Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

SHEHE,oare ai tu gura de aur,de-ar fi asa cum zici tu,cred ca asi fugii pina la tine si doamne ce cinste ti-asi face. Daca asi stii ce se intimpla acolo cu ovarele astea,am asa dureri absurde,nu tari si mai mult ma sicie,cind in dreapta ,cind in stinga dar de o sapt.tot asa,inainte erau cu 3 zile si stiam ca urmeaza rusii.Medicii de aici ,au zis ca multe femei ramin gravide si ele nici nu stiu,din aceste motiv au acele dureri si ar trebuii sa stea mai linistite la pat sau sa consulte un medic.D-zeu stie cei si cu sensibilitatea asta,chiar asa sa fiu facuta din coaja de ou?
Cristina,sa va de-a D-zeu un bb sanatos si sa va bucurati cu totii de el.Numai bine,
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

shehe: dDa! poate sa ia si sotul aceeasi doza. Nu are contraindicatii.

chivuta: sa stii ca eu am CM de 28 zile si niciodata n-a fost mai mult de 30 zile...pe de alta parte e prima luna in care iau maca asa ca...cine stie?
cand ai spus de durerile tale parca m-am vazut pe mine: si eu am dureri la uter, ovare de vreo 4-5 zile asa cu intermitente dar nu ma lasa deloc, am ajus sa iau NoSpa pt ca sunt destul de deranjante...fff ciudate! nu le-am mai avut! oricum maine ar trebui sa vina ciclonul...sa vedem...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Moni se lasa cu dupa nastere.Pana atunci este interzis.Oricum esti aproape de mine asa ca dupa ce nasti dau eu o fuga pana la tine si-mi cer recompensa.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

bubuleana sa dau o fuga si pana la tine?

sheherezada

Mergi la inceput

Bubule,pe mine ma mai lasa ,nu tot timpul dar ma sicie destul de bine,eu nu iau nimic stau cuminte.
Eu, drept sa-ti spun luna asta n-am luat decit numai acid folic,Vit.E si zmeura,dar de cind am durerile astea mie frica sa mai iau ceva nici macar ,nu-mi trebuie,cind aud de asa ceva fug.
Maca,pe mine nu stiu daca ma ajutat ,nici macar apetit sex.nu am avut ca zice ca ajuta dar de unde.Stiu ca e buna si la barbati.Mai mult am avut de la BU si napraznic,serios va spun ca acum fac 2 luni pauza de asa ceva si numai cu cele de sus care vi le-am scris continui.
Shehe,dar unde esti mama,ca daca-i asa apoi sa vezi ce chef tragem noi,pe urma.Se c-am las de asteptat dar si cind vine suntem in al 10-lea cer.
Va ,pe toate-MONI

Mergi la inceput

Pai sunt din Bistrita si din cand in cand mai trag cate o fuga la Cluj pana la doctor.Lasa ca punem noi de un chef!

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

shehe: pai io te-astept cu bratele deschise oi stii tu ceva ce io nu stiu?? stiu si eu cum e cu durerile astea dar la mine testele afurisitele arata clar negativ asa ca eu o pot da pe ulei asta seara ca maine vin rushii

chivuta: si eu luna asta tot cu zmeur, acifol si maca; cu No Spa imi trec durerile de burtik. Tu ce zi esti?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor, va pup si va doresc zile fertile. Si eu am luat Maca luna asta si tot de la Inovatics.
pupici la toate

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Shehe,eu am crezut ca tragi o fuga pina in Vegas,ca eu de doi ani sunt aici.Dar te astept si aici sau fug eu mai bine pina acolo.
Bubule,eu sunt in Z21 de la CM.Ce poti sa-mi spui?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

ale, imi pare tare rau ca te tin in agonie,ovarele tale, dar nu se stie niciodata...samburelul se prinde exact cand te astepti cel mai putin...cine stie ce planuri are Doamne Doamne cu fiecare din noi...

amameda daca n-aveam destule pasarici la cap, acu m-am mai procopsit cu una.
mi-am "cautat" colul si l-am pipait sa-i gasesc "buzele" stranse de am zis ca-mi rup deshtu!!!
era asa de cocotat ca abia am ajuns la el!
dar parca nu mi s-a parut inchis, dimpotriva, sau poate am capiat !

trista sunt si eu, pentru ca analizele mele din ziua 15 sunt naspa, am postat la "analize hormonale"...

aseara aveam hemoragie verbala,iar acu, abia am reusit sa leg cateva vorbe...
ma chinui de o ora sa temin mesajele...
frumoasa mea ovulatie ...cred ca s-a ales praful de ea...

va pup

Mergi la inceput