Bebelusi de ianuarie - februarie (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Gata am pus si cateva poze.

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

mralu frumusele gagicile tale
anasol deja te gandesti la revelion? pai eu ma gandesc numai ce mare o sa fie papusa mea pe atunci si cum o sa reactioneze cand o sa vada bradutul
Bine ca v-ati gasit cazare dar costa 70 milioane? cate zile?
toanca pozicile
monica70 mai da aspra e Dia frumusica ...oare asa v-a fi si Iarina mea? de semanat mai seamana ele cat de cat la energie si ochisori ,daca o sa semene si la faza asta o sa ma termine... la spirtulet.(sper sa nu te superi dar intr-adevar e ca spirtul)
Ursulino bravo Raisei ca a papat sa ii fie de bine ,acum astept sa se incarce si filmuletele....ca pana acum tie numai bulanele ti le-am vazut
mirela10 offff.....iti doresc multa,multa sanatate.
irinatunza felicitari Sabinutei care a papat ficatel , bravo ei

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Ali pai atat ca mai mult este indecent si neplacut ochiului.

Poze Raisa Ioana

Mergi la inceput

Ursulino tare faina e Raisa cu ochisorii aia mari si negri (parca...nu?)

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am scris un mesaj si mi-a murit netul...
Scriu din nou pe scurt:
Ursulina vazut copil - pup copil. Nu te stresa ca slabesti pana la urma, tii regim?
Mirela nasol. CAnd vii?
Pufulete - 3 cepe tocate marunt se pun la calit. Dai pe razatoare 1,5kg rosii pe care le pui peste ceapa calita, cand scade adaugi condimente (eu am pus delicat, piper, busuioc, o pastila de indulcitor=o lingurita de zahar)Ardeii se prajesc in ulei (nasol, sare uleiul... dar cica e diferenta de gust fata de cei copti pe plita) apoi se curata si se taie felii pe lat. Adaugi in sos, mai dai un clocot si gata. Normal e sa mai pui o lingura de faina sa se inchege dar eu sunt la regim si n-am pus. Servit cu piept de pui. Bestial. A treia oara n-o mai scriu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alte retete: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83018

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hallo secta,
Am apucat si am citit capitolul asta si va pup pe toate cu precadere ep Irina.
Mirelus-sanatate multa si drum bun in tzara°
Ursu-vazut filmuletzele, e tare dulce Raisa si pupicei°
Szaboli-ai grija cu iarina ce ii dai papa, eu zic ca de 3 ori fructe pe zi e prea mult pt stomacelul ei.
Moni-pupi la <diana si ia-i premergator, vopsesti apoi mobila.

EMMA- NE INNEBUENSTE DE CAP CU DA,D A, ATE, BRR SI TRRRR SI ASTEPTAM DINTELE NR 3 SI 4, CA BALESTE La GREU SI E HLIZITA STATIUNII SI ACUM CU CUMNATZII E TARE fain pt ea, pt noi e camnasol ca nu prea putem vedea tot si am decis ca odata pe an vom merge singuri in vacantz ais o data cu ea si in rest mai vedem, ca nu e usor mai ales pt mien cu mesele si somnulei.

Cam atata, merg sa vedem dc s-a trezit ca sa ne balacim in ocean.
Anas, March, Linda, DANST, ANAM, ANDIARO Giova si restul, pupicei dulci.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare fetele,
V-am mai citit pe sarite mai nou ( ultimul capitol intreg ) ca nu mai am apucat deloc toata ziua am fugit dintr-o parte in alta, in plus erau si ultimele zile cand era mama si fratele aici asa ca am stat mai mult cu ei . Azi la pranz a ajuns soacra-mea si acum seara au plecat mama cu fratelo . Asta e . Vrem sa mergem si noi acasa in decembrie , vrea al meu sot sa luam o masina noua si sa mergem cu ea noi , copilul si socrii ( ca vine si socrumeu peste o luna ) . Cred ca nu constientizeaza ce e un drum asa cu masina cu copilul . Mi-e si groaza sincer .
Clara a crescut mult in lungime la kg nu chiara sa tare dar e mult mai ok decand nu mai alaptez si am trecut pe lapte Hipp . Luna trecuta a pus pe ea 500 gr fata de 80 gr de luna anterioara . De papat nu ne omoram , cu mancare tipica de bebei nici vorba ( adica legume fierte cu carne ). Nu domnule , ea vrea carnea la gratar sau facut un sote cu mrcovi sau cartofi. Atunci intr-adevar papa binisor. II facem cum ii place ei, ca nu avem de ales. Is curioasa cum o sa se descurce soacra-mea cu ea ca mama tare multa rabdare a mai avut . Azi a vrut sa o adoarma si mi-a ametit-o de atata leganat ca nu voia copilul sa inchida ochii cred ca a ametit-o .
Am luat-o eu in brate si a adormit imediat. Sa vedem maine cum va fii. Norocul meu ca am fost libera zilele astea sper sa mai fiu si maine si azi, de fapt maine dupamasa voi fii plecata sper sa se descurce.
Va pup pe voi si pe toti bebelasi draguti. Am vazut-o pe Raisa ridicandu-se si pasind .
Monica te inteleg perfect cu rosul de hartii , ma dispera nu poate sa ajunga nimic la mana ei ca tot baga in gura.
sper sa intru mai des de acum acum .

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

JG nu tin nici un fel de regim ... dar tot am mai slabit un pic.
Denisa este bine ca va simtiti ok acolo.

Poze Raisa Ioana

Mergi la inceput

Denisam dar nu i-am dat de 3 ori fructe pe zi (asa s-a inteles?)...la o masa i-am dat piure de fructe si mar cu biscuite (ca mar nu am pus in pireul de fructe) atat.Oricum numai o masa de fructe ii dau pe zi desi mi le cam refuza...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

La multi ani!!! beblinilor care azi mai adauga o lunita pe langa celelalte si care incep din ce in ce sa fie mai multe la numar...
Ioana Alexandra ,Daria, Daria Oana,

Nicolas Alexandru , David Andrei, Marco ,Matei Alexandru
sa cresteti mari frumosi (sunteti), cuminti si mai ales sanatosi si sa le aduceti parintilor numai bucurii.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput