Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele!
Ionica ce repede a trecut timpul...nastere usoara...sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine...

Sa nu arucati cu pietre ptr ca am lipsit motivat;in primul rand sotul a avut ceva probleme de sanatate,dar multumesc lui Dumnezeu ca momentan e bine...si apoi m-am stresat foarte tare pentru ca am fost nasi de cununie la Vaslui,dar a trecut si pe deasupra a fost si foarte frumos...
Despre mine cam atat,ma pregatesc ptr ca urmeaza perioada fertila...deja si-a facut aparitia albusul,asa ca ....ne pregatim de atac...

Va pe toate

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Buna fetelor!
Catty , cred ca ar trebui sa deschidem un subiect separat cu sotii care nu "coopereaza".Am trecut si eu prin etapa asta acum cateva luni si nu e deloc usor.Cand i-am spus "Hai ca e ziua aia buna " el nu si nu ca nu poate asa la comanda.Imi venea sa il strang de gat si sa il arunc peste balcon dupa aia; ca ma chinuisem cu TB , teste , urmarire secretii.Asa ca bineinteles ca am facut o criza de nervi , plans de m-am umflat si mi-au iesit din gurita lucruri tare urate.
Prin urmare , luna viitoare am schimbat tactica : nu i-am mai spus nimic , cand veneau zilele fertile , hop si eu in lenjerie sexy, etc , etc.....ca doar stiti si voi.Nici un cuvant despre TB , teste si altele.
Adevarul e ca si eu ma simt asa un pic inhibata in perioada aia ; stiu ca prestam pt ca tb si din cauza asta si placerea e mai mica .....dar lasa , macar sa fie asta singurul necaz.
Acum ce pot sa zic , al meu e tare cumintel de la o vreme incoace , isi ia pastilele , face tot ce trebuie....mama , mama sa nu il deochi.Sper sa il tina !
Deci ai rabdare cu el , stiu ca e ffffffff greu , nu ii mai da atatea amanunte despre monitorizarile pe care le faci tu.Poate o fi si frustrarea ca stie ca problema e la el , cine stie....Dar e destul stres si asa din cauza ca nu vine bb , nu mai adaugati si alte motive!Trebuie sa fiti alaturi unul de altul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

Buna ziua fetelor.

Ale te rog frumos spune-mi si mie adresa linkului de unde pot lua graficul ptr monitorizarea cm. DIn pacate, atnci cand l-ai postat pe forum nu am apucat sa notez.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

www.fertilityfriend.com - diar ca nu "iei" garficul - il faci zi de zi, adica introduci datele si site-ul iti genereaza graficul.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

quote:
Originally posted by Al�

www.fertilityfriend.com - diar ca nu "iei" garficul - il faci zi de zi, adica introduci datele si site-ul iti genereaza graficul.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Al�

.
Multumesc mult. Daca voi avea nevoie de lamuriri te mai deranjez cu cate o intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

catty ,
vezi si ralu e pe aceeasi lungime de unda cu mine!
eu astept testul cu 2 liniute dupa care ii dau intalnire la el la birou.stii,e mai bine sa mai schimbi si atmosfera cateodata....
oricum eu am investit in ultima perioada in betisoare parfumate,spumant de baie,ulei de corp(asta face minuni,cand ies din baie toata lucitoare,sa tot patinezi pe mine.....),lumanari parfumate... si cate un pahar de vin ca nu o fi crima!
asa ca sa iasa!
succes fetelor!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Fetelor am si eu o intrebare:
ametelile si starea de somnolenta in ziua 30 pot fi un semn?

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CHOWPERSA, ar putea fi un semn de sarcina, Cate zile ti-a intarziat cm?
ALINA si RALU, va multumesc frumos pt raspunsuri. Vad eu ce fac pana la urma.
IONICA, sa ai un copilas sanatos si sa va bucurati de el. De abia astept sa ne povestesti cum e bebe.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

catty sa-ti treaca supararea.Cred ca toti barbatii sunt la fel.Eu il asteptam noaptea pana pe la 3-4 dimineata si cand sosea de pe drumuri ii spuneam ACUM e momentul!Si el era obosit dupa cate 24 ore de condus....zicea nu si nu....si eu promiteam ca o sa fie ultima data...de fiecare data Iar dupa ce am ramas insarcinata nu a mai fost de loc pentru ca ne-a interzis doctorul.Acum incercam sa o luam de la capat.Iti tin pumnii sa gasesti metoda care sa il convinga.
Cat despre mine...totul este neschimbat.Asa-zisa menstruatie continua si durerile abdominale,azi ziua 10.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

NU am un CM exact variaza intre 29-32 zile deci nu stiu, dar ov. a fost in ziua a 13-a sau in a 14-a

DANNA

Mergi la inceput