35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu am inceput parca sa am prea multa piele sub ochi...si asta nu cred ca se poate ascunde. Tre' sa mai intind elasticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai ia vezi,ca sub pielea aceea,este ceva.....care poate da inapoi cu anumite metode naturiste!

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mie inca nu mi-au aparut riduriele sau nu sunt asa vizibile.Dar mi-a aparut o agenta in geanta, notez tot.
A si cearcanele ma oamoara pe mine mai mult ca ridurile. Pt ele ce recomandati?( pe astea le-am avut mereu)

Mergi la inceput

Pai uite:

Trebuie rezolvata orice problema interna, cum ar fi constipatia sau excesul de cafea. Tratamentul incepe in primul rand cu demachierea ochilor cu un produs cosmetic adecvat tipului de ten. Urmeaza ungerea intr-un strat subtire cu miere de albine. Se pot aplica apoi, pe ochi, comprese cu infuzie de albastrele (la temperatura camerei), timp de 10 - 15 minute, in fiecare seara, timp de trei luni. In caz ca nu agreezi infuzia de albastrele incearca cu zeama de cartofi fierti, dar ai grija ca aceasta fiertura sa fie proaspata.

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Mie inca nu mi-au aparut riduriele sau nu sunt asa vizibile.Dar mi-a aparut o agenta in geanta, notez tot.
A si cearcanele ma oamoara pe mine mai mult ca ridurile. Pt ele ce recomandati?( pe astea le-am avut mereu)

Draga Lemoni,

Faza cu aganda mi-a placut la nebunie si pot sa-ti spun ca de vreun timp incoace si eu am simtit nevoia de o agenda.

Asa ca uite-ma si pe mine la voi in cu 36 la activ.

Tot ce-ati spus voi aici, riduri, metabolism ami incet, balonari... incep sa se faca simtite si pe la mine.

Cred ca mult face insa felul in care privesti viata la orice virsta. Eu una incerc sa pun toate aceste "fenomene" neplacute mai pe la spate si sa nu le iau in serios.

Stiti voi vorba aia: The life must go on!
Adica pardon: The show...

Sivi - mami de doua printzese
Shirly & Danielle

Mergi la inceput

Mor de ciuda ca n-am timp sa fac infuzii, tratamente, rasfaturi. Mi-am propus sa merg insa la un psiholog. Nu stiu cum sa-mi bag asta in program, dar VREAU.
Eu una n-am fost niciodata la unul, habar n-am cum e.

Mergi la inceput

nici eu n-am timp.....
dar la psiholog de ce vrei sa mergi?

BRENDA

Mergi la inceput

Am niste probleme de comunicare cu fiica-mea, as vrea sa reusesc s-o inteleg mai bine, si poate cu ocazia asta, ajung sa mai aflu ceva nou chiar despre mine insami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Riduri??? Ce-s alea???? Chestiile urate de pe frunte si de langa ochi? Alea care se vad pe mutra babei din oglinda? Fetelor, cine zice ca are riduri, e norocoasa. Inseamna ca are timp sa se uite in oglinda
Azi dimineata am simtit si eu declinul. Toata noaptea am dormit (adica nu m-a trezit aia mica) nemiscata, m-am trezit in pozitia in care am adormit aseara- si acum ma dor toate oasele de la spate si umar. DAR: daca pot dormi asa bine inseamna ca-s tanara inca, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Silvana,ady bine ai venit si tu la noi in club.

Mergi la inceput