Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

De gandit, ma gandesc si eu la orgasm...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

sssttt, liniste , ca daca afla sotu' orgoliosu' ca si eu ma gandesc,ma ling pe bot de "prajitura"!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, dar TABITHA ce mai face, mai stiti ceva de ea? Poate vrea sa se linisteasca.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

si eu am ramas gandita pana cand am reusit sa fac diferenta clara: nu facem dragoste ca sa facem copii, ci ca sa ne simtim bine si facem dragoste atunci cand dorim.
Pentru a face copii trebuie sa facem dragoste atunci cand trebuie si nu cand vrem ..si e o chestiune pur tehnica. Cazul meu...parerea mea.
Ei, daca se nimereste sa trebuiasca atunci cand ne dorim si sa imbinam placutul cu "figurile impuse" (de perioada fertila) e super!
la mine nu se prea nimereste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nici la mine!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

lachi
subscriu...daca m-ar intreba cat fac radical din 2, cu siguranta ca as sti sa raspund pana la ultima zecimala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Ce fac fetili? Va simteti bini?
Cu placere felicia, sa-ti ajute mai mult decat te incurca.
Draga Ale , ce-ti mai face nivelu? In sus sau in jos? Cred ca la un moment dat o sa treb sa discutam probleme organizatorice vis-a-vis de clubul ciudatelor ca sa parem si noi credibile. Nu vezi ca toata lumea da peste noi? Luna asta a fost cea mai speciala luna pt. mine ,daca se poate spune asa . Ia feriga,da-mi feriga, uite rosu nu e rosu! Dar va veni soarele si pe str. noastra, nu?
Noela draga, de resuscitat ai, dar socuri electrice i-ai dat? Ca poa se scoala raposatu!
Pentru bubulina zambareata am o felicitare. Bravo ca nu ai luat aspirica fiindca la carti scrie ca: utilizarea aspirinii insarcina se asociaza cu unele defecte fetale la nastere si sangerari la mama sau la copil.
Si pt tine catty am numai cuvinte de lauda. Despre placere purem discuta la mine doar la inceputul perioadei fertile fiindca apoi devine sport extrem. Sotul meu intreaba dimineata :cat e temp. si apoi vorbeste singur: inseamna ca trebuie sa vin cat mai repede acasa. Asta da orgasm psihic!
Eu ziua X, nici nu mai stiu ce am si ce nu am (dar sigur am achizionat 4 pasarici ,2 mari si 2 mici).
Va pi toatili,
Meda

Mergi la inceput

uai di mini, daca ai sti ce socuri electrice i-am dat, cred ca d'aia a sucombat!

eu nu-i mai spun nimic sutzului, ca l-am tampit o juma' de an, de pica mai rau ca mine in depresie si patzi ca si catty ,si imi dadea "prajitura" stalcita, fara frisca, nu ca nenea asta gospodar

mai frate da ce viteza are la ornat!!!

banuieste, da' nu-i sigur,si de cand nu i-am mai zis prajitura s-a transformat in tort!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Mai fetelor, asta este. Inca ma mai gandesc la orgasm, daca bebe nu apare de nici o culoare. Pana la urma trebuie sa existe si o parte placuta a "sportului asta" combinat si compus din placere si zile fertile, nu? Deh, incep sa ma ticnesc si eu, nu gluma.
La intrebarea la care incerc sa ii gasesc raspunsul de saptamana trecuta nu se incumeta nimeni sa imi raspunda? Da am mai scris-o si la pagina precedenta si am dat si alte lamuriri fata de saptamana trecuta. Va rog frumos.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput