Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137
Raspunsuri - Pagina 26
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
noela_carmen esti de belea pur si simplu
Kiar asa: pt ce te kinui cu yoga asta???!!! Haa? Vorba ta: alta pasarica iti mai trebuie? Lasa deshtu si colu' in pace ca nu-i bine sa faci deranj in interior
Poze Laura
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
Amameda , sunt mai putin activa pe forum , nu am noutati , sunt Z 10 .Astept sa vad cand ovulez. Daca ieri si alaltaieri am avut secretie destul de abundenta , azi sunt "uscata'. Care-o fi problema?
Noi 2 singurei
noela_carmen spune:
da, ma Laura,curat yoga sa stii, ca de atatea "cautari" eram sa-mi bag si capul in WC...bine ca n-avem membrane intre degete ca ratushtele, ca ce naiba ma faceam?
faceam "fractura" de membrana...
da' am fost extrem de delicata, m-am spalat pe maini de 3 ori cu papunel si cu periuta si pe urma mi-am bagat dejtu-n sticla cu spirt si l-am tinut acolo vreo 2 minute...
hmmmm, ce ziceti m-am tzuchit rau nu-i asa?
amameda, tu cum faci iubita? ai vreo metoda speciala?
eu sunt putin buzata(natural!)dar nu am buzili moi, asa, fleshca...is o tzara mai vartoase .asa tre' sa fie colul???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
beeeeyyyy, mor de ras, ai miiiilaaaa
Uite cu asa noroc ai scapat de fractura de membrana
Daaaa, de "tzuchit" (imi cam imaginez ce inseamna
) te-ai "tzuchit", nu gluma
Amameda intra si da lamuriri, te rog (daca se poate si desen, plansha, ceva sa fie mai pe inteles), pana nu ma omoara fata asta!!!!
Poze Laura
noela_carmen spune:
auzi, ma laura, de mult vroiam sa te intreb, da' nu am avut destul curaj...cine-i "ochiosul" asta de se zgaieshte asa urat la mine...de parca i-am furat ceva?
"ce vrea el de fapt sa spuna in povestire?"
hi,hi,hi ,nu asa ne intreba profa/profu la scoala?
hai ca m-am luat cu voi si parca mi-a mai venit sangele in obrajori...
ma uit la galdiatorul...ca abia acu' am reusit sa-l vaz pentru prima oara...
nu aruncati cu rosii, plizz!
felicia_ spune:
Bubule, , mea culpa! Si tin pumnii!
noela_carmen, chiar esti belea! Si eu am citit intr-o carte despre asta, era si un desen care sa ma ajute, dar tot nu m-am dumirit ... sa ne spui daca progresezi in cercetarile tale... interioare!
Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
mileam spune:
Salutare tuturor.
Nu scriu eu prea des dar va citesc cu sirguinta. Azi am citit de MACA. De la voi am aflat. Si de suparare ca nici luna asta nu am vazut doo linute ba chiar ma forfoteste burta semn ca apar iar rusii, am si dat fuga la farmacie si l-am luat. Am inteles ca nu are contraindicatii. Insa pe eticheta scrie ca trebuie consultat medicul inainte de folosire in sarcina. Oare de ce??? Si mai am o nelamurire. Se ia cate 3/zi, asta stiu dar pot incepe oricand, 30 zile consecutiv?
Va multumesc anticipat pentru info.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
apaiii meyyy felicioooo io ti'am simtit lipsitationul meyyy
apropo uite ca sa va mai iveseles putin..ca vaz ca o cam luarati pe aratura..ia imaginati'va asta ce draku face? se uita cumva la
si mai zice si yamii..yamii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
noela_carmen spune:
liana
nu-i asa ca nu-s chiar asa nebuna!
initial am zis ca framanta ceva aluat nenea ala, apoi m-am uitat la aluat si m-am gandit "mey,da' ce fel de aluat framanta asta???!!!"
noroc de avalon ca mi-a deschis creierii,da' si astia bre, pusera tortul la picioare???!!!
in alta ordine de idei,vroiam sa zic ca maine am sa incerc sa ajung la banca sa pun ceva banuti pentru Mirela