Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gandacel, toate diplomele, de cand s-au inventat ele, indiferent daca sunt scolare, sportive, artistice etc se redacteaza tipizat si se pun puncte-puncte (spatiu liber) pentru numele castigatorului. care nume se completeaza cu una bucata stilou ulterior finalizarii competitiei si declararii invingatorului
"La varsta asta nu sunt bune concursurile, ca copiii nu fac fata esecului! Iar mamele nu vor face fata dezamagirii..."
Doamne, despre ce vorbesti? care esec? sau crei ca bebelusul de 9 luni va intelege ca n-a castigat concursul de mers in 4 labe si se va refugia in vodka pentru urmatorii 3 ani?
eu personal pot depasi "drama" ca baiatul meu sa nu castige niciun concurs joi. scopul este sa ne distram noi si bebelusii, sa prindem instantanee foto haioase, cred ca ai interpretat gresit. si dk va castiga ceva, adik vreun titlu d-asta mai mult sau mai putin haios, o sa-i inramez mizeria de diploma A4 ca sa ma laud la prieteni cu ea. tot pentru fun, of course. lucrurile astea nu se iau in serios!


mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Trecem si noi sa va salutam si sa vedem ce mai faceti!
Nu stiu cum reusiti sa scrieti atata... dar lasa ca ne punem si noi pe scris cand incepe toamna ce lunga si ploioasa!Brrrrrrr...desi cred ca in curand o sa imi pun restrictie mare pe calculator ca trebuie sa ma apuc de olandeza serios. Ca acuma am venit de la curs si sunt bata rau.

Ce fain ca va intalniti fetelor...abia astept povesti si poze.

Mare lucru nu prea stiu ce sa zic ca nu mai iau la frunzarit ce ati scris in capitolul celalalt.
Ziceati de programul de somn al bebilor, la noi nu este unul foarte strict. Missa doarme doar in living, doar pe canapeaua mare ( deci vand patut nefolosit in perfecta stare ) si doar cu mult spatiu in jur. La fel si cu jucatul, doar in mijlocul sufrageriei si nicidecum prin tarc, pat, etc. Noroc ca are spatiu...De dormit si noi, dupa masa de la 8 a.m., ne culcam iar pe la 10, ne mai culcam si la pranz, si apoi dupa amiaza. In principiu cate 1 ora repriza. Dar azi de ex am fost de dimi la centrul unde am cursuri si am lasat-o cu copiii de acolo si era missa mea in culmea extazului, nu i-a trebuit nici somn nici apa, a stat in premergator si s-a jucat tare frumos. Vedeam pe ea ca era obosita dar nu zicea nimik...deci azi am sarit somnul de 10, s-a culcat acum la pranz, fara probleme.Sau cand mergem la plimbare se culca in carucior numai dupa ce analizeaza totul din jur...deci chiar nu pot sa ma baricadez in casa numai pt un program cu ore fixe. Si masa o serveste la ore aproximative, nu e deloc ceas cu foamea. Si cu toate astea nu e plangacioasa - bine nici sa intind coarda nu merge, dar vreau sa zic ca e tare intelegatoare si nu foarte mofturoasa. Doar sa nu vada patutul ala mic de inchisoare...

Intrebare ingrijoratoare: oare noi am ramas singurele care avem doar 2 dintisori?Ca va aud pe voi vorbind de la 7-8 dinti in sus iar eu o tot caut si mai mult de 2, si aia micuti, nu mai are nimic. O sa vad la controlul de sambata ca mama iresponsabila ce sunt, nu am mai fost la control din iunie!

Meems, sa ne povestesti cum a fost prima zi de cresa! Ca eu am fost placut surprinsa azi, cand missa a dat de copii, cat de bucuroasa a fost, cat de fain s-a jucat....am putut-o urmari tot cursul ca azi s-a tinut in aceeasi sala cu copiii, intr-un colt mai retras. Nici nu m-a bagat in seama, ba din cand in cand isi mai aducea aminte si imi facea semn cu mana si radea cu gura pana la urechi!

Cristina, sa nu fii suparata ca iei tu examenul! Nu mai stiu cum e acuma, dai sala separat si apoi iesi in oras? Eu am dat si poligonul pe vremuri...dar recunosc ca am avut niscai pile si la oras a fost foarte lejer, abia am iesit din poligon si mi-a zis sa trag pe dreapta, si gata. Ce vremuri!


Ripley, ce bine ca ti-a mai trecut spatele! Chiar dati-mi o idee ca de 2 zile al meu sotior e blocat de spate, a manipulat o canapea si pur si simplu a ramas cu o durere surda, si e teapan nu poate face nimic. Si vreau sa imi monteze canapeaua si o lustra


Tania, am citit cat de bine ati petrecut in concediu! Oare de acolo a pescuit Stefanelul diareea? Eu zic sa nu mai astepti sa se intoarca dr tau ca exista riscul sa se desidrateze bebe si e foarte periculos!

Gandacel, cum mai e cu taietura de pe cezariana? Ca de cate ori dau si eu cu lama pe acolo acuma ma gandesc la tine! Eu fac destul de des operatiunea asta si nu am reusit performanta ta! Sper ca e ok!

Va pup si va urez o dupa amiaza insorita,


Alina si Amalia 17.11.2005




www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

BB_ALINUS,STAI LINISTITA ,NU SUNTETI SINGURELE CU 2 DINTI ,NOI TOT 2 AVEM DE PE LA 7 LUNI SI ASA AU RAMAS ,DE VREO LUNA IL SACAIE CEI DE SUS ,SS-A UMFLAT GINGIA RAU ,SE VEDE CEVA DAR N-AU SPART ,NU CRED CA E CEVA INGRIJORATOR!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza si de la noi!!!!
Mei, nu stiu cum e vremea p ela voi, dar la noi nu e de niciun fel. Adica acum ploua, acum iese soarele, nu stii cum sa te imbraci, cand sa iesi, of.

Noki, ma gandeam io sa sun pe careva sa mergem impreuna la BE, sa vedem, io sper sa ajungem.

Ripley, si Maria transpira la cap numai cand suge - e efortul mai mare, de-aia eu ii dau sa manance inainte de baia de seara, asa cum am auzit ca nu-i bine sa faci, dar eu pe motivul asta am schimbat ordinea evenimentelor.

Meems . I-am spus si eu verisoarei mele sa ia hainute pt copii de peste 1 an. As muri de ciuda sa vad ca nu-i vin. Mai vreau sa te intreb de nr care sunt la papucei, sunt nr consecutive? Ca eu am o pereche de tenisi care sunt nr 5 in masura pt US si vreau sa stiu daca urmeaza 6, 7 sau e altfel numerotarea. SI cam cat costa o pereche de papucei din piele, chiar ghetute?

Tania bravo pt Stefanu' cu inimioara sanatoasa. Las, ca o sa treaca si diareea.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alinus, cred ca e ceva cu ziua de 17 nov , noi avem doar un dinte mare si un colt mic, deja sunteti inaintea noastra!!!

anda, din experienta altor intalniri, n-o sa aveti timp de nimic. concursuri, stat la taclale... hehe, o sa dureze ceva pana vine toata lumea, pana se face cunostinta, apoi o sa inceapa copiii sa manance, fiecare la ora lui, nu toti simultan...(si sa nu-mi zici c-o sa-i cronometrati separat), sau o sa=i lasati sa urle pe unii pana au toti chef de mancat, ca sa porniti la "start"... si dupa ce-or manca unii or sa doarma...
apoi, te contrazic, te ataci f tare cand copilul tau nu e votat "cel mai cel"... cand am citit postarea gandacicai m-am gandit la povestea cu bunicul... "obrazul meu e mai rosu, mustatea mea e mai lunga"... de ce sa fie competitie??? toti sunt minunati, frumosi si destepti, ar trebui sa le facem la toti diplome prin care sa le acordam toate premiile. puiul meu de bufnita va fi intotdeauna c"cel mai cel" din padure...
asa ca sfatul meu, daca vrei sa-l accepti, lasa intalnirea sa curga normal, scopul e sa-i cunosti pe ceilalti... altfel o sa fii dezamagita ca n-a iesit cum iti doreai.
mie imi pare tare rau ca nu pot veni, nu atat de transport pana acolo, dar n=as vrea sa stric toata organizarea cu ajutorul lui andrei.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cuconet simpatic,

De acord cu intalnirea joi ora 11 in Tineretului. Daca pot, voi da o fuga, daca nu, nu si o sa de-o sa sara camesa pe mine ca sunteti toate la 500 (nu chiar 20) m de mine si nu va vad dar asa mi se pare cel mai corect.

In Tineretului e super, mai ales in jurul lacului, e linisteeee, iarba tunsa si numai buna de trantit pe ea, cate un trecator din cand in cand, lacul e curat, soarele bland, umbra destula...

Va recomand ca zona de stat pe malul lacului in dreapta cum vii dinspre metrou. Atentie, ca sa ajungi acolo, in dreptul fantanii arteziene faceti stanga, nu dreapta, si mergeti pana dati de lac.

Cu mesterii in nici un caz nu pot sa le zic sa-si amane venirea. Daca ei termina lucrarea precedenta miercuri, nu le pot zice sa vina joi la 17 sau sa-si ia o zi pauza, ca poate profita de pauza sa inceapa alta lucrare la altcineva si atunci sa te tii... Si doi la mana, acum Silviuc e la bunici tocmai ca noi sa putem renova (mai) in liniste. Se intoarce pe 17, si stiu si eu daca termina astia pana atunci? Asa ca interesul nostru e sa inceapa cat mai devreme.

Dar ei nu au promis solemn ca vin joi, au facut doar o estimare, si in cunoscutul stil mesteresc se poate ca estimarea sa fi fost optimista.

-----------------

Tania adek pe mine nu ma crezi?

Sa stii ca atunci cand am fost internata cu Silvia la Victor Babes pe sectia de copii diareici nu aveam voie sa le dam lapte, nici macar Humana HN. Doar:
-supa de morcovi (poti pune si radacinoase)
-mucilagiu de orez (poti sa-l faci din milupa orez+apa plata)
asta la cei mici de tot si la ceilalti:
-orez cu br de vaci
-macaroane cu branza
-ceva carne fiarta
-sticksuri, covrigei, la cei mari.
Nu ne dadeau voie nici banana, nici mar copt, ziceau ca astea doar in perioada de refacere. Dupa astea reintroduceam iaurtul, scurs bine de zer, etc.

Febra aia usoara este posibil sa fie si de la hidratare insuficienta ("febra de sete").

Si titi la greu, pe cat posibil. Buna idee as Andei, cu silicoanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ioana_77 vezi ca ti-am raspuns cu convertorul. Da-i lui google: cm to inch

Sa va mai zic ceva: aseara Silvia a pus-o pe buni sa ne sune. Buni, vorbeste intai cu mine: cred ca ii e dor de tine. Asa ca mi-a dat-o pe Silvia. Silvia de fapt voia sa vorbeasca cu Nati. . I-am dat-o la telfon: Silviuca o striga pe Nati, Nati chiuia, chicotea... erau niste dulci ; auzeam in glasul Silviei cum se bucura sa "vorbeasca" cu sora-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Anda, tu zici ca vrei sa te distrezi dar nu stii de gluma... Am scris asa, mai artistic, voiam doar sa transnmit o idee, nu sa iei literal ce am scris!

Tania, ti-am dat o reteta de rezolvat diareea pe PM, ca am mai scris-o pe aici de doua ori si nu mai plictisesc lumea.

Lavi... asa frumos ai descris tu parcul, ca mai imi vine sa plang! Mi-a placut mai ales aia cu "soarele bland"... parca ar fi alta parte a Bucurestiului, mai ferita. Eu sunt innebunita sa stau langa un lac, sa fie iarba si multa liniste! Dar tot nu stiu unde e Tineretului, in afara de faptul ca e DEPARTEEEEEE. Pentru mine Botanica si Herastrau sunt accesibile, poate la UN AN ne vedem intr-unul din ele! Sa ne cinstim! Sau mergem in alt oras, ca sa nu ne mai "f"oim!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush- si noi tot de asta ne ingrijoram acum 2-3 zile. Noua ne-au crescut dintosii de jos la 6 luni jumate si de atuncea nada! Asa ca suntem tot iepurila!

Ioana- am io un convertor super de pantofi - mi-am luat adidasi si e inscris pe cutie un convertor de tota frumusetea, motiv numai bun de pastrat ditai cutia. La bebelaci e cam asa:
- nr 4 SUA = 19 european
- nr. 5 SUA = 20 european
- nr. 5 1/2 SUA = 21 european
- nr. 6 SUA = 22 european
Astea-s la plozi. La tineret, numarul 5 femei e echivalent cu 35-ul european. Daca te mai intereseaza, iti mai zic.


Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Parcul Tineretuli este extrem de usor accesibil cu metroul. Se coboara la prima statie dupa Unirii, Tineretului se numeste , se traverseaza si gata! esti in parc. Unirii vine dupa Universtate, Romana, Pta Victoriei, asta ca nu stiu magistrala. Mi se pare ca e M1.
Deci e la fel de usor accesibil ca Herastraul si Botanica. ca o parere personala, mai usor ca Botanica, pentru ca pentru Botanica in ambele variante de metrou - Eroilor sau politehnica ai ceva de mers pe jos.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput