Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Oana nu vreau sub nici o forma sa te deceptionez insa eu am facut inseminari pe 3 foliculi, deja vreo 3 pana acum cu endometru 10 si tot nu s-a prins nimic. E adevarat ca a fost inseminare si nu sex normal. Se uitau medicii pe foaia mea si ziceau, de data asta e gata, si n-a fost. La fel de bine stiu pe cineva care a facut pe 1 folicul si azi e insarcinata in 4 luni. Deci ....cum ti-o fi norocul. Oricum Doamne ajuta pentru noi toate.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

AMZULICA io mi.am pierdut demult naivitatea cu care as fi privit acest eco cu 3 ani in urma...si fac tot ce imi sta in putinta sa fie bine,dar imi este clar ca doar atunci cand va vrea DD se va intampla minunea.......

eu nu ma consider ca si gravidutza,in schimb stiu ca am o sansa,una de care ma agat cu o mare speranta,mai ales ca eu am mai ramas de 2 ori...cu final nefericit,din pacate.

Mergi la inceput

Oana si eu am 2 sarcini - oprite la cerere acum multi ani, ma casatorisem cu un fost coleg de facultate, am ramas gravida "din prima", am ales avortul pt. ca eram pe capul parintilor proaspat absolventa, apoi la inca un an nu m-am protejat si iar am ramas. Am divortat dupa 2 ani de casnicie si acum sunt casatorita deja de 9 ani cu actualul meu sot care are azoospermie. Am ales IAD si am fost convinsa ca o sa-mi iasa din prima. Dar uite luni ma duc la a 11-a inseminare. Ma agat de faptul ca ginecologic sunt ok ramane doar ca Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne trimita un sufletel mic sa avem si noi un sens in viata. Crede-ma ca suntem tare tristi si am suferit enorm dupa fiecare esec...

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Se pare ca m-am bucurat inainte de vreme... testul de azi e palid, in loc sa fie rosu si frumos.
Iata dovada... si inca una... Simt ca ma lasa nervii...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CAMI te inteleg,desi poate numai tu stii ce.i in sufletul tau...
dar inteleg esecul fiecarei luni,chiar daca n.am facut ia niciodata,
cred totusi ca esecul,indiferent cum ar veni el...e taaaare greu de suportat,indiferent daca ai 20,30sau 40 de ani,daca esti la primul sau la al treilea copil...

Mergi la inceput

Ale stii ce inseamna negativ? Cea de-a doua liniuta nu se vede DELOC. La tine este slaba, dar ESTE. Trebuie sa mai astepti inca vreo 3 zile dupa data ciclului tau normal. De exemplu la mine ciclul imi vine exact in cea de-a 29 -a zi, si dupa amiaza. Daca nu mi-ar veni 30 de zile mi-as da seama ca s-a intamplat ceva, placut. Deci nu-ti pierde speranta.

Cami

Mergi la inceput

Oana, voiam doar sa-ti mai spun ca la tine e un caz fericit, ca prestezi la domiciliu cu sotul, dar la mine, singura speranta este donatorul, o data pe luna in ziua stabilita de medic... Iti dai seama ce sanse sunt. DAR, daca nu incerci, nu reusesti nu? Citeam ce scria Ale si ma gandeam ca nervii m-au lasat de f. multe ori, am plecat o data pe strazi cu masina, cu sotul meu, de nebuni, dupa o nereusita, ne-am plimbat vreo ora jumate, el trist, eu plangand in hohote. Si asta dupa prima inseminare facuta pe 3 foliculi, atunci cand mi se spusese ca luna respectiva am sanse mari.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

amzulica, m-ai facut sa zimbesc amar... sint teste de ovulatie, bata-le-ar norocu... Nu-s de sarcina...

Apreciez gindul bun si incurajator

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mai ale tu ai vazut pe testele astea vreodata doua linii clare la fel?
atat de palida e adoua ca ma cam ingrijorez,nu de alta dar teoretic maine ar trebui sa ovulez.....
amzulica si oana bbasa ca sa va treaca necazu.....
oana drum bun...si e si maine o zi adica luna viitoare daca no o fi acum....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ale parca z17 bate ....adica a doua e mai tare putin...dar nu stiu cum ar trebui...

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput