Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

N-am mai scris de acum 2 luni cand eram in febra testelor de ovulatie... Luna trecuta am prestat constiincios din 2 in 2 zile fara teste de ovulatie, si azi sunt z5.

In disperare luni am fost la gineco, ca avea o scurgere maro inchis care nu stiam ce-i... ciclu sau fixare de bb. Si am iesit plangand de la gineco... Ovare polichistice, endometru hipotrofic, doctorita imi zice ca ea nu crede ca am ovulat cu ovarele care le vede la eco, ca sanse de sarcina 1%. Mi-a dat nurofen de durere(?) si indometacin(?) si trimitere la endocrinolog si ma ameninta ca endocrinologul imi va da vre-o 6 luni anticonceptionale. Fug la endocrinolog, asta super relaxat imi zice ca daca mai am un copil sigur mai pot face unul si imi da trimitere la laborator sa fac prolactina... rezultat 3.1ng/ml. Azi dimineata am fost cu rezultatul si zice ca e bun si imi da vitamina E, si duphaston din z 16 2/zi timp de 10 zile. Si zice ca e curios sa vada cum imi vine ciclul dupa duphaston.
Fetelor am citit ca unele dintre voi luati duphaston.. am citit ca e progesteron, dar vi-a dat si fara sa faceti analiza de progesteron? Dupa duphaston ciclul vine mai abundent?
Eu is confuza rau... ginecoloaga mi-a zis ca pb e ca nu ovulez, ce are a face duphastonul incepand cu z16 cu ovulatia?????
Please.... parca mai este o fata cu ovare polichistice, ce se da de obicei pt asta...
Ma gandesc sa mai consult si alt medic, astept sa-mi treaca ciclul sa ma duc la alt ginecolog, dar pana atunci va rog ma lamuriti si pe mine

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

meda: sar'mana de felicitare! de protejat ma protejez da' unde-i sarcina ca n-am vazut-o in viata mea!

fetelor, la mine in continuare Z29, nici o urma de rushi, aceeasi secretie albicioasa, test negativ. Stiti cumva daca maca/zmeur dau dereglari, intarzieri ale CM ca eu il am super regulat. Azi trebuia sa vina ori roshu ori macar maroniu insa nimic pana la ora asta

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Catty, habar n-am!! Nu cred in prod naturiste. Daca plantele astea erau bune se gasea cineva sa faca pastici din ele. Atentie la efecte nedorite! Ti-am raspuns ca sa vezi ca ma preocupa ce faci , dar nu te pot ajuta.Imi pare rau.
Noela, da-i inainte cu tupeu!!!
Ale, mi-am amintit ca testul de ov. poate fi aproape pozitiv la inceputul sarcinii, daca mai gasesc site-ul ti-l postez.
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

bubuleano, deci urmatorul test este vineri. Io iau fix aceleasi naturiste, caci data trecuta tot cu ele am ramas. Nu dau intarzieri, dar sarcina poate fi

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mishulici de mult astept asa veste de la tine Doamne ajuta

Carmen okiosul meu se benocleaza sa-l vada pe bebe, il cauta si sper sa nu ma dezamageasca

Fetelor nu va mai luati, meey, de bietul cofetar Rushinica sa va fie ca va imaginati tot felul (eu zau ca nu ma gandeam la asta, dar acum, vorba Lianei, am ramas gandita)!!!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

tizutza mea: sa dea DD sa fie asa! mai fac vineri unul daca nu apar uratzii pana atunci!! si iti tin pumnii din tot sufletul si tie ca stiu ca esti Z22.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

chivutamonica as da eu o fuga pana in Vegas dar momentan nu pot sa dau nici pana in Cluj.Si dupa ce am vorbit cu doctorul la telefon si i-am spus despre problemele mele ma tot roaga sa ma duc pana la el si eu nimic!Sunt tare obosita si deprimata.La serviciu trag tare de mine si eu simt ca am ajuns la limita maxima.Ciclul se pare ca s-a terminat si au inceput din nou scurgerile acelea maronii.Simt ca innebunesc.
Andra M si eu am ovare polichistice si doctorul mi-a zis ca e o insuficienta de progesteron.A spus ca nici nu mai e nevoie sa-mi fac si dozari hormonale pentru ca aceasta insuficienta e clara (din cauza lipsei ciclului menstrual!).Duphaston iau si eu si ma ajuta sa am ciclu .Pe langa asta ajuta si la fixarea unei eventuale sarcini.Cat despre ovulatie...mie mi-a zis doctorul ca nu am nici o sansa sa ovulez pe cale naturala cu ovarele astea.Asa ca o sa fac din nou stimulare.Totul e sa reusesc sa ajung si la doctor!
la toate fetele

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Shehe draga,te rog lasa dezamagirile ca stresul e un mare pericol pentru fertilitate si in asa conditii nu realizezi nimic.Eu,de 6 ani ma tot lupt cu doct. si cu ,,mine''sa zic asa ar trebuii sa o iau razna,nu?Trebuie sa ne autocontrolam si sa gindim pozitiv,ca astfel unde ajungem?Serviciu e servici si acasa uiti cea fost la lucru,le lesi dupa usa,asa ar trebuii ca sa poti fi relaxata.
Te astept si aici,numai ca sa vi sau fug eu acum pina acolo sa-ti dau un ,sati treaca supararea.
Andra,incearca si cu pastile de zmeura 3/zi,sunt pt. ovare polichistice.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Fetele, spuneti-mi si mie va rog ; e posibil ca de la stimularea cu Clostilbegyt sa ovulez mai devreme?Voua vi s-a intamplat?Ca azi la mine Z9 si cam sunt semne de ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ralu, da e posibil sa ovulezi mai devreme, eu am facut stimulare cu ovamit si intr-o luna m-am dus la monitorizare la eco in ziua 11 si m-a si oprit pt. inseminare. Deci se poate.

Cami

Mergi la inceput