelusi de ianuarie - februarie (89)
Raspunsuri - Pagina 8
anasol spune:
aaa uitasem sa va intreb,voi la cat timp mai faceti baita la bebei?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)
szaboali spune:
anasol acum ca nu e cald afara eu ii fac tot a doua dimineata.
T_Ioana la papacios .
anasebe multa,multa sanatate va doresc si tie si lui Tibisor.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
T_Ioana spune:
Ana, sa te faci bine! Imi pare tare rau ca esti bolnava........sa ai mare grija si musai sa faci analize, sa nu fie vreun virus ceva........
Fetelor, desi razvan papa de rupe sta super prost la cap kg......la 9 luni are 75 cm si ....8,329 kg
Eu sunt disperata pe faza asta........sper sa ajung la Cluj la profesorul Miu sa vedem care ar putea fi cauza. Eus tiu ca bebeii cu probleme la inimioara au si mari probleme cu luatul in greutate doar ca dr de aici mi-au tot zis ca e ok inimioara lui Razvan si ca suflul ala sistolic este de gr I-II si va trece...........plus ca a stationat cu greutatea si a si scazut ceva atunci cand ma fost in spital
Cica la ei conteaza enorm....dar tot sunt ingrijorata!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
In legatura cu luatul in greutate: am intrebat mai multi medici si toti au spus acelasi lucru. Pana la un an, alimentatia copilului se bazeaza pe lapte. Atata vreme cat copilul nu bea suficient lapte (asta insemnand cam 800-900ml/zi incepand cam luna a 6-a sau mai precis de cand incepe diversificarea), poate sa manance si 5 copane de pui, ca nu se ingrasa. In alimentatia lactata, intra si laptele care se foloseste la cereale, se calculeaza si iaurturile, in sfarsit, tot ce e bazat pe lapte. Nu e suficient sa bea 400-500 ml pe zi, din asta nu pune.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Ioana da de Diana ca la 8 luni n-are inca 7 kg ce zici? Si ea papa ca un lup
Gagici nu v-am salutat azi ca a fost balamuc prin zona,acu ma pregatesc sa plec!
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
monica70 spune:
INGRIIIIIID Ce face Diana????
Cred ca ai dreptate,Diana mea bea cam putin laptic,plus ca e de la tzatza.Ala praf ingrasa mai tare stiu!
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
T_Ioana spune:
Ingrid, si eu cred ca ai dreptate doar ca vezi tu, bebeii din secta nu prea sunt amatori de laptic dupa 6-7 luni, adica nu stiu cati papa 800-900. Nu-mi iese din minte Nicolas, care dupa cum spune maica-sa nu bea deloc laptic, iar branzica sau iaurtel sigur nu papa cat sa acopere cei 800-900.....si cu toate astea arata SUPERB! Acum poate depinde si de la copil la copil.
Moni, tu macar ai o super-atomica si intervine si factorul asta dar al meu e cam puturosel, adica unde-l pui acolo sta (mai putin cand e in premergator!)
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
paula2003 spune:
M-am uitat si eu pe filmuletele voastre, poze...ce copiii superbi aveti.
Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)
szaboali spune:
Mai fetelor, la mine chiar azi a fost pediatrul si mi-a spus ca 500-600ml. de laptic pe zi tre sa bea (macar).Eu am noroc ,ca imi mai bea ,nu in fiecare zi asa de mult dar ce s-ai fac daca ea nu vrea laptic? Si iar ma intreb poti sa obligi un bebelus sa bea daca nu vrea? eu daca o fortez pe Iarina imi varsa tot.Daca un bebe nu vrea ,nu vrea si gata.Multi bebelusi nu beau atata laptic si sunt grasunei sau arata super bine, care e explicatia atunci?...
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
Ingrid S spune:
Fetelor, revin cu o precizare!
Sfaturile legate de lapte nu sunt pentru bebelusii care au luat in greutate conform schemei lor de dezvoltare, ci pentru cei cu deficit ponderal. Cei care au o greutate optima la 7-8 luni, nu e neaparat necesar sa bea asa o canatitate de lapte, dar pentru restul este o problema, dearece de acum incolo se pun doar 300-350 gr /luna, asa ca trebuie sa recupereze, si doar din carne, legume si fructe nu o fac. Pentru a recupera bine necesita o cantitate mai mare de lapte, mai putine fructe, mai multa branza si iaurturi daca bebelusul nu vrea lapte. Eu am primit sfaturi sa-i reintroduc masa de noapte, pe la ora 3, pentru ca bea in somn destul de mult si deja e un plus de lapte.
V-am zis ce am auzit si eu de la pediatrii (3 la numar) si pot sa zic ca deja a pus pe ea. Si nu are importanta ce lapte, si de la san si praf...dar sa fie cat trebuie.
Ingrid S si Diana