Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Lexi poate ai intrat totusi in ziua nasterii !
Iullabay nici eu nu am gasit nimic calumea in Galati, nici patut , nici salteluta ...asa sunt cu orasele astea de provincie.De fapt am gasit ceva lucruri de calitate dar la magazinele mari unde erau la pret dublu fata de Buc.Asa ca de pe la 4 luni mi-am propus sa merg la Buc si nici nu m-am lasat...Cand intrebam pe aici de salteluta de cocos ziceau vanzatoarele ca sunt nebuna, la noi doar tip relaxa se gasesc pt patuturi, nici macar din paie...

Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Anangel_lexi am avut si eu zile cu dureri constante de burta jos,uite acum ma doare spatele ca o menghina..stari de lesin..ieseam pana jos si ameteam...dar pana la urma le-am tratat cu indiferenta si au trecut..cred ca fac parte din "bucuriile"sarcinii.....si lasa depresia deoparte..gandeste-te la ingerasul tau ca sa iti inveselesti ziua!!!!
Floricika hai ca la galusti cu prune nu ne bateti ca facem pofta..ca sigur se gasesc la Buc :))))eu am noroc ca am in fata chioscuri cu fructe si legume si imediat ma duc si imi cumpar!!!
Cami cred ca daca as cauta mai insistent as gasi si la Iasi cate ceva dar sunt sigura ca la niste preturi!!!!!!!!!Uite la parintii mei(in Botosani)am gasit lucruri atat de frumoase pt bebei si de buna calitate si cu preturi foarte bune..comparativ cu Iasul.Gata galustelele???:)))))))

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia suntem alaturi de tine, si o sa iti tinem pumnii stransi-stransi maine! La Euroclinic sunt conditii occidentale, vei beneficia de cea mai buna ingrijire si e foarte fain ca pot sta sotul si mama cu tine!

Lexi imi pare rau ca te simti deprimata... Lasa ca mai ai putin si vine bebelina si-o sa-ti umple sufletul de bucurie!

Lullabay ce se mai lasa asteptat flacaul tau!

Lili la Suceava nu cred ca mai ajung curand... doar dupa ce nasc, la vreo 2 luni dupa ce mai creste bebele (adica de Craciun, presupun). Daca ai timp si chef poti sa-mi scrii un PM cu recomandarea, pentru viitorul mai indepartat... Pacat ca ai ratat plecarea in Bulgaria...desi cred ca era un pic de spirit temerar in a te aventura asa departe in luna a 8-a.

Nici eu nu ma simt prea bine. Am dormit prost iar, m-am trezit la 5 jumate cu fel de fel de junghiuri si vechile probleme cu stomacul. De la pozitia aplecata ma doare si coloana in zona toracica. In plus, de ieri am inceput sa renovam balconul, a venit un nene si a tot trebaluit pe acolo... oricum, praful a ajuns si in casa si e destul deranj si murdarie. sper sa termine in cateva ore si maine sa facem curatenie generala...din nou. N-am chef de nimic, ma simt nasol fizic si psihic.

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Lullabay sa stii ca am vazut ratza ca a Cameliei in cart. Alexandru, nu mai tin minte pretul dar in orice caz era peste 1 mil. daca vrei detalii iti descriu locatia mai in amanunt, desi nu e vreun reper f cunoscut pe acolo. parca si mexxa spunea ca a vazut si ea tot in alexandru

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaaaa, Lullabay, de fapt... spuneai tu ceva de ratza sau mi s-a nazarit mie? ca nu m-as mira...

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Mai fetelor dar galustele astea cu prune cum se fac? nivel de dificultate mic sau mare? ca eu la dulciuri sunt antitalent... cu prune proaspete sau din dulceatza? cine se indura sa arunce cu un PM si la mine... poate bucataresc si-mi trece depresia....

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Galustele mele sunt abia in stadiul de cartofi fierti si curatati de coaja .Astept sa se mai raceasca putin... Eloise ii las lui Iullabay placerea de ati trimite reteta pe PM ca si mie tot ea mi-a trimis-o.
Eu am dat 120 de lei pe rata la Barza iar la Gl am vazut cu 180 de lei.

Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

eloise eu stiu cum se fac dar nu mai stiu cantitatile... asa ca sper sa te ajute alte fete. Nu sunt asa greu de facut si sunt delicioase!

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Eloise da da eu ziceam de rata..vreau sa stiu unde e..
Nasol cu meseriasii si cu renovatul...eu nu mai vreau macar 2 ani...
Eu de felul meu dorm ca purcicuta..aici chiar ca nu am probleme..toata viata am dormit si la propriu si la figurat :)))
Trimit eu PM..mie mi se par cam greu de facut...dar daca nu incerc..raman cu POFTA!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

lullabay trimite-mi si mie un PM poate totusi ies si eu sa iau ingredientele si fac, asta daca nu o-i naste ca ma cam doare burtica

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput