35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ramona sa-ti traiasca bebici.
Ideile tale sunt foarte bune, dar sa va mai spun eu care mai e si realitatea voi cele care aveti copii acum de un an ,doi sunteti proaspete gata de lupta ,iar noi cele cu copii mai mari suntem obosite ,terminate, alergate ,eu ma uit la mine abia acum am inceput sa am timp pt mine si abia acum incep sa ma rasfatz pana acum in primul loc erau copiii ,iar putinul timp care raminea pt mine era numai sa dorm.
Normal trebuie sa gandim pozitiv dar mai sunt si zile ploioase in care nu ai chef sa faci nimic.
Eu cum am zis inima mea e foarte tanra si sa nu crezi ca cineva imi da varsta, inca sunt invidiata si cum ziceai tare imi place cand vad tipi mai tineri ca se uita dupa mine deci nu sunt chiar asa de rablagita, dar anumite chesti nu le poti schimba ce sa fac cu memoria care era de nota zece pana acum o luna si care acum efectiv m-a lasat! Glumesc si fac caz de necaz .
De imbracat m-am imbracat toata viatza si am fost ok deci nu m-am delasat in cine stie ce masura ,la coafor nu prea am fost ca nici nu am gasit o tipa extraordinara sa-mi faca o freza sa pic asa ca mai bine nu dau bani,dar merg la masaj ,cumparaturi am si barbatul adict deci am competitie care cumpara mai multe.revin sau terminat orele de la servici si plec va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Chestia asta mi-aduce aminte de ce mi-a zis sotu acum cateva zile
Tu iti dai seama ca suntem de 14 ani impreuna ?(ca ce-i drept , nu-mi prea dau )
pentru mine e OK ca incap in hainele din liceu , (nu chiar in toate )ca atunci cand citesc sau invat stau ,,impachetata pe covor , ca ma aplec tot din spate si nu din picioare , ca sar un gard daca n-am pe unde sa trec ,ca o iau la fuga daca nu prind autobuzul. Ca acum 2 ani can eram in Egipt am plecat singura cu autobuzul de ,,bastinasi de la Sharm la Cairo , ca ma joc de-a indienii cu fi-miu si am spart pe chestia asta ultimele 2 perne cu fulgi.
Cand ma uit in oglinda n-am regrete , nu-mi vad ridurile daca sunt iar la toale nu mi-as lua deux-pieces de-ala de baba nici sa ma pici cu ceara .Nu ma machiez ziua deloc -doar gloss pe buze , dar ma demachiez seara .Umblu cifulita si am pijamale sexi cu vacute si mutunei n-am de-alea de femeie fatala ca mi se par incomode si ma incurc in snurulete .
Cand plec in vacanta iau all inclusive si 4 stele cel putin dar daca merg in Europa pun si cortul ca poate gasesc o zona misto unde mi-ar place sa stau o zi doua si-atunci ce fac .
La casa noastra de vacanta avem tot ce ne trebuie in bucatarie cuptoare , prajitoare ,alea alea dar mie cel mai mult imi place sa gatesc la plita cu foc din bucataria de vara .
N-am timp sa ma gandesc ca imbatranesc ca traiesc fiecare zi fara regrete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Eu am 41 de ani,si nu-i simt decat cand trebuie sa ma vopsesc(parul meu era negru, dar dintr-o intamplare tragica, am albit intr-un minut). Ma doare spatele, dar nu-mi fac probleme, ma balonez la ciclu(dar asta mi se intampla de la primul ciclu) si recunosc ca mi-am schimbat raportarea la evenimentele zilnice de doi ani: am invata sa ma accept asa cum sunt( adica, printre altele, picioarele mele nu sunt bune pentru reclama la ciorapi si nici poponeata, pentru reclama la desuuri, dar asta nu ma mai complexeaza) si sa-mi apreciez partile bune( am dintii albi de la mama natura, si, de cand am renuntat la fumat, pot face reclama la pasta de dinti!)si ma ghidez dupa urmatorul dicton( folosibil cand ma scufund ''intr-un butoi cu melancolie'': barbatii ma plac nu pentru picioarele mele, ci pentru ce am in cap)!
Si, in fond, de-abia acum am capatat un grad mai mare de libertate !

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Pe mine m-ati convins. M-ati convins ca trebuie sa gasesc resurse sa trec peste momentele dificile. Nu conteaza daca stilul adoptat e cel sport, elegant, tineresc sau matur, conteaza sa se potriveasca personalitatii fiecaruia. Sau momentului din viata. Sau starii de spirit.
Chiar daca nu avem timp sa ne facem toate tratamentele, coafurile, cosmeticalele, inca mai avem timp sa le amanam. La urma urmei, e abia inceputul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Verii mei, medici de altfel au o vorba: " Daca dupa 30 de ani cand te trezesti dimineata nu te doare nimic inseamna ca esti mort!"

Si eu resimt varsta de 36 de ani... incerc sa gasesc o iesire din starea de acum, care pe langa spate, balonari, kg in plus... mi-au adus o stare de letargie ce nu-mi este deloc caracteristica. Am incercat cateva remedii naturiste, dar nu au dat rezultate. La o sala nu am timp sa merg, asa ca am inceput sa fac acasa exercitii. Oricum merg pe jos la serviciu cca 3 km, fie ploaie, fie vant, zapada, dar nu se simte prea tare.
Oricum, dupa ce v-am citit m-am mai linistit, deci asa este dupa 35 de ani... sunt OK si ar fi cazul sa nu-mi mai plang de mila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Filofteia bine ai venit la noi in club.
Oricum important este ca suntem frumoase,destepte si modeste.
Ca micile dureri sunt insemnificative, multumim lui dumnezeu ca suntem inca sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Yeeeeeee.........frumoase,destepte si modesteeeee.....

Noi sintem alea.....

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am recitit ce-a zis Ligeea, si cred ca poate sa faca podul si nu asa, de jos, ci din picioare!!!!! Cand traiesti viata la maxim, toate evenimentele trec in viteza si nu stai sa despici firul in patru. Poate ca e mai bine asa.

Mi-a placut cum gandeste anaisanais, dar eu nu pot fi asa. Adica nu ca nu m-as accepta asa cum sunt, ci faptul ca nu pot sa ma focusez pe partile bune, pe punctele tari.

Filofteia, imi place la nebunie vorba prietenilor tai. De aia zic eu ca simtul umorului va salva lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Multumesc fetelor de primirea in "club". Am citit toate posturile voastre, iar subiectul mi se pare super!

Ma uitam dimineata in oglinda si mi-am dat seama ca totusi am inceput si unele lucruri pentru mine... Adica in fiecare seara si dimineata ma dau cu demachiant si apoi cu lotiune tonica... asta doar de vreo 6 luni... inainte ma demachiam doar seara si nici atunci intotdeauna. Ca acum cateva zile sa-mi spuna o colega ca mi s-a curatat tenul... si eu sunt mai mereu plina de cosuri... Pana la urma si nevoia asta de demachiere tot de la 36 de ani vine!

Oricum de azi m-am apucat si de slabit... iar... sa vedem cat ma tine de data asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io am inceput sa fac ridulete in jurul buzelor,mai mult,desi folosesc contur de buze,a inceput sa mi se imprastie prin riduletele alea.....ma vad la batranete o baba din aia cu gura numai cute-cute!

Da' nu-i bai,tot ma dau cu ruj.

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput