Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Trimite cand ai timp, nu te grabi, eventual sper ca ai pastrat in Outbox mesajul trimis lui Cami, si il poti forwarda, sau macar copia (nu stiu daca functioneaza forward).
Deci, unde am vazut eu ratza. In Alexandru, cum mergi spre Zimbru, pe partea dreapta(deci opusa Minervei), cam la jumatatea drumului dintre statia Minerva si ANL-urile de la Zimbru e o librarie de asta de cartier. In vitrina am vazut saltelutza de aceea ratza cu cadru deasupra, de care sunt atarnate jucarii.
La Zimbru in intersectie mai e un magazin mai maricel cu lucruri pt copilasi, au multe carucioare, hainutze, biberoane etc. Am vazut produse Primii Pasi acolo. Totusi nimic nu m-a impresionat in mod deosebit in acel magazin, dar daca tot ajungi in zona...
Sper ca ai inteles explicatiile.
A, si la complex Minerva mai e un magazin pt bebei cu lucrusoare, caditze etc. un pic mai sus de intrarea in complex

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am venit de la spital cu programare pentru cezariana in seara asta, pe la 8-9.

Am vazut ca si Roxana va naste azi, ii doresc nastere usoara.

Va pup si aveti grija de voi!

Carmen(38 fix) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Carmen iti doresc operatie usoara, refacere rapida si un bebic sanatos tun! tinem pumnii diseara!
La fel si Roxanei!

Lullabay multumesc pt PM.

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mephala tinem pumnii!!!!!!!!!!!!!!!
Nastere usoara si recuperare rapida!!!!
Si eu chiar vroiam sa iti spun poate ne vedem la spital..dar se pare ca mi-ai luat-o inainte!!!!
Te asteptam numai cu vesti bune!!!!
Flori,eloise trimis galustele :))))))
Eloise priceput pe unde sunt...maine cred ca ma duc...pe jos...eventual poate cumpar ceva greuuuuu si aduc acasa inapoi..tot pe jos.
Flori ce nu facem noi pt o gravida dornica de nascut!!!Iti recomand sa cumperi vreo 10 kile de prune si vreo 10 kile de cartofi si sa vii cu ele acasa..eventual sa urci si scarile
Ca un fapt divers ...liftul meu nu merge..eu stau la 5...si ieri chiar am facut piata..si am urcat cu greutati 5 etaje...eram super fericita ca nu merge liftul..si...degeaba!!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Haide Roxana si Mephala va doresc recuperare usoara si rapida, bebei sanatosi, mancaciosi si somnorosi si mult mult laptic

Raluca, Alessia , bafta maine sa va bucurati de bebei, sa aveti recuperare usoara, bebei sanatosi si mancaciosi si laptic muuuuullttt

Fetele cu gombotii cu prune,i-ati terminat, au iesit??????? ca mi-ati facut si mie o pofta

Mai fetelor, mai e cineva care nu i-a gasit un nume la bebe????? ca eu tot oscilez intre 2 nume.....nu prea am gasit nimic ce sa-mi placa dintre numele de fetite...pe prima fetita a mea o cheama Alexia si iubesc numele asta si mi se pare cel mai frumos, dar acum pt bebe 2 nu reusesc nici cum sa ma hotarasc...
asa ca oscilez intre Ada si Briana...sotului meu, Ovi ( apropo Pufy si pe sotul meu il cheama Ovi, ha ha ...sunt buni Ovi astia) ii place Briana..eu inclin mai mult spre Ada....asa ca poate imi spuneti si parerea voastra...supunem la vot, ha ha daca aveti vreme...sa vedem care nume are cele mai multe voturi.

Hai ca va pupic pe toate si sunt aici la galerie...eu sper ca bebelina mea sa vina dupa ziua mea, asa ca asteptam si vedem....trebuie sa avem mai multe zile de sarbatorit, pai nu????

38+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Mephala, bafta si refacere usoara, bebe sanatos si laptic mult.

Cecilia, mie imi place Briana dintre cele doua nume, dar ar merge f bine si Briana -Adeline. Depinde acum si de numele de familie, caci trebuie sa se armonizeze.

putzuruca 36+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Putzuruca mersi frumos de parere, numele de familie e Crisan..ar merge bine si Ada Crisan dar si Briana Crisan....vrem sa-i punem numai un prenume ca si Alexia are doar unul..Adelina imi place si mie dar..nu prea ii place sotului....tare ma mai enerveaza ca pana la ora asta nu am gasit un nume.....la Alexia eram sigura de cand am stiut ca e fetita,mi-a placut numele asta tare mult de la inceput

38+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Buna fetelor!

Va multumesc mult pentru incurajari si galerie!
Ne pregatim pt maine, nu cred ca trb sa va mai zic ceva despre panicile mele…va dati seama cum sunt…mai am un pic si fac pe mine de frica! Dar…acum nu mai e cale de intoarcere!
mi-am luat si analizele care se pare ca-s bunicele! Ce inseamna glicemia scazuta? Tot asa mi-a iesit si data trecuta! Asta are leg cumva cu vindecarea operatiei? E de rau?
In alta ordine de idei, incerc sa manac putinel si usor azi…poate scap de clisma! Dar in acelasi timp incerc sa-mi fac si ultimele pofte ca vreo sapt de acum incolo…s-a cam zis cu mancarea…(doar f usor, ,mai mult lichide, supe, iaurturi)…si in acest sens, sotul tocmai vine de la economat de la rahova…nu zic mai mult! (lexi)

Alessia, mult success si tie! O sa ma gandesc la tine!
Roxana, gripo….sper sa va tineti si voi bb-ii in brate curand!

Fetelor, va pup si cine stie cand voi mai putea sa intru? Cred ca lexi va va transmite ce se mai intampla cu mine…poate reuseste si sotul sa intre sa va mai zica ce si cum…desi nu promit ca se descurca prin stufarisul asta!

raluca 38+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi- sambata am fost la socri si am venit acasa intr-un suflet sa fac o baie si sa fac ultimele pregatiri pentru a merge la spital- am patit ca tine- dureri groaznice de spate+ovare, stari de greata care sau si concretizat in dar dupa ce am ajuns acasa si am facut un dus parca nu am mai avut nimic toata ziua. De fapt si azi astept ceva semne da de se intampla ceva. Poate la tine sunt ceva semne - Multa bafta!

Mephala- multa bafta si ne gandim la tine . per sa fie totul usor si sa-ti revii repede.

Fetelor voi despre ce ratza vorbiti? - Eu nu am inteles nimic??

Galetia continua- - Ralu, Alessia, Roxana.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Am intrat si eu scurt pt a incuraja fetele!

CARMEN_ TINEM PUMNII, NE GANDIM LA VOI IN SEARA ASTA!

RALU-Multumesc frumos. Ma voi gandi la tine dimineata ca eu cred ca intru dupa 12.
Hai curaj ca suntem amadoua sub presiune, dar lasa ca ne vedem ingerasii maine!

ALESSIA80 37+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput