Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

catty
hai ca stiu ca e greu,dar nu-ti baga cearta in casa ca nu merita!dupa aia degeaba aveti copii daca nu gasiti o cale de mijloc.te rog ,eu chiar nu cred ca vreuna dintre noi vrea copii cu orice pret.
poate e mai bine sa luati o pauza cu frenezia dupa bb.e usor de zis,mai ales daca va chinuiti de 3 ani,orice luna e pretioasa,dar si relatia ta cu sotul tau e pretioasa.
hai ca trece.poate asa e el,mai greu de mobilizat,oricum tu il cunosti mai bine si iti doresti din inima copii cu el ,asa ca mai "iarta-l"

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALINA.A, stau si ma gandesc acum ca Dumnezeu nu ne da un copilas pt ca sotul meu este asa cum este. Adica egoist si ca un copil rasfatat.
Asta este. O sa vad eu ce voi face pana la urma.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michita spune:

Ale pentru raspuns.Din pacate asa ma gandeam si eu ca n-au legatura chestiile astea intre ele, dar atunci cand iti doresti o minune te legi de fiecare amanunt care ti-o poate aduce.
Din fericire inainte de cele 2 seu DD a fost mai mult decat generos cu mine si mi-a oferit o minunatie de baietel. Acum in toamna as fi vrut sa fortez un pic norocul si sa mai am un BB prin FIV, dar al meu are un NU mare pregatit ori de cate ori incep discutia si asta ma enerveaza peste poate,mai ales ca incepusem sa fac si analizele necesare, ba chiar avusesem si o programare in iulie. Dar, asa cum bine ati observat si voi - barbatii sunt niste fiinte tare ciudate - daca mi-ar fi zis de la inceput acest NU categoric nu m-as mai fi agitat si nu mi-as mai fi facut atatea vise...
Oricum...fetelor, atata timp cat mai exista o speranta cat de mica nu renuntati la ea.
Va tin pumnii la toate sa reusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara,

Intru sa va aduc noroc si bucurie !

Sophia se va naste maine 06 sept.06 (exact de aniversarea nuntii noastre),C-section .

Sper din tot sufletul sa va vina randul la toate sa va tineti bebelusii in brate intr-o zi,sa aveti incredere in DUMNEZEU.

Cu drag,

Ionica Dumont

+38SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

IONICA....sa va dea DD sanatate amandurora, sa ai un copil frumos si sanatos
Asta da veste frumoasa,haideti fetelor, sa venim toate cu asemenea vesti, sa dea DUMNEZEU !!!!

Mergi la inceput

ionica sa ai sarcina usoara!
si vrem apoi detalii.sa dea DD sa fie asa cum va doriti!

alina

Mergi la inceput

catty
nu stiu cum sa fac sa nu mai fi suparata....
sti, ei toti sunt niste copii mari,unii mai ascultatori,altii mai rauti.eu tot timpul am zis ca daca voi avea copil va fi al doilea,pe primul il am de cand m-am mutat cu sotul....poate al meu e mai ascultator in privinta asta, dar le are crede-ma si el pe ale lui...
acum pompez la medicamente in el ca e racit si deja a facut treheobronsita si se apropie ovulatia mea....
ce sa faci ,nu e totdeauna dupa cum vrem noi,ne-am plictisi daca ar fi asa.iti vei iubi copilul de o mie de ori mai mult pt ca numai tu stii cat ai luptat pt el ,inclusiv cu tatal lui cateodata!
sa dea DD sa fie bine pt toate!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

Doamne...IONICA...ce bucurie....ma rog pt voi sa va fie bine...sa o tii maine pe minunea pt care stiu cat te.ai luptat in brate!!!!!!!
abia astept sa vad poze!!!!!!!!!bafta......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ionica , nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua.
Asteptam poze , cand poti.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ionica
sa ai o nastere usoara si un bb.cuminte si sanatos.
ce frumosa data,sa fi-ti ferici-ti si sa va bucurati de ea.
,MONI
,,fetelor ,hade-ti sa fim optimiste ca o sa ne vina si nou rindul,sunt sigura.''

Mergi la inceput