Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 20

Crisnemes spune:
AAAAA, si mai vroiam sa va spun ca la noi galustele cu prune se numesc GOMBOTI.
Mama mea inainte cu o zi de a ma naste a mancat gombotzi si cand au apucat-o durerile facerii nu a stiut exact care e motivul. Asa ca nu dupa mult timp am venit eu pe lume. E traditie la noi in fam. sa se manance de ziua mea gomboti . Mie mult timp mi-au spus ai mei gombotzel.
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO

mexxa spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Cami m-ai intrecut!!!Mie mi-e lene sa ma ridic de pe scaun si sa ma apuc de treaba!!!!
Si eu as vrea sa iau salteluta tocmai ca sa mai ridic putin nivelul sa imi protejez spatele dar vreau sa iau din Iasi sa nu fac comanda pe net sa platesc si transportul.Dar vreau si eu rata!!!!!!!!!Si aici nu am vazut nicaieri!!!!
Mamilili ce curajoasa esti ca de la bulgari pana la Iasi faci cateva ore bune!!!!!
Sofimic sanatate multa mamei tale..ce bine ca se simte mai bine!!39+
Am vazut rata din aia in Alexantru, la D1 langa biserica...
_

Mult a fost, putin mai este...

GETY spune:
am ajuns si eu acasa cu patutul. Am reusit sa aflu si pretul. 1.870.000, am pus poze cu el. Merg sa pun puiul la cuptor, ca ieri am reusit sa rumenesc destul de bine (spre ars) friptura.
GETY 34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://community.webshots.com/album/553377623lmujUy]POZE[/url]

mexxa spune:
Fetelor eu astazi nu sunt intr-o stare excelenta..de dimineata burta mea este ca o piatra..tare, contractata, ma doare burta de imi vine sa ma urc pe pereti si spatele nu zic.abia merg pana la baie, ma ia si cu intepaturi ale colului...off..sper sa mai resite bebe meu putin...
Oare e posibil ca in loc de contractii sa ai burta asa contractata continuu?
Ce sa fac sa merg la spital?
_35+
Mihai Sebastian
poze
Mult a fost, putin mai este...

CamiSol spune:
Mephala iti doresc recuperare rapida, un bebe sanatos si mult mult laptic.
Crisnemes despre rata asta e vorba !
Iullabay au fost foarte bune galustele cu prune dar promit ca NU MAI FAC IN VIATA MEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M-au disperat cat sunt de migaloase...cred ca mi-au luat 2 ore sa le fac. Aveam faina si in cap daca ma cautai
!
Totusi fetelor nu va descurajati ca eu sunt antitalent la bucatarie de la mama natura...asa ca spor la facut galuste!
Cami 36+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Cecilia C spune:
Mexxa imi pare rau de durerile tale, eu zic sa incerci sa faci o baie calda si daca dispar durerile atunci e ok...se zice ca daca ai travalui fals ar trebui sa inceteze cu o baie calda, daca e travaliu adevarat atunci nici o sansa, durerile vor continua si dupa baie calda...eu zic sa mai stai putin si daca vezi ca tot asa e si nu inceteaza durerile atunci sa o suni pe doctorita ta sau doctorul
Iti doresc bafta si sa mai stea acolo bebelinul...si contractiile vin si si apoi te lasa.de-aia nu cred sa fie contractii daca ai burta tare incontinuu....mai bine suna la doctor si te linistesti 38+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

itzy-bitzy spune:
Mai avem o bebelinaaaaaaaa in gashka!!!!!!!!!!
A nascut Roxana01. M-a sunat acum 5 minute spunandu-mi ca are o fetita dolofana. Bebelina Daria-Elena are 4,453 kg, 52 cm parca si scor Apgar 8 pt ca era maricica. De aceea ii placea asa tare la mami a ei in burtik.
Au reusit pana la urma sa ii provoace nasterea si a nascut natural. Pe la 10 jumate i-au pus perfuziile si injectie pt dilatare, la ora 1 avea dilatatie 5 si pe la 3 a nascut. Erau bine amandoua si Roxana fericita.
Daca vreti sa o sunati sau sa ii dati sms sa imi spuneti si va dau nr ei...l-as pune eu in notepad dar ...nu am intrebat-o daca pot.
Mephala nastere usoara si tie diseara....iti tinem pumnii sa fie bine si sa nasti pe bb fff repede
Pupici si numai bine
Itzy-Bitzy 38+ cu
Ana-Maria
POZE

_Ralu_ spune:
alessia, tu ce si pana la ce ora papi azi? eu cred ca la 6 o sa iau ultima masa...oare scap de clisma? iar pt prima zi (maine) iti faci ceva ceai sa bei, iaurt? eu mi-am luat doar 3 sticlute mici de apa plata...atat! am inteles ca abia a doua zi merge supa strecurata, iaurt...si abia a treia zi 1ou fiert,paine prajita, piept de pui fiert sau gratar...
celelalte fete care au facut cezariana, ce ziceti?
raluca 38+
cu alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza

putzuruca spune:
Roxana, felicitari pentru Daria-Elena grasunica. Iti doresc refacere rapida si mult laptic.
putzuruca 36+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste

floricika spune:
woooow roxana, ce bebelina grasutaaaaa!!!!! refacere rapida si te sa vii cu povestea, ca tareeeee mult am asteptat-o!!
Floricika 39+ cu
David Gabriel
Poze