Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Da, amameda, mi-a scapt mesaju tau . Acu, io stiu ce sa-ti zic...

Eu folosesc monitorul de saliva numai cind vreau sa confirm ovulatia, deci nu si in afra perioadei fertile. Ma bagi un pic in ceata cu mai multe tipuri de saliva... io n-am decit apoasa...adica lichida .

Cantitatea trebuie sa fie mica, pentru ca altfel astepti sa se usuce de te plictisesti. Vezi ca "proba" trebuie depusa dupa o ora in care n-ai mincat, n-ai baut nimic si nici n-ai fumat, ca este foarte usor influentabila. Nu stiu sa-ti explic de ce ti-a iesit tie feriga in z4...

Mai intreab-ma, si daca arde, da PM.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumesc mult ,ALE. Vreau sa te mai intreb daca ovulatia indicata de monitor ti-a fost confirmata si de alt tip de testare. Ma pot baza doar pe ea? Ai auzit de cineva care ar fi ramas insarcinata cu ajutorul monitorului? Scuze de asalt. Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Azi ziua 31 TB 37.00
O fi bine?
Asta e prima luna in care mi-am propus a nu fac un test de sarcina pana cand nu trec de ziua 34.
Va pupici pe toate si ne vedem duminica.

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

amameda, nu poti sa te bazezi doar pe monitor... asa cum ti-am spus, este foarte usor influentabil de ce maninci/bei, prin urmare nu e ideal ca UNICA metoda de monitorizare.

Se prea poate ca cineva sa ramina doar urmarindu-si feriga, dar probabil avind un ciclu perfect si utilizindu-l riguros.

Eu folosesc monitorul ca metoda aditionala, deci mai corect ar fi spus "cu saliva am verificat ovulatia arata de alte metode". Diferenta dintre feriga totala si feriga partiala este destul de mica, si prin urmare nu poti detecta cu mare exactitate ziua ovulatiei.
Iti recomand cu mare incredere monitorizarea temepraturii, a mucusului cervical si folosirea testelor de ovulatie. Monitorul de saliva e mai mult de distractie, asa cum ai spus si tu...

PS io sint in continuare in ceata... z16 si nici urma de ovulatie

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale

Alina asa ofi? Luna plina e propice pt bebei? Ca si eu am remarcat-o!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

SHEHEREZADA, multumesc. Eu una nu il inteleg pe sotul meu. Pt toata lumea isi face timp si pe toata lumea ajuta, dar cand este vorba de prestat, ma lasa cu ochii in soare.
CHOWPERSA, lasa mai vorbele urate de o parte. La mine rudele sotului meu comenteaza chiar la 2 metri de mine chestii de genul "saracul Doru, nu are si el un copil ca are nevasta stearpa. Mai bine ar face unul cu alta femeie". Si comentariile astea le-am auzit chiar a doua zi cand aflasem ca are oligospermie severa. Iti dai seama ca a cazul cerul pe mine si ca imi venea sa urlu ca nu sunt eu de vina, dar m-am linistit. In alta ordine de idei, daca ai inca temperatura de 37.00 eu zic ca este de bine,
Felicitari pt sarcina surorii tale si sa ne dai si tu vestea cea buna peste cateva zile.
Eu astept sa vina rushii luna asta. Stau si ma gandesc ca cel mai frumos cadou pe care vreau sa il primesc sambata cand fac 26 de ani este o sarcina. Dar numai Dumnezeu stie care este destinul meu si eu vreau sa lipt in continuare.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

catty
ar fi atat de frumos...
ae din pacate pe 5 august cand a fost ziua mea mi-am facut testul ferm convinsa ca asta e.cand am vazut o liniuta mi-a picat cerul in cap!eu am 29 de ani ....
asta e .si stiu cum e si cu rudele ca soacramea sta sub noi si aud non stop"sa mergi la medic sa te cauti sa nu ai ceva...baiatul meu n-are nimica...."luna asta daca nu iese ii iau baiatu si-l duc la spermograma.oricum lume mai rautacioasa ca la noi mai rar....
vesnic sa vada ce-i in curtea vecinului si a neamurilor si taca taca tacataca...

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cica luna plina mobilizeaza mai bine glimilicii...
da-ti bataie fetelor!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALINA, asa este. Este mult mai usor sa te uiti in curtea vecinului si sa razi de problemele lui decat sa realizezi ca tu esti cel care are o problema. Eu oricum sunt hotarata. Daca soacra-mea zice ceva cat de inofensiv ar parea la prima vedere despre mine, o trimit la fi-su sa ii spuna el ca este steril si sa ma lase in pace ca eu nu mai pot.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumesc ALE pentru sfaturi. De data aceasta din z1 am inceput sa monitorizez tot ce-i omeneste posibil ( acasa) si sper sa nu ratez iarasi.
Ovulatia ta mai are timp sa se produca, asa ca fii pe faza. Eu am ramas insarcinata in ziua 23 la un CM de 30-34 zile.Nu ramane decat sa astepti si evenual sa , fiindca am mai auzit de fete care nu au detectat nici un semn de ovulatie si au reusit.
Iti tin pumnii. Meda

PT catty : te rog eu nu mai fi asa de suparata. Eu am trecut de 33 de ani si tot mai sper ca acolo undeva e un si pentru mine. Nu il vei putea proteja pe sotul tau la nesfarsit in detrimentul tau. Cel mai bine ar fi ca el sa le spuna parintilor lui.
Te rog de o mie de ori sa-ti revii din starea asta si zambeste.
Cu drag, Meda

Mergi la inceput