Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137
Raspunsuri - Pagina 28
mileam spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Mileam, poate e mai bine sa intri la "naturiste..." eu stiam ca se poate lua pe toata durata ciclului...spre deosebire de branca ursului, care se ia pana la ovulatie...
Bubu, Monica,tin pumnii!
Meda, eu am incercat sa-mi studiez colul, dar nu prea am reusit sa ma lamuresc.. mai incerc! Merci pt linkuri!
Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
bubuleana spune:
mishule: bine ai venit!!!! 
wow ce vesti bune! cat optimism pe dr!!! sper sa se ia si la tine caci la mine s-a luat deja! te astept sa dai lovitura luna asta!!!
felicia: 
nu stiu ce-i cu melu, sper sa fie bine, insa n-a mai scris pe DC de vreo luna si nici pe msn nu raspunde... poate ca doar ia o pauza... insa sper sa nu fie nimic rau!
bubuleana
Kariris spune:
nu stiu caty ce sa spun, eu de la BU nu am dureri , intepaturi si alte alea decat cele aferente ovulatiei. cat despre orgasm, iar nu stiu ce sa spun, ca io cu BU urmaresc sa produc foliculi si sa raman, nu orgasmul! nu te supara, dar m-ai facut sa rad.... eu cred ca orgasmul tine de psihic si de disponibilitatea de moment...nu are legatura directa cu BU; da, e adevarat ca BU creste libidoul dar nu scrie nicaieri ca asigura orgasmul...
nucutza spune:
mishule poate are gura aurita! si cu ingeras a fost cam la fel. Isi facuse dosarul de fiv si i-a spus big M sa se duca in concediu, ca sigur vine
; daca nu, sa inceapa procedura. Si asa a fost, a venit burticoasa!
Pup toate ciudatele
de pe aici si nu numai.
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by nucutza
mishule poate are gura aurita! si cu ingeras a fost cam la fel. Isi facuse dosarul de fiv si i-a spus big M sa se duca in concediu, ca sigur vine; daca nu, sa inceapa procedura. Si asa a fost, a venit burticoasa!
Sa dea Dumnezeu Nucutza scumpa sa ai dreptate! Si tu si dr. Asa e,a avut "gura aurita" si cu Ingerasa si cu multe altele...
Mai ales ca si io (fie vorba intre noi
Lachi ma bucur sa te vad...Poate aranjam o intalneala in Cismigiu? ca acuma toamna e superb..
Bubule
multumesc de urari! O dragutza ca de obicei...Doamne,cat mi-ati lipsit!
Ina
Haideti sa o ajutam pe Barbye! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Putem ,deci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1" target="_blank">trebuie sa o facem!

catty spune:
LACHI, pai am si spus ca aia legata de orgasm era partea "cea mai tare". Ma bucur ca am reusit sa te mai destind putin. Stiu si eu ca scrie pe prospect ca ajuta la cresterea libidoului, dar sincera sa fiu cred ca am cam luat-o razna si nu mai gandesc cum trebuie.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
noela_carmen spune:
amameda
mai fac si eu haz de necaz...ma tot "caut", poate poate, dar stiu sigur ca nu s-a prins nimic acolo,mi-am luat gandul de mult...insa tot nu pot sta locului...treaba aia cu: 'speranta moare ultima'.
speranta mea e un 'pic' in moarte clinica,o mai resuscitez din cand in cand,ca vorba mea, nu se stie niciodata!
am mai invatat eu cate ceva, dar sa stii ca 2 dejte tot n-am reusit sa bag pe acolo
!!!
catty, ce dulce esti mai mama...
treaba cu ragaitul cred ca e o problema de digestie defectuoasa si doar atat,iar cu orgasmul greu de obtinut (care la mine-i lucru normal
) indica o problema cu "pisicul".
prea mult stres, care la un momendat dat, acumulat,incepe sa loveasca...pe unde poate
fetelor , da' ce multe sunteti!!!
ma starduiesc sa va tin minte pe toate, sper sa reusesc!
o zi buna tuturor!!!
Liana30 spune:
Mishuleeeee ti'am zis io mama ca iti port noroc
..eiiii acu sa te tii..ca daca e cum cred eu..sa veziii ce dai de baut..si io ai vazut ca nu beau apa plata![]()
lachi 
bubulee imi intind io antenele pe'aci sa aflu ceva de melu..
tineti aproape ca va anunt![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
X-ray spune:
noela ai dreptate e ffff multa lume pe aici!
eu ma bucur. ca asa sufla vantul acum o saptamana....
eu nu mai zic nimic altceva pana saptamana viitoare cand vad daca luna asta a fost sau nu cu folos....
catty ma bucur ca te mai gandesti la orgasm,multe dintre noi in febra bb-ului cred ca am uitat de placere....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472