Bebelusi de ianuarie - februarie (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetele plec si eu la culcarici ... ca se pare ca numai eu am mai ramas.
O noapte buna si linistita sa aveti.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani!!!!! Ioana, Daria, Daria Oana, Nicolas, David, Marco si Matei sa fiti sanatosi

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neatza fetele ,am avut o noapte mai linistita demult nu a mai dormit asa bine,adica m-a trezit numai la 12 si juma si dimineata la 6
,poate si-o reveni s el,acum numai ca suntem fornaiti amandoi si ragusiti
aaaaaaaaaa azi facem 8 luni c baiat mare am ,acusica face un an de abia astept

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Anasol, a dormit baiatul bine ca stia ca azi e ziua lui si s-a gindit ca daca te lasa si pe tine sa dormi ii cumperi ceva frumos ? Ce zici ?

poze Sabina

Mergi la inceput

daaaaaaaaaaaaaa o sa merg in oras sa-i cumpar ceva foarte frumos, o varguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare gagici si pitici frumosi....mamamia dar ce liniste totala pe aici.
Fetelor vreau sa va intreb daca la voi mai vine pediatrul acasa ca eu m-am trezit maiinainte cu el la usa si a consultat-o pe papusica si a zis ca e bine si ca nu sunt pe aproape dintisorii dar nu stiu ce sa mai cred ca pe ea o tot mai freaca gingiutele...oare sa ii iasa chiar asa de greu?
anasol bine ca ati avut o noapte mai linistita. la sarbatorit
irinatunza
cuscra...ce mai face Edy? si voua
la toate fetele si bebelusii frumosi pe care ii aveti.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI!

Ieri mi-a fost atat de rau, incat am chemat-o pe mama de la serviciu sa stea cu mine. Dimineata cel putin nu puteam nici sa-l ridic pe Tibi in brate. Am racit si am facut si ceva la stomac, ca varsam tot si non stop. Cea mai nashpa faza era ca eram moarta de sete dar indiferent ce beam, varsam. Azi ma simt mai bine.
Tibi are scaune moi, nu stiu daca de la ceva ce-a mancat sau de la dintisori asa ca-l trec pe orez fiert si morcov fiert. Sa vedem cum imi papa porcariile astea.
Cam atat despre noi.
Va pupic.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

AnaS, multa sanatate si ai grija de tine
Ali, nici la noi nu vine pediatra acasa.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna ziua dragelor!
Incerc sa va citesc cat pot ca de postat.......Nu prea imi merge netul ca s-a bulit mufa de cablu si e o adevarata arta sa prind conexiunea.
Uram la multe luni cu sanatate si bucurie sarbatoritilor de azi, ieri si din zilele in care nu am mai intrat. Multumim si noi penrtu urarile din 3!
Cu exceptia nasului plin d mucisori si a intepaturilor de tantari (care ne-au asasinat asta noapte cu tot cu aparat) suntem ok. Speram ca vineri sa nu mai avem nimik si sa facem vaccinul (stiti voi, ala de 6 luni)
Ma minunez ca puiutzii vostri nu papa ficat, sau mai bine zis ma minunez de al meu ca papa. Noi daca mergem in deplasare si nu am chef de surprize stiu ca ii fac ficat cu legume si e ok. Duminica de ex am fost la tara la bunici si mi-a halit 400 gr de ficatel cu piure de legume (atat avea caserola in care i-am pus mancarica si eu am umplut-o ca sa fiu sigura ca am suficienta papica)
In rest suntem cumintei, ne-am schimbat programul de somn si papa (mai bine zis eu i l-am schimbat) si avem in sfarsit 5 mese. Cam asa:
06.00 - 270 ml lapte cu cereale (asta e cantitatea maxima dar nu e regula, uneori nu vrea mai mult de 230 ml) dupa care bagam iar somn pana la 09.00
10.00 - branzica+cereale+fruct- cam 250 gr si somn de la 12.00- 12.30 pana pe la 14.30
14.30 - piure de legume cu piept de pui/ficat/galbenus/vita (aici depinde de ce e in piure, ca daca e ficat papa cam 300-350 gr, daca e vita mai mult de 200gr nu vrea)
16.30 - 2 iaurtele Danonino Gigantino (musai de capsuni)sau gris cu lapte sau biscuiti cu banana/para/portocala 200-250 gr
22.30-23.00 - 270 ml lapte cu cereale (la fel ca dimineata, uneori nu vrea chiar 270.......)
Faza e ca masa de seara de mult ori o papam in somn ca pe la 9 cade ficioru rapus de oboseala.
Nani mai facem si in restul timpului cate o jumate de ora cand suntm pe la plimbareli sau chiar in casa daca suntem super obositi.
Ce mi-e ciuda e ca nu vrea deloc cu bucatele (bine, daca nu avem nici macar un coltisor amarat de dinte, e de inteles)
Eu ii mai dau si ce papam noi. E super pofticios si e musai sa ii dau din mancarea noastra ca vine ca tiganii si se jeleste langa tine....si mai face si o moaca de te strici de ras...se uita fix , cu gura cascata si ii curg balele si zici ca acum e gata sa planga. I-am dat paine cu vinete, i-am dat sa guste mujdei de usturoi (facut ca maioneza, cu ulei) si era sa nu mai scap de le, i-am dat inghetata (topita), cartof prajit (doar miezul) si cam tot ce cred eu ca nu ar putea sa-i faca rau si nu e interzis!
Pupicim toate fetele si toti puiutzii si sper din suflet sa apuc si eu sa mai vad poze........cand o merge netul cum trebuie!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

gagici pe unde umblati,ce mai pregatiti azi de mancare la bebei?

Mergi la inceput