Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty si pentru ieri si pt azi Sa fii fericita, sa te iubeasca sotul cu foc si sa faceti un bebe jucaus si sanatos

tuturor Anelor! Sa deveniti mamici repede, repede, asta va doresc!

Fetelor am murit de ras cu spalaturile vaginale! Sunteti cri-mi-na-le Mie dr ginecolog mi-a spus ca nu e de acord cu irigatorul deloc! Solutie facuta pt spalat (Tantum Rosa sau ceva) si spalat doar cu degetul, o data pe sapt. In rest cu apa simpla si nu in fiecare zi! Si eu la fel fac pun vata pana dimineata, cand sunt trimisi in misiune

Edit: Ale sa dea Domnul sa fie cu noroc ovulatia asta Ai vazut ca te dadeai de ceasul mortii degeaba? Ovuleeezi!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Stiu ca am promis poza, da' n-am vreme s-o fac. Oricum, ma gindeam sa-l fac si pe ala de azi (pe la 5 dupamasa) si poza dup-aia.

Sint in ziua 18 deja... Nu ma asteptam sa ovulez asa tarziu, in conditiile in care am vazut mucusul albus incepind cu ziua 10... asta e si motivul pt care ma dadeam cu capu de pereti... iar aveam semne contradictorii...

Va pupa fata si ne auzim mai incolo.

Laura, ma gindesc la tine

Editez ca sa spun ca subscriu si eu la parerea majoritatii: Un NU hotarit spalaturilor vaginale pe vreme de "pace", adica atunci cind nu sint recomandate de medic.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

catty
LA MULTI ANI si multi BB!
sa ai o zi perfecta!
sa ne scrii ca ai testul cu 2 liniute si ca era un test de sarcina nu de ovulatie!
si te pup
raportez Z13 si nimic nici mucus nici 2 linii pe testele de ovulatie.
dar azi dedimineata iam dat intalnire sotului in pat si asa fain am lenevit un ceas...sa fie glimilicii acolo daca vine cumva ovulatia nu?

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

petru fetele care nu au citit inca:

http://www.sfm.ro/articole/Obstetrica-ginecologie?pag=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Tuturor Anelor si Mariilor fericire si cati mai multi bb.
Pusichet, Floare de Colt cate un special.

Fetelor am mare nevoie de o parere.
In ziua 7 am facut o histerocopie care a iesit f. bine (trompele le-am rezolvat la laparo) si am fost trimisa acasa "la treaba".
Lucrurile s-au aranjat asa bine ca am fost plecata in concediu din z10 pana z20 si am la greu.
Totusi pentru prima data mi-am luat si temperatura dupa cum urmeaza:
z6- 36.6 _ z18- 37
z7- 36.6 _ z19- 36.9
z8- 36.7 _ z20- 36.7
z9- 36.9 _ z21- 36.9
z10- 36.5 _ z22- 36.8
z11- 36.5 _ z23- 37.00
z12- 36.45 _ z24- 37.00
z13- 36.8 _ z25- 37.00
z14- 36.8 _ z26- 37.1
z15- 36.5 _ z27- 37.1
z16- 36.6 _ z29- 37.2
z17- 36.9 _ z30- 37.2

Voi ce ziceti am ovulat? Nu prea imi dau seama pt. ca nu am mai facut nici un grafic de temperatura pana acum .
Din pacate au aparut ceva crampe care anunta rushii asa ca nu imi fac sperante (prea mari). Ma cam duce in eroare temperatura de 37.2 din ultimile zile.
Este posibil sa fii insarcinata si sa ai si dureri abdominale?

Oricum pana luni nu fac nici un test.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

draga katthy,
fiinca eu ma aflu aici pe baricade, am sa incerc sa interpretez eu valorile tale:

daca temp. din zilele 15 si 16 sunt corecte se pare ca ovulatia ta a avut loc in ziua 15. faptul ca temperatura a crescut e semn de ovulatie. daca ar fi crescut si apoi ar fi scazut brusc o data sau de mai multe ori, ar fi insemnat ca ovarul se chinuie sa ovuleze si nu reuseste, dar cum la tine se mentine ridicata, asta inseamna ca mult dorita ovulatie a avut loc.
nu stiu ce lungime are ciclul tau, dar daca nu s-a "prins" nimic(doamne feri!!!),ciclul ar trebui sa apara in ziua 30 cel tarziu 31(asta daca ciclul tau e unul regulat si daca temperaturile sunt corecte).

bafta multa,

Mergi la inceput

Carmen multumsc pentru raspuns.
Inainte de a incepe tratamentele cm era de 30-31zile ceas dar de 8 luni cam 25-28 zile.
Temperatura am luat-o ca la carte: la aceeasi ora, inainte de a ma ridica din pat, vaginala.
Luna viitoare voi face monitorizare in paralel cu temperatura. Sunt curioasa ce va iesi.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Katthy e posibil sa fii insarcinata Durerile de burta sunt normale in sarcina ( nu din alea mari, ci asa ca si cum ti-ar veni rushii, o jena...) ptc se pregateste uterul pt sarcina ce va creste, se intind ligamente. Doamne ajuta sa fii Sa ne dai de stire repede! Cat dureaza un CM obisnuit la tine?

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura merci pt. incurajare.
Cum am scris mai sus in ultimile luni(6) nu a depasit 28 zile.
Nu prea vreau sa-mi fac sperante ....... dar temperatura asta .....

Tin pumnii si pentru tine.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fusei azi la eco...si 3 foliculi peste 20mm...endo 10...am facut pregnil si acu ca m.am impacat cu barbatu il astept sa vina sa si sa si sa mai si ,asa...ca sa plec cu inima impacata!
acu sunt intre bagaje si zic sa va dau de stire,ca asa foliculi,endo si toate cele n.am mai prins de mult!

aaaaaaa...si incerc sa tin cont de ce ati spus voi...desi parca ma ciupeste careva de fund sa ma spal....macar putin,da rezist!asa parca un degetel...mic...sa nu se cunoasca...da ma abtin!pot s.o fac!pai daca nu spuneati nik ii trageam si acu un lustru de zile mari!

Mergi la inceput