Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ale , explica-mi te rog cum fac sa-mi introduc datele in acel grafic.Mersi

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, pe mine ma lasa nervii definitiv. Azi, cu onor ziua 15, si io n-am ovulat inca! Si nici testele de ovulatie nu se inrosesc calumea . Toate testele din ultimele zile arata absolut identic: palide si nefericite

www.fertilityfriend.com/home/5244b" target="_blank">Graficul arata ca dintii babei, mucusul e on/off, simt ca ma ia cu racorele.

Ma pling si io la voi, ca si asa nu am ce sa fac...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Cine are nelamuriri cu Fertility friend, va pot acorda asistenta pe messenger sau pe PM. Prefer YM, ca-i real time. ID-ul meu il luati din bara de deasupra mesajului.
Sint pe faza si la dispozitia cui are nevoie.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

ALE,fi si tu mai optimista,o sa vina ov. in Z17 daca CM.a fost de 35 de zile.Eu,am avut o ov.in ziua 17 cind mi s-a prelungit perioada CM.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Hai sa va spun o poveste.
Incerc de mult timp sa am un BB dar efectiv de un an de zile(asta inseamna monitorizari luna de luna stiti voi teste de ov. de sarcina analize hormonale,ecografii etc.).Cel mai bun confident: sora mea, care apropo este mai mica ca mine cu 8 ani, eu am deja 33.Acum doua saptamani ma roaga sa-i fac o programare la clinica unde merg eu pentru un control la ginecologie.Binenteles o intreb de ce , incearca sa ma imbrobodesca cum ca ar avea niste scurgeri cam ciudate eu normal o intreb in ce zi a CM. este , ea ma ameteste cum ca nu mai stie , o cert ca nu e atenta... in fine cert e CA surioara mea era insarcinata in 5 saptamani iar eu habar nu aveam ca ea incerca sa aiba un copil de doar 2 luni si reuseste.Sincer sunt si bucuroasa pentru reusita ei dar si suparata ca nu mi-a spus nimic cum ca ar vrea si ea sa fie graviduta.Nu pot sa va descriu bucuria parintilor cand au aflat ca vor fi bunici, mai ales ca se gandeau ca eu voi fi cea care le va da vestea asta stiind de cand ma chinui.Ma simt prost fiindca in sufletul meu cred ca sunt egoista cu toate ca ma bucur ca vom avea totusi un BB in familie.Toate ca toate, dar nu pot sa va spun durerea pe care am citit-o pe chipul sotului meu cand a aflat, chiar daca nu recunoaste nimic mai ales ca fratele lui intr-un acces de nesimtire i-a mai si spus "v-a luat-o si Cristina(sora mea) inainte" bine, el nu stie de incercarile noaste lunare.
Dar eu tot mai sper mai ales ca acum sunt in ziua 30, dar al meu CM vine in jur de 29-32 zile.Cine stie.......
Va pup pe toate si va urez ceea ce va doriti mai mult adica BB

DANNA

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu acum am vorbit cu barbye si sunt atat de data peste cap ca efectiv ma bucur ca nu sunt la ovulatie! ca ziceam eu pas....
dar cand ma uit la ce luna plina e afara....fetelor v-am zis ,luna asta e cu rod,am eu un feeling.
ale da-i bataie ,mai bine sa fie glimilicii inauntru si sa astepte ovulatia!
mie mi se cam coloreaza a doua liniuta, nu cum ar trebui dar se apropie.al meu l-am pus pe tusa ca a fost si bolnav si mizam luna asta pe cresterea "calitatii",adica stam putin sa se concentreze bine.

morala Z10 ,maine Z11 luna plina si inca un gemeni la mine in familie la anul!
sa dea Dumnezeu!

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

OF,of si-un cartof! Si eu sint in z 14 si nici un semn de ovulatie(si asta in conditiile ultimului CM de 23z ).Nu stiu ce sa mai cred...nici un fel de semn..nika...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

chowpersa,
oftasem si eu cind am citit dar ce sa facem trebuie sa speram si noi ca va venii si ziua noastra.Azi mine ne ajung nepotii din urma,eu am nepoata de 22 de ani,va da-ti seama si ma tot gindesc ca poate mi-o ia inainte,doamne fereste ce destin mai am si eu.
Asa ca curaj si lasa-i sa vorbeasca daca nu au altceva de lucru.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

quote:
Originally posted by amameda

Ale, te rog mult lamureste-ma si pe mine cum procedezi cu monitorul de saliva. Eu il folosesc de aprox. 2 sapt de distractie fiindca pana acum nu am fost in perioada fertila. Spune-mi saliva trebuie sa fie cea lichida, apoasa sau cea mucoasa? De asemeni nu scrie ce cantitate de saliva trebuie folosita. Am citit undeva ca rezultatul testului ar depinde si de cantitate. E adevarat? Poate ti se par prostesti intrebarile dar in Z 4 am facut testul cu saliva mai mucoasa si mi-a aparut feriguta pe aproape 1/2 din lentila.Nu pot sa cred ca am ovulat cand mie nu mi s-au terminat rushii. Scoate-ma din ceata, te rog. Multumesc, Meda .

ALE, cred ca ai fost foarte ocupata si nu ai observat mesajul meu. Te rog ajuta-ma sa folosesc cum trebuie monitorul de saliva. Iti multumesc. Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

.........MONI mie deja mi-a luat-o o nepoata inainte!Are ocare luna asta face anul ...dar ce este al nostru sigur este pus deoparte!

Anto

Mergi la inceput