Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Cred ca ovulatia a fost ieri iar io prestai astazi si astept 2 saptamani sa vedem ce iese!!!!Tot astazi m-au cam intepat si ovarele asa ca io cred ca-i de bine .Acum sa vadem ce zice si Dumnezeu!V-am pupat si sa auzim numai de bbici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

ale...
n-as vrea sa pun sare pe rana...dar la mine liniuta de test ,atunci cand se pozitiveaza e mai intensa la culoare dacat cea de control... se face grena!
eu zic ca ceva ceva in ziua 17 s-a intamplat acolo.

hai nu-ti pierde rabdarea si speranta, mai fa si maine unul la pranz si unul
dupa-amiaza.
poate e o ovulatie scurta si n-ai avut timp sa o observi.
daca ai facut testul dupa-amiaza e posibil ca nivelul maxim sa se fi inregistrat la pranz, si pana seara sa scada!
am patit si eu o data asa si de atunci cand vad ca incepe sa se intensifice culoarea fac 2 pe zi!(la fel am zis si eu ca n-am ovulat, dar intamplarea a facut ca luna aceea sa merg din nou la control la 2 medici, si ambii au vazut corpul galben, care se stie ca apare doar daca ovulatia a avut loc).

hai ca sperante sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

ca mi-a venit ciclul vineri,deci cu putin noroc in cateva luni incep din nou stimularea. la toata lumea.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

shehee
io astept..poate nu mai vine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

ALE si eu cred ca e ceva in ziua 17, incearca sa faci 2 in ziua cand ti se pare cel mai colorat, asa am facut si eu la indemnul surorii mele careia i le aratam si tot asa nu sa colora niciodata mai tare decat linia de control.
Eu sant in ziua 34 iar TB ramane la 37,1, doar ca luna asta nu am facut teste de ov. dar acum 2 zile am facut un test de sarcina(nu am mai avut rabdare) care a iesit negativ.Nu inteleg de ce intarzie asa de mult.As avea o banuiala cu ov. in ziua 20 dar cred ca trebuia sa se poz. testul de sarcina.Cu toate astea am simtome tare ciudate pe care nu le-am avut pana acum inaintea rushilor.Poate sant doar in mintea mea din cauza dorintei prea mari, cine stie..
Oricum succes voua tuturor si mie de asemeni.

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor credeti ca daca am pe 10 iar mucusul a fost pe 9 am vre-o sansa?Acum nu mai pot face nimic ca mi-e barbatul plecat asa ca vroiam doar sa stiu ce parere aveti voi.V-am pupacit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Liana inapoi si promit sa-ti tin pumnii.Nu sunt eu sefa galeriei?Sa vezi ce galerie iti fac!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

DOXINU eu stiu ca mucusul apare inainte de OV. Cred ca ai sanse destul de mari si chiar daca ai avut ov. cu o zi inainte de a presta - un ovul poate trai pana la 24 de ore.
Succes!

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Autor: oana_r
Raspuns la: 08/09/2006 15:13:34
eu am de ieri niste dureri,intepaturi, mai jos, la ovare, nu-mi aduc aminte sa le mai fi avut in vreo luna.

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: luy
Raspuns la: 08/09/2006 15:16:06
akella, ai asteptat un an... daca mai astepti inca o luna inseamna ca vei fi mai puternica, nu ? (vad ca asta e "sloganul" pe care l-ai declarat)

Mult succes asadar luna viitoare ! Sa ne dai vestea cea buna !

--------------------------------------------------------------------------------

Raspuns la: 08/09/2006 15:25:23
oana_r, da, se mai intampla si asa... iti dai seama ce frumos ar fi sa existe asa, o "garantie" de genul: "dupa ce se obtine una bucata test ovulatie pozitiv, se corespunzator si dupa 2 saptamani de "dospit" se obtine un test II "...
mmmmmmmmmmmm, ce bine ar fi...

Vezi ca durerile/intepaturile ar putea sa fie semn ca se sparge foliculul (sau foliculii, daca ai mai multi)

Autor: catty
Raspuns la: 08/09/2006 17:01:28
Am ai eu o intrebare si poate ma "luminati" si pe mine. De luna trecuta iau BU cate 3 pastilute pe zi. De luni, cand am avut ovulatia, in fiecare zi am o durere surda pe partea stanga, ca si cum ar fi mai multi foliculi care se sparg in zile diferite. Si de aseara, z16, ma jeneaza sanii, ca la ciclu, cu toate ca la mine in mod normal durerile incep cu 3-4 zile inainte si nici decum cu aproape 12-13 zile (ar trebui sa imi apara vizitatorii pe 19-20 septembrie). A mai patit careva dintre voi asa ca mine?

catalina

Autor: oana_r
Raspuns la: 08/09/2006 17:05:49
si eu visam atat de mult ca daca testul de ovulatie a fost pozitiv asa va fi si cel de sarcina

Raspuns la: 08/09/2006 18:46:11
groxy, bine ai venit printre noi ! Promite-ne ca nu o sa zabovesti prea mult pe aici, ci o sa treci fuguta la Odisee si o sa mai iei vreo 2-3 fete cu tine...
Durerile pe care zici ca le ai probabil sunt legate de ovulatie si nu de momentul conceptiei. Oricum, poate ai noroc si... aceste momente vor coincide la tine !!!

catty, imi pare rau, dar nu stiu ce sa raspund la intrebarea ta...

oana_r , stai asa, nu te da cu capul de pereti, ca eu am zis doar ca nu exista "garantie"... Dar cred cu tarie ca exista minuni ... Si poate tu vei avea parte de una ... Doamne ajuta !

