35- Inceputul declinului?
Raspunsuri - Pagina 13
vilma spune:
Vic, nici o problema, si io-s pe val acum, si ma simt excelent. Vad ca luna asta nu m-a mai facut varza venirea ciclului. Poate e un cadou pentru viitoarea mea zi de nastere....
.
Oricum, mi-am luat calciu si memoplus, daca imi gasesc si niste ghetute faine, o sa ma simt si mai tinara. Pana la urma, sa fie numai o problema de psihic?
Donia spune:
"Pana la urma, sa fie numai o problema de psihic?"
Cred ca in mare parte, da! Si e numai bine daca te simti pe val, asa ca spor la cautat ghetute! Eu la raionul de haine nu am curaj sa ma uit (ieri am constatat ca si XL de la magazinul de gravide imi e mic
), in schimb trag cu cu ochiul la femeile imbracate bine...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
brendamitran spune:
Mey,eu va tot citesc si zau daca mai stiu ce sa zic......
Nu stiu altii cum sint.....hai sa nu-l plagiez pe Creanga.....insa eu,ma uit intai sa vad ce barbat a intors capul dupa mine pe strada,ca si astia-s pe categorii.....
Daca se uita unul din ala cu jegul sub unghii si duhnind a bautura(intelegeti voi la care categorie ma refer),ma apuca niste nervi pe mineeeeee......adica eu sint la nivelul ala? Numai astia se mai uita la mine?
Insa daca se uita un tip care sa-mi placa,atunci ma simt minunat.....
Deocamdata se mai intimpla si un caz si celalalt

P.S.Nu stiu cum se face,ca avansuri primesc numai de la barbati mai tineri ca mine,ceilalti se multumesc doar sa priveasca.....![]()
BRENDA
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
http://community.webshots.com/user/brendamitran
brendamitran spune:
Pai daca as "dezvolta",as avea o duzina de iubitzi acum.....
BRENDA
romana spune:
Va rog sa nu deviati pe panta de interzise.
V-am citit cu placere pina acum. Am si eu aproape 38 de ani. Si mai am si trei copilasi cel mare 3ani si 3 luni, mijlociul 2 ani si 3 luni si micuta 1 an. Cred ca daca n-ar fi ei asa de mici m-as simti si eu mai batrina, dar asa... nu am timp.
Eu va propun ca sa incetam cu vaicarelile si sa facem propuneri constructive ca sa nu fie inceputul declinului.
Prima propunere:
1. Tineti un regim sanatos. Eventual mai dati jos kg care va arat mai batrina decit sinteti.
Eu am inceput de mai bine de o luna regimul Montignac si am slabit pina acum 5 kg. Am avut 67 si trebuie sa ajung pe la 58 daca nu mai jos ca sa fiu sexi. Asta cu slabitul poate rezolva unele probleme de sanatate.
Mai am o propunere:
2. Sa ne imbracam adecvat virstei.
S-ar putea sa aratam ciudat sau caraghios daca ne imbracam precum o adolescenta de 16 ani. Nu contest ca unora le-ar putea sta bine, dar... hai sa fim realiste.
Ar trebui sa ne ingrijim mai mult. Sa avem grija de tenul nostru de coafura. La partea asta eu sint aproape corigenta deoarece am ramas la stadiu de par lung pe care-l prind in coada sau il las pe spate. Cu tenul... cind am timp mai pun o crema , ma demachez. Aici nu sint deloc multumita.
Hai daca aveti si voi propunei continuati lista. Cine stie, poate iese ceva bun si o sa ne simtim mai bine.
Romana si cei trei copiii
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
april spune:
Bine zis Romana 
Si acum la treaba ![]()
Mie imi lipseste o mini-vacanta intr-o statiune balneara sa-mi puna in ordine "cioantele"
......parafina, ultrasunete, mofete, sauna, masaj, etc..........ma dor toate ............in rest sunt ok 
tinatache spune:
am citit undeva o chestie interesanta:
unii oameni nu apuca sa imbatraneasca pt ca sunt prea preocupati sa ramana tineri.
Ce-ar fi sa ne traim varsta? E imposibil sa nu aiba fiecare an ceva frumos: cat suntem tineri ne nastem copii; mai imbatranim, ne cresc copiii, apare ceva nou la servici, interese noi, mai descoperim lumea...
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by romana
Va rog sa nu deviati pe panta de interzise.
V-am citit cu placere pina acum. Am si eu aproape 38 de ani. Si mai am si trei copilasi cel mare 3ani si 3 luni, mijlociul 2 ani si 3 luni si micuta 1 an. Cred ca daca n-ar fi ei asa de mici m-as simti si eu mai batrina, dar asa... nu am timp.
Romana si cei trei copiii
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Mai,pt.mine nu e interzis,sint libera ca pasarea cerului,deci....da-ti-mi voie....
Pai sa-ti traiasca copilasii,te admir,3 copii......wow!
BRENDA
brianamica spune:
Vilma, nici nu ma gandesc sa fie inceputul declinului .....
Asa cum spunea si Romana, trebuie sa avem grija de noi. Acum 10 ani...sincer nu imi dadeam cu crema seara si nici nu ma gandeam de 2 ori inainte sa imbrac ceva. Poate ca aici este diferenta...insa, nu vreau sa vad lucrurile astea ca pe un inceput al imbatranirii...ci dimpotriva, ca pe un lucru pozitiv al maturizarii mele ca femeie !
Nu mi-as da varsta pe cea de acum 10 ani ! Din multe motive din care cel mai important sunt copii !
Important este SA NE SIMTIM BINE in propria noastra piele...si atat ! Si daca ne vom simti bine noi cu noi ...ehe...si la 70 de ani ne vom privi dimineata in oglinda si ne vom vedea....mai mature...insa cu sufletul plin de viata !
Nu zic, cel putin la mine in ultima vreme s-au adunat multi nori deasupra sufletului, dar ma gandesc ca viata este si asa dura cu noi si atunci...de ce sa ma mai indurerez si eu pe mine cu ganduri rele...de batranete .... de uitare....de boala !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...