Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

..asa deci...

nu pot sa promit nik inca...macar putin acolo,am io un pitic...pe creier,da ma tratez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor e atata liniste pe aici incat cred ca toata lumea e la treaba
sa fie cu final....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Sunt si eu pe aici.Am terminat in sfarsit cu treaba.
monica_b doctorul nu a pus problema reductiei si oricum eu nu as fi acceptat.I-am dorit din tot sufletul pe toti trei.Imi aduc aminte si acum cand i-am spus sotului meu la telefon ca avem patru bebelasi (pentru ca atatia au crezut initial ca sunt!).A amutit pur si simplu si cand dupa cateva minute a inceput sa vorbesca a spus sa mai repet inca o data pentru ca nu a auzit bine!Din pacate nu a fost sa fie.Sarcinile gemelare pot fi duse la termen.La tine de ce s-a pus problema ca nu s-ar putea?Eu iti urez succes si sa dea dumnezeu sa vedem poze cu bebelasii.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by noela_carmen

doxinu, draga mea
la mine luna asta, mucusul a fost aproape absent, in sensul ca l-am cautat cu lumanarea, abia s-a zarit asa cu lumanarea...
si, testele de ovulatie au iesit beton,am facut si monitorizare, care mi-a confirmat frumusete de ovulatie asa ca mucusul nu e obligatoriu,depinde de fiecare din noi,de varsta...

aaaa, si inca ceva, mai mereu stau prost la capitolul mucus, cu toate astea ovulez in fiecare luna, fara probleme.
problema ar fi ca gigeii in lipsa mucusului sunt anemici,ca pestele pe uscat, si nu prea au cum ajunge...

_

si maine e o zi...

Multumesct tare mult pentru incurajere.Dar stiti tot mai am o intrebare:io daca nu pot face teste de ovulatie(ca am inteles aici pe forum ca la ovare polichistice ies testele pozitive si cand nu sunt.Mie si testele de sarcina imi ies slab pozitive)atunci io cum sa-mi dau seama?Sa ma duc la eco in fiecare luna nu ma tine buzunarul!
Gasesc io o soutie!V-am pupacit pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Oanabbb lasa piticul, trateaza botul barbatului neaparat si nu te spala inainte fiindca am citit undeva pe net ca mucusul protejeaza in decurs de mai multe zile. Daca vrei sa fie o calatorie cu succes nuuuuuu apa (spalaturi vaginale)nici inaine ,nici dupa. Ata ete.... Calatorie placuta!

Felicitari ALE! Vezi, rabdarea este resplatita chiar daca ai asteptat 18 zile. Sa fie cu noroc , adica cu .

Eu ziua a 9-a; a inceput sa apara mucusul, a doua liniuta pe testul de ovulatie dar nu destul si ferigute ici colo. Colul a inceput sa se deschida, iar TB ramane de reptila chiar a scazut la 36,1-36,2. Am de amorul artei si probabil voi continua din 2 in doua zile avand in vedere ca v-a dura ceva vreme (cm 28-34 zile).Are vreo importanta daca ma dor sanii? In seara asta parca s-au si umflat.
Succes aspirantelor fertile si sa dea DD sa ne intalnim luna viitoare la odisee.
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

AMAMEDA uite ca asta cu barbatu n.o rezolvai...

asta e...ce sa fac,tre sa fie si de astea,desi cred ca as supravietui f bine si fara ele.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Oanabbb, trebuie sa va impacati,inainte de plecare. Cere-i iertare chiar daca e el vinovat si asa ca de despartire de cateva zile.Meda
P.S. Am citit inte timp de ce v-ati certat. Sincer e o prostie. Nu merita sa ratati ocazia pt asa ceva. Mai incearca. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Catty,
LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI MULTI BBB.SA-TI DE-A BUNUL D-ZEU.
TE
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

oana,
hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi!!!
tare draguta ai fost!!!
fetele vorbesc de spalaturile vaginale.
ele sunt interzise oricum, fie ca vrei bebe fie ca nu vrei.doar in caz de forta majora!
eu, ca si tine , inainte de a-mi dori bebel,o spalam saraca de-o lua zbenga, as si bagat si peria de sticle daca as fi putut, numai sa fiu convinsa ca e "mai curata, mai uscata"!!!

eroare maxima!!!
vaginul e un organ,cavitar, vid cu functie de autocuratare!!!!
dupa ce mi-au zis asta vreo 3 medici(pe care nu i-am crezut!) am mai cautat si pe net si intr-adevar asa este.
nu se spala prea des, pentru ca se distruge flora interna care ajuta la protectia uterului de microbi si alte chestii urate tare.
recunosc ca si mie mi-a venit tare greu sa accept ideea,dar cu timpul, m-am obisnuit si sa stii astia chiar au dreptate, se curata singur!!!! mi-e jena sa intru in amanunte...pot doar sa spun ca atata vreme cat gigeii nu-s acolo, totul e OK, cu ei pe acolo se schimba treaba.
de aceea, cazul de forta majora sunt ei , gigeii:daca am nevoie de ei, pun tampon de vata pana a 2-a zi si pe urma ii "racoresc", daca nu ,ii racoresc IMEDIAT!
atat, in rest nu "umblu" pe acolo, doar "fatzada"...pe aia o "zapacesc",dimineata, la pranz si seara...sau de cate ori e nevoie

tot un medic mi-a dat de exemplu tigancile:"nu mai fiti doamna asa complexata, ce credeti ca tigancile se spala asa ca d-vs, cu toate astea nu am avut nici una cu boala infectioasa pelvina(BIP),iar de sterilitate nici nu se mai pune problema"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

dixinu
atunci fetitza, nu-ti ramane decat sa prestezi la greu in fiecare zi!!!
ei...hai la 2 zile.
daca ciclul e regulat , cum ovulatia are loc cam la jumatatea ciclului,atunci tragi tare in fiecare zi,in perioada respectiva.
dar nu ai si alte semne de ovulatie? ca pe mine ma doare ovarul care e de "servici" rau de tot,in ziua ovulatiei!

Mergi la inceput