Autor: groxy
Raspuns la: 09/09/2006 10:13:54
catty,eu am dureri mereu la ovulatie:ma dor si sanii si ovarele de nu stiu de ce sa ma mai vait.Am luat si eu BU si tot asa ma doare.Pe mine ma dor sanii(rau de tot,cateodata) de la ovulatie pana la CM.

Autor: groxy
Raspuns la: 09/09/2006 10:19:41
catty,pe mine ma dor si sanii si ovarele in perioada ovulatiei .Am luat si eu BU si tot asa patesc,iar durerea de sani(f,mare de cele mai multe ori)ma tine pana la CM.ASA CA EU DACA RAMAN INSARCINATA, nu o sa stiu ca din aceasta cauza ma dor sanii si de aceea in fiecare luna stau cu sufletul la gura sa vad dc.s-a intamplat ceva.

Autor: andutzy
Raspuns la: 09/09/2006 22:43:56
Buna seara,
Nushulica, dupa acel Ozone cu I, mie mi-a venit si menstra,deci data de 11 nu a a fost cu noroc se pare pt nici una dintre noi... am avut 3 zile de depresie si acum ma gandesc ca luna asta sa incerc si eu testele de ovulatie....Poate am mai mult noroc asa! bafta in continuare tuturor! revin!

Autor: irlandeza
Raspuns la: 09/09/2006 23:09:37
Eu Z 7 , deja simt cum incepe sa-mi apara secretia....Putina umezeala...
Mi-am luat si teste de ovulatie, cand sa incep sa mi le fac? Ca de 4 luni oscilez intre 26, 27 , 28 zile de ciclu.Inainte imi venea fix la 28 zile.
Pup toate fetele

Autor: amameda
Raspuns la: 10/09/2006 02:21:30
Irlandeza, eu z11 si am inceput testele de ovulatie din z5. Cu toate ca de obicei am cm de30 -34 zile testul de ov. are a doua liniuta deja rosie bine. De maine incep sa fac cate2 pe zi.
Cred ca ar fi de acum momentul sa incepi si tu. Vezi ca pe prospect ar trebui sa ai un tabel care iti indica ziua cand trebuie sa incepi testarile in functie de durata cm. Daca vrei sa le compari intre ele cica e bine sa le faci zilnic la aceeasi ora (asa scrie la mine).
Ale , tu experimentai la cea mai mica TB? Cred ca intr-adevar ar fi trebuit sa faci 2 teste de ovulatie pe zi:
"The best times to test are between 11am and 3pm and 5pm and 10pm. If you want to make sure that you catch your LH surge, you may want to test twice a day, once in the earlier time frame and the other in the later time frame."
Din cate imi amintesc ,parca totusi nu ai stat degeaba si cred ca te-a prins ziua ovulatiei in chiar daca nu ai surprins exact nivelul maxim de LH. Eu zic sa nu-ŝi faci probleme ca e de bine.
Mai continua totusi testele ca sa fii sigura. Cum e TB?
Floare de colt, iti spun la multi ani cu intarziere pt.....toate zilele si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti,dar mai ales un pui mic.
PAMMMMMM, trezeste-te!!! Da un semn ca totul e in ordine!
Meda

Autor: aiska
Raspuns la: 10/09/2006 12:30:45
Irlandeza asta scria pe testele mele de ovulatie:

Lungimea ciclului Data inceperii testarii
21 zile ziua 5
22 zile ziua 6
23 zile ziua 7
24 zile ziua 8
25 zile ziua 9
26 zile ziua 10
27 zile ziua 11
28 zile ziua 12
29 zile ziua 13
30 zile ziua 14
31 zile ziua 15
32 zile ziua 16
33 zile ziua 17
34 zile ziua 18
35 zile ziua 19
36 zile ziua 20
37 zile ziua 21
38 zile ziua 22
39 zile ziua 23
40 zile ziua 24

Am observat ca facut in diferite momente ale zile poate da rezultate diferite(in cazul meu la prinz si seara).De asemenea si consumul de apa cu 2 ore sau mai putin inaintea testului poate induce in eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

amameda, noela si chowpersa, multumesc de pont, asa o sa fac: adica doo teste pe zi . Am cumparat deja 4 cutii pina acum... Nu-i nimic, mai cumpar...
Graficul meu e o varza, adica un www.fertilityfriend.com/home/5244b" target="_blank">zig-zag interminabil, deci n-as putea sa zic care e cea mai scazuta temperatura. Plus ca azi n-a sunt ceasu sa ma trezesc sa-mi iau temperatura, deci de doo ori .

O sa fac un test un pic mai incolo, sa vedem ce va arata si asta... Pina una-alta, am dureri de ovare, dar si pe stinga si pe dreapta... Nu cred io ca ovulez la dublu... mi-e sa nu fi racit...

Va pupa fata.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput