Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meyy noela acum io nu stiu ce sa zic..dar cert e ca io sunt "dilie" si confirmat..parol!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Irlandeza ,ce inseamana ,,secretie ,la tine,te referi la acel mucus?
daca da,atunci ai avut ovulatie in zilele acelea si trebuia sa ,ca la carte.Tu nu-ti faci teste de ovulatie?
Shehe,bubule,m-au lasat durerile de ovare,am luat aspirina,ce zice-ti am facut bine?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Nu stiu ce are ca ti-am mai raspuns o data Laura dar nu a aparut nik.
Iti scrisesem ca monitorizarea modificarilor colului nu e yoga ci un lucru f.normal.Cat de deranj nici nu se pune problema,decat daca nu te speli cum trebuie pe maini sau iti produci un rau in mod voit (vezi practicile din timpul lui ceausescu cu sonda, cu andreaua, cu gandacii, balega sau nalba, etc.).Uite am cautat pe net si am gasit ceva, putin dar promit ca mai caut ca sa va lamuresc.
"Colul uterin poate fi palpat foarte usor de orice femeie prin introducerea a unu-doua degete adanc in vagin. El se simte in fundul vaginului si are o consistenta asemanatoare cu cea a cartilagiului varfului nasului. In mijlocul sau se poate palpa un sant transversal, lat de 4-6 mm la femeile care nu au nascut, sau mai mare la femeile care au nascut. Este vorba despre orificiul extern al canalului ce comunica cu interiorul uterului.

Colul reprezinta asadar un "dop" pus in fundul vaginului. De multe ori femeilor le este teama sa isi exploreze cavitatea vaginala (prin introducerea a unu-doua degete in interior) sau chiar sa aiba contacte sexuale, deoarece cred ca in acest fel ar putea produce leziuni uterine - lucru total neadevarat. Datorita existentei colului, vaginul poate fi considerat o cavitate separata de cea a uterului, ca un fel de "fund de sac". Nici un fel de obiect solid (tampoane, resturi de prezervative, etc) nu poate trece din vagin inspre uter, deoarece canalul colului este extrem de stramt. In cazul in care un obiect strain ajunge accidental inauntrul vaginului, nu trebuie sa ne temem sa il extragem, pentru ca nimic rau nu se poate intampla. Invers, nici obiectele mai mari aflate in uter nu pot ajunge la nivelul vaginului - de exemplu steriletul introdus in uter nu poate fi "simtit" de catre barbat in timpul contactului sexual. © copyright 121 "
Meda

Mergi la inceput

amameda,e tirziu acolo la voi,mai bine foloseste timpul pentru sotior sau nu e acasa,lasa palpariile alea,sunt interesante dar timpul e pretios.
te ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Noela ,uite ca am cautat siti-am gasit o multime de informatii.Primele 2 sunt mai explicite.Faci f bine cum te speli pe maini dar dupa alcool e de preferat sa te stergi sau sa astepti sa se usuce. Degetulul trebuie sa fie uscat.Foloseste degetul mijlociu ca e mai lung, iar pozitia cea mai comoda e pe buda. Cred ca e f. comic si ciudat dar daca te inveti e f simplu. Nu pot sa cred ca nu ati auzit de aceasta metoda veche.Intreaba-ti si medicul cand mergeti la control pentru o parere in plus.

www.thebabycorner.com/page/1335/+cervical+changes&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=8
http://www.fertilityuk.org/nfps402.html#cervicalchangesslug
http://www.babyhopes.com/articles/naturalfertilitysigns.html

Irlandezo, da-ne informatii mai multe TB, testele de ov. pe care stim ca le faci.
Meda
P.S.
Monica, iti cer scuze daca te deranjeaza divagatiile mele. Credeam ca e important sa-ti cunosti corpul nu numai sa-l folosesti.Imi cer inca o data scuze celor pe care le-am deranjat. Meda

Mergi la inceput

Meda scumpa,nu mai deranjat cu nimic,chiar ti-am zis ca sunt interesante,sa-ti treaca.
Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

eu sunt Z29...inca n-au aparut rushii dar ii simt cum imi sufla in ceafa

mileam: eu iau maca in primele 2 sapt de CM, deci dupa Z14 pauza!

chivuta: si mie mi-au mai trecut durerile dar a inceput "bolboroseala" si durerile specifice CM
nu stiu cum e cu aspirina, nu stiu daca e bine sa iei cand suspectezi ca e posibil sa fii gravii. Eu de-asta am luat No Spa pt ca este indicat in sarcina.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mileam, poate e mai bine sa intri la "naturiste..." eu stiam ca se poate lua pe toata durata ciclului...spre deosebire de branca ursului, care se ia pana la ovulatie...
Bubu, Monica, tin pumnii!
Meda, eu am incercat sa-mi studiez colul, dar nu prea am reusit sa ma lamuresc.. mai incerc! Merci pt linkuri!

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata dragelor! Stiu ca n-am mai scris de mult pe aici, mi-a fost taaare dor de voi! Dar acum...I'm back in bussiness

quote:
Originally posted by Liana30

Mishuleee cred ca pe'aci mai intri..nu am uitat si iti tin pumnii stransi azi!!!multa bafta!!!

Multumesc olteanca mea inimoasa,si Laurei ca mi-ati tinut pumnii,ca mi-a fost de mare folos!
Da,am fost luni la profu' si ma bucur ca nu m-a dat pe usa afara! Si nici vestile primite nu-s asa rele. Numai ca ma inscriu si eu in "clubul ciudatelor" in ceea ce priveste ovulatia (apropo de ce zicea Ale,am vazut ce a patit cu testele).
Sa va spun cum "ma prezint" si io: deci luni ma duc la dr,z.15. La ultima monitorizare (in aprilie) in ziua 16 aveam un folicul baban care statea sa plezneasca,ceea a si facut in ziua 17 cu pregnyl.Atunci am fost socata de o ovulatie asa tarzie,la un ciclu atat de scurt ca al meu! Acum,in z 15 mi-a masurat uterul,ovarul si folicul....nema! Nu gasea nimic si pace! Am inghetat! Primul meu gand a fost: hait,sa vezi ca-i ciclu anovulator! Cand colo,scotocind cu sonda gaseste o "fina lama de lichid in Douglas". Mi-a mai venit inima la loc si intreb: dar corpul galben se vede? Se uita bine si mi-l arata pe ecran! Deci luna asta,in z 15 ovulasem de 3 zile,acum 5 luni insa,cu ovulatie in z 17 am batut toate "recordurile" personale...Deci...pricepe cine poate ce-i si cu ovulatia asta a mea ca io...
Grafice de temperatura am renuntat de mult sa mai fac,ca precis arata ca "dintii babei".
In concluzie,profu a zis ca daca ovulatia a avut loc cand crede el,am prestat exact cand a trebuit si ca - zice el -cu asa sincronizare perfecta sunt sanse mari luna asta.
Io va spun sincer ca am crezut (si ii tot spuneam sotului) ca precis a fost prea devreme,ca io ovulez mult mai tarziu si ca pregatim o partida de dupa si in functie de ce se vede la echo!
Dr mi-a zis ca daca nu se intampla minunea luna asta - desi el crede ca am "dat lovitura"(bai frate,de unde o avea optimismul asta in ce ma priveste ca io nu i-l pot impartasi,nu mai cred de mult in minuni si povesti cu zane ) sa sun in ziua 1(daca mai vine) sa ma programez ptr o echo in ziua 12-14 ca vrea sa-mi faca o IAS pe ovulatia mea naturala (daca o prinde,ca-i ciudata rau )
Asa ca mergem mai departe! Una peste alta mi-a mai dat ceva sperante,ca ma asteptam sa aud "mai de rau"...

Cum spuneam,mi-a fost dor de voi.
Felicia bine ai venit de la mare! Sper ca ati avut o vacanta placuta! Cand faci laparo?
Bubule sa-ti fie de bine vacanta,sper ca ti-a priit,sti tu...
De Melutzica mai stiti ceva?

Va pupic pe toate ca trebe sa fug la scarbici!

Ina
Haideti sa o ajutam pe Barbye! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Putem ,deci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1" target="_blank">trebuie sa o facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor,
Haideti ca m-ati spart cu clubul "ciudatelor".
Eu sunt si mai ciudata. Inainte, adica din z16, aveam numai dureri la ovarul stang, usoare intepaturi pe jumatatea burticii si sensibilitate la sani. Apoi in week-end s-au adaugat urinarile frecvente, chiar daca mi-am impus sa nu mai beau atata de multe lichide.De ieri, zi 22 ma inteapa si ovarul drept si am o usoara jena la mers. Sanii ma dor pe partea din fata, iar pe laterale sunt o idee mai umflati, dar nu asa de durerosi, si uneori dupa masa de seara imi vine sa ragai, scuzati exprimarea, si imi vine mancarea inapoi pe gat.
Si acum partea cea mai tare: duminica si aseara, cand au iesit focurile de artificii, nu am ajuns la orgasm decat ffffff greu, ceea ce este destul de ciudat pt mine.
Deci, cine ma lumineaza si pe mine, ca eu o iau razna.
Are BU un efect ca cele descrise de mine?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